18 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
24.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Tag på eventyr i Japan med alle overnatninger og transport inkluderet. Efter tre overnatninger i Tokyo afhenter du din lejebil og sætter kursen mod Kawaguchiko, hvor du bor i ryokan med udsigt til Mt. Fuji. Fra Kawaguchiko går turen videre til byen Tsumago. Tsumago ligger smukt blandt bjerge og skovområder i det sydlige Kiso Valley. Her kan du de næste par dage udforske byen med de smukke træhuse fra Edo-perioden samt tage på vandreture i den smukke natur omkring byen. Fra Tsumago kører du til Mt. Koya, hvor du har to nætter på tempel. Her kan du opleve buddhistiske munke og bedeceremonier i naturskønne områder. Næste stop er Kyoto, hvor du afleverer din bil. Den tidligere hovedstad er hjemsted for landets største kulturskatte. Kyoto er en vigtig del af et hvert besøg i Japan og byder på nogle af de mest storslåede templer i Japan, som er flere hundrede år gamle. Fra Kyoto kan du tage på dagstur til mad-mekkaet Osaka. Du fortsætter i tog til Hiroshima - en by præget af historien med eksplosionen af den første atombombe i 1945. Siden da har byen været kendt for at ville fremme fred og afskaffelse af atomvåben. Her kan du på egen hånd udforske byen de næste tre dage, inden du fortsætter i tog til Fukuoka, hvor du har en nat, inden du rejser hjem til Danmark.

