Søg
Søg
Med en bil kommer du nemt og billigt rundt i Japan
Tsukiji Fish Market i Tokyo er blandt verdens største
Badende sneaber ved Jigokudani Abepark
En tur gennem Kyotos smukke bambusskove
Koyasan er centrum for Shingon buddhismen, en vigtig buddhistisk sekt, som blev introduceret i Japan i år 805
Nara var Japans første permanente hovedstad som dengang hed Heijo (år 710-784). I byen byder på masser af historiske sights deraf Japans største og ældste tempel
Risbonde i gang med at plante risplanter nær Mount Fuji
Den gigantiske torii på øen Miyajima. Du kommer hertil med en færge fra Hiroshima
Hiroshima Peace Memorial er den eneste bygning der stod tilbage efter den første atombombe ramte byen d. 6 august 1945
Selfie-tid...
Lyskrydset ved Shibuya togstation i Tokyo går for at være en af verdens travleste. I myldretiden krydser flere tusinder mennesker krydset, når der bliver grønt
Osaka er et mekka for madelskere
Med en bil kommer du nemt og billigt rundt i Japan

På roadtrip fra Tokyo til Osaka

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 9.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 15 dage

Rejs selv i egen bil fra Tokyo til Osaka. Vi kan hjælpe med ideer til rejserute, men ellers skal du nyde friheden.

Tag på roadtrip fra Tokyo til Osaka. Efter to overnatninger i Tokyo kan du sætte kursen, som det passer dig de næste 12 dage. Mellem Tokyo og Osaka findes der et væld af fantastiske oplevelser som fx kulturhovedstaden Kyoto, trekking på Mount Fuji, mærkværdige sne-aber, den grufulde historie ved Hiroshima og den fantastiske madkultur i Osaka. Overalt oplever du den fascinerende japanske kultur, og de lokales venlig og rolige sind går lige i hjertet på alle. Med en bil kommer du nemt udenfor de mest turistede områder, og med en GPS kan du nemt finde vej. Det eneste du skal huske er, at japanerne kører i modsatte side af vejen og have dit internationale kørekort med hjemmefra (kan købes på danske biblioteker).

Savner du inspiration, eller gode råd til rejs-selv-ruter, overnatninger, m.m. på din rejse i Japan, så tag kontakt til en af vores rejsekonsulenter med ekspertise i Japan.

Se alle Jysk Rejsebureaus aktiviteter i Japan her
Læs mere om Japan

Sæson

Japan har et varieret klima fra nord til syd. I den sydlige del er det et subtropisk og tropisk klima med en mild vinter og varmt om sommeren. I den nordlige del er klimaet tempereret og køligt, og man oplever her meget kolde og nedbørsrige vintre.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Japan er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Japan kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Med en bil kommer du nemt og billigt rundt i Japan

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse Danmark
Afgang fra Danmark mod Japan, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være én til to mellemlandinger undervejs.

2. dag: Ankomst Tokyo
I dag ankommer du til Tokyo og sørger selv for at komme til dit hotel. De næste to dage har du mulighed for at udforske denne energiske metropol.
Tokyo er om noget kontrasternes by. Byen tilbyder på den ene side et kæmpe pulserende inferno af butikker, der sælger alt fra små 100 yen dimser, tøj og manga til elektronik. Byen byder på restauranter, der serverer alt fra nudelsuppe til en fransk 5-retters menu samt spillehaller og karaokebarer. En af attraktionerne i Tokyo er at tage metroen rundt til de forskellige shopping distrikter som f.eks. elektronikcentrummet Akihabara, hvor der sælgers elektronik i 12 etagers varehuse, Ikebukero, hvor der er en mangashop på hvert gadehjørne eller Shinjuku og Harajuku, hvor ungdomskulturen og moden blomstrer. En sådan tur giver et godt indblik i den ultramoderne, men samtidig meget traditionelle kultur i Tokyo.
Den mere traditionelle del af Tokyo finder du i Asakusa omkring Asakusa-templet. Et besøg her kan varmt anbefales. Templet og den omkringliggende park er utrolig smuk, men du skal dog ikke regne med, der er specielt roligt, da der som alle steder i Tokyo altid er fyldt med mennesker.

3. dag: På opdagelse i Tokyo
Er du morgenfrisk og klar på sushi til morgenmad, så besøg Toyosu Fish Market.

4-14. dag: På eventyr i Japan i egen bil
Du afhenter i dag din bil i Haneda lufthavn, som ligger cirka 30 minutter fra Tokyo centrum. Savner du inspiration til 12 dage på vejen i Japan, så tag kontakt til en rejsekonsulent.

15. dag: Afrejse fra Osaka og ankomst til Danmark
Bilen afleveres i lufthavnen, hvorefter turen går hjemad. Tidspunktet afhænger af, hvornår jeres fly afgår. Ankomst samme dag til Danmark.

Overnatning:
1 overnatning i flyet til Japan
2 overnatninger på turistklasse hotel i Tokyo

Det er muligt at tilkøbe overnatninger på ryokans og templer. Tag kontakt til en rejsekonsulent for hjælp eller rådgivning med overnatninger.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Hotelovernatningerne i Tokyo er reserveret på forhånd, og alt kørsel foregår i din lejede bil, der også er reserveret på forhånd.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 9.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Tokyo // Osaka - Danmark
 • 2 overnatninger på turistklasse hotel i Tokyo
 • Billeje mellem Tokyo og Osaka inkl. fri kilometer, kasko- og ansvarsforsikring - betingelser gælder, kontakt os for nærmere information

Prisen er eksklusiv

 • Envejsgebyr på billeje: DKK 2.000,-
 • Overnatninger
 • Måltider
 • Drikkevarer
 • Personlige forsikringer
 • Drikkepenge
 • Entré til attraktioner/nationalparker
 • Parkeringsafgifter
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Japan: 28-05-2019 18:00:00 : 13389
København
28. maj 2019 kl. 18:00

Japan

Se mere her
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: