I Jysk Rejsebureau skræddersyer vi grupperejser til Japan. Så hvad enten du skal med studiet, arbejdet eller med din familie på rejse til Japan kan vi sammensætte din grupperejse.

Se et udvalg af grupperejser til Japan nedenfor.

Se alle grupperejser til hele verden her

FIRMAREJSER

Firma- og forretningsrejse til Tokyo, Japan

Japan - Tokyo

På jeres firma- og forretningsrejse til Tokyo har I udover det forretningsrelaterede mulighed for at opleve Tokyo som almindelig rejsende. På destinationen er vores varemærke ”mærk verden”, så ud over alle de praktiske elementer på rejsen, så kan vi rådgive jer omkring oplevelser i Tokyo, der har lidt mere kant, end sædvanligt.
Læs mere
7 dage
fra 8.300,-

STUDIEREJSER OG SKOLEGRUPPER

Studietur til Tokyo, Japan

Japan - Tokyo

Tokyo er verdens største by, hvis man tæller indbyggerne i forstæderne med. Der bor sammenlagt ca. 37 mio. i denne mastodont af en by. Her er et sprudlende byliv, i en dur som ikke kan sammenlignes med andre steder i verden. Tokyo bliver også kaldt for ”Japans hjerne”, da al moderne teknologi kan findes her. Du finder tilmed fiskemarkeder, gamle templer og masser af historie i denne smukke metropol.
Læs mere
8 dage
fra 7.295,-

BACKPACKER ADVENTURE

Backpacker Adventure Japan

Japan

Oplev det ægte Japan med besøg i storbyerne med mærkelige Manga-markeder og sushiboder på hvert et hjørne. Se imponerende Mt. Fuji og mærk historiens vingesus i Hiroshima. I bor på hostel og rejser med tog mellem byerne.
Læs mere
15 dage
04-09-2024
fra 29.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top