Se alle Jysk Rejsebureaus aktiviteter i Japan her
Læs mere om Japan

Bedste rejseperiode

Japan har et varieret klima fra nord til syd. I den sydlige del er det et subtropisk og tropisk klima med en mild vinter og varmt om sommeren. I den nordlige del er klimaet tempereret og køligt, og man oplever her meget kolde og nedbørsrige vintre.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Japan er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Japan kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark
Afgang fra Danmark mod Japan, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være én til to mellemlandinger undervejs.
2. dag: Ankomst Tokyo
I dag ankommer du til Tokyo og sørger selv for at komme til dit hotel. De næste tre dage har du mulighed for at udforske den energiske metropol. Tokyo er om noget kontrasternes by. Byen tilbyder på den ene side et kæmpe pulserende inferno af butikker, der sælger alt fra små 100 yen dimser, tøj og manga til elektronik. Byen byder på restauranter, der serverer alt fra nudelsuppe til en fransk 5-retters menu samt spillehaller og karaokebarer. En af attraktionerne i Tokyo er at tage metroen rundt til de forskellige shopping distrikter som f.eks. elektronikcentrummet Akihabara, hvor der sælgers elektronik i 12 etagers varehuse, Ikebukero, hvor der er en mangashop på hvert gadehjørne eller Shinjuku og Harajuku, hvor ungdomskulturen og moden blomstrer. En sådan tur giver et godt indblik i den ultramoderne, men samtidig meget traditionelle kultur i Tokyo. Den mere traditionelle del af Tokyo finder du i Asakusa omkring Asakusa-templet. Et besøg her kan varmt anbefales. Templet og den omkringliggende park er utrolig smuk, men du skal dog ikke regne med, der er specielt roligt, da der som alle steder i Tokyo altid er fyldt med mennesker.
3-4. dag: På opdagelse i Tokyo
Er du morgenfrisk og klar på sushi til morgenmad, så besøg Toyosu Fish Market. (M)
5. dag: Tokyo til Kawaguchiko (Mt. Fuji) i egen bili
Du afhenter i dag din bil i Haneda lufthavn, som ligger cirka 30 minutter fra Tokyo centrum, og kører til Kawaguchiko, hvor du kan nyde den smukke udsigt til ikoniske Mt. Fuji. Du overnatter i ryokan, som er en form for traditionel japansk kro med oprindelse i Edo-perioden (1603–1868). (M,A)
6. dag: Kawaguchiko til Tsumago i egen bil
Nyd den smukke solopgang over Mt. Fuji inden du sætter kursen mod Tsumago. Tsumago er en af de bedst bevarede byer fra Edo-perioden og ligger smukt placeret i Kiso Valley mellem bjerge og skove. (M,A)
7. dag: På opdagelse i Tsumago
Tag på vandretur i Kiso dalen af Nakasendo Trail, den gamle handelsvej fra Tokyo til Kyoto som stammer fra det 8. århundrede. I dag er der kun dele af Nakasendo Trail tilbage, og et af dem starter i Tsumago og tager dig til Magome. Trekkingturen er cirka 8 kilometer og går igennem smukke skovområder med udsigter til små landsbyer og dale. Fra Magome kan du tage en bus tilbage til Tsumago. Der findes flere andre trekkingture i Kiso Valley, bl.a. Torii Pass. Du kan også tage din bil og udforske de omkringliggende landsbyer, den smukke stenhave ved Kozenji Temple eller sejle kajak ved Otaki Village ved foden af Mount Ontake. (M,A)
8. dag: Tsumago til Mt. Koya i egen bil
I dag går turen til Mt. Koya. Køreturen igennem bjergene er muligvis en af de fineste vejstrækninger i Japan. Her bor du på et tempel drevet af munke. Om eftermiddagen kan du udforske templer og den mosbegroede kirkegård. Om aftenen spiser vi, iført kimono, vegetariansk mad, lavet af munkene. Efter aftensmaden er der mulighed for at gå rundt på aftenbesøg i de mange templer. (M,A)
9. dag: Tempelophold ved Mt. Koya
I dag er der mulighed for at se munkene bede, deltage i deres ild-ceremoni, udforske den smukke natur og de mange templer på bjerget. (M,A)
10. dag: Mt. Koya til Kyoto i egen bil
I dag går turen til Kyoto, hvor du sidst på eftermiddagen afleverer din bil ved togstationen. Kyoto er den tidligere kejserlige hovedstad og hjemsted for landets største kulturskatte. Byen er en vigtig del af et hvert besøg i Japan og byder på nogle af de mest storslåede templer i Japan, som er flere hundrede år gamle. Der siges at være 2.000 templer, helligdomme, paladser, museer og traditionelle haver i Kyoto. (M)
11-13. dag: På opdagelse i og omkring Kyoto
De næste dage i Kyoto har du på egen hånd. Her har du rig mulighed for at udforske Japans kulturelle centrum. Det kunne f.eks. være Nijo-borgen, en gåtur langs floden, en te-ceremoni eller besøge de 8.000 røde Torii porte ved Fushimi Inari-Taisha. Der er også mulighed for at tage dagsture med tog til Osaka, Nara og Kobe. (M)
14. dag: Kyoto til Hiroshima med tog
I dag går turen videre med tog mod Hiroshima - en by præget af historien med eksplosionen af den første atombombe i 1945. Siden da har byen været kendt for at ville fremme fred og afskaffelse af atomvåben. En gåtur gennem fredsparken, børnenes fredsmonument og atombombekuplen, som er det tilbageblevne skelet fra en industri-hal, der stod lige ved stedet, hvor bomben eksploderede, samt et besøg på fredsmuseet, er stærke påmindelser om, hvilken magt mennesket har, og i hvilken retning man kan vælge at bruge den. (M)
15-16. dag: På opdagelse i Hiroshima
Du har de næste dage er på egen hånd i Hiroshima. Der er mulighed for at tage til Miyajima Island, som er berømt for at være et af Japans mest naturskønne områder. Her kan du opleve den flydende røde Torii port, templer, charmerende gader og vilde dyr. (M)
17. dag: Hiroshima til Fukuoka med tog
Turens sidste togstræk går til byen Fukuoka, hvor du har en nat, inden du starter din hjemrejse. (M)
18. dag: Afrejse fra Fukuoka og ankomst til Danmark
Efter en spændende rejse rundt i Japan går turen hjemad. Du tager selv til lufthavnen, tidspunktet afhænger af, hvornår dit oversøiske fly afgår. Ankomst samme dag til Danmark. (M)

Overnatninger

1 overnatning i flyet til Japan
3 overnatninger på turistklasse hotel i Tokyo
1 overnatning på ryokan i Kawaguchiko ved Mt. Fuji
2 overnatninger på turistklasse hotel i Tsumago
4 overnatninger på turistklasse hotel i Kyoto
2 overnatninger på tempel ved Mt. Koya
3 overnatninger på turistklasse hotel i Hiroshima
1 overnatning på turistklasse hotel i Fukuoka

Bemærkninger

Alle overnatningerne er reserveret på forhånd, og