Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere
15 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 9.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Tag på roadtrip fra Tokyo til Osaka. Efter to overnatninger i Tokyo kan du sætte kursen, som det passer dig de næste 12 dage. Mellem Tokyo og Osaka findes der et væld af fantastiske oplevelser som fx kulturhovedstaden Kyoto, trekking på Mount Fuji, mærkværdige sne-aber, den grufulde historie ved Hiroshima og den fantastiske madkultur i Osaka. Overalt oplever du den fascinerende japanske kultur, og de lokales venlig og rolige sind går lige i hjertet på alle. Med en bil kommer du nemt udenfor de mest turistede områder, og med en GPS kan du nemt finde vej. Det eneste du skal huske er, at japanerne kører i modsatte side af vejen og have dit internationale kørekort med hjemmefra (kan købes på danske biblioteker).

Savner du inspiration, eller gode råd til rejs-selv-ruter, overnatninger, m.m. på din rejse i Japan, så tag kontakt til en af vores rejsekonsulenter med ekspertise i Japan.

Få information og fakta om Japan her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Japan her

Bedste rejseperiode

Japan har et varieret klima fra nord til syd. I den sydlige del er det et subtropisk og tropisk klima med en mild vinter og varmt om sommeren. I den nordlige del er klimaet tempereret og køligt, og man oplever her meget kolde og nedbørsrige vintre.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Japan er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Japan kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark
Afgang fra Danmark mod Japan, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være én til to mellemlandinger undervejs.
2. dag: Ankomst Tokyo
I dag ankommer du til Tokyo og sørger selv for at komme til dit hotel. De næste to dage har du mulighed for at udforske denne energiske metropol. Tokyo er om noget kontrasternes by. Byen tilbyder på den ene side et kæmpe pulserende inferno af butikker, der sælger alt fra små 100 yen dimser, tøj og manga til elektronik. Byen byder på restauranter, der serverer alt fra nudelsuppe til en fransk 5-retters menu samt spillehaller og karaokebarer. En af attraktionerne i Tokyo er at tage metroen rundt til de forskellige shopping distrikter som f.eks. elektronikcentrummet Akihabara, hvor der sælgers elektronik i 12 etagers varehuse, Ikebukero, hvor der er en mangashop på hvert gadehjørne eller Shinjuku og Harajuku, hvor ungdomskulturen og moden blomstrer. En sådan tur giver et godt indblik i den ultramoderne, men samtidig meget traditionelle kultur i Tokyo. Den mere traditionelle del af Tokyo finder du i Asakusa omkring Asakusa-templet. Et besøg her kan varmt anbefales. Templet og den omkringliggende park er utrolig smuk, men du skal dog ikke regne med, der er specielt roligt, da der som alle steder i Tokyo altid er fyldt med mennesker.
3. dag: På opdagelse i Tokyo
Er du morgenfrisk og klar på sushi til morgenmad, så besøg Toyosu Fish Market.
4-14. dag: På eventyr i Japan i egen bil
Du afhenter i dag din bil i Haneda lufthavn, som ligger cirka 30 minutter fra Tokyo centrum. Savner du inspiration til 12 dage på vejen i Japan, så tag kontakt til en rejsekonsulent.
15. dag: Afrejse fra Osaka og ankomst til Danmark
Bilen afleveres i lufthavnen, hvorefter turen går hjemad. Tidspunktet afhænger af, hvornår jeres fly afgår. Ankomst samme dag til Danmark.

Overnatninger

2 overnatninger på turistklassehotel i Tokyo

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra turist- eller luksushoteller, ryokan, onsen og til tempelophold.
Tryghedsgaranti

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

April - maj, september - november

Pakkeliste

 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde
 • Evt. guidebog
 • Evt. vejkort
 • Internationalt kørekort
 • Kreditkort
 • App til din telefon kaldet Scout, som er en GPS, der kan bruges uden mobilsignal

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Tokyo // Osaka - Danmark (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Billeje mellem Tokyo og Osaka inkl. fri kilometer, kasko- og ansvarsforsikring - betingelser gælder, kontakt os for nærmere information

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Entré til attraktioner og nationalparker
 • Envejsgebyr på billeje: DKK 2.000,-
 • Told- og vejafgift
 • Parkeringsafgifter

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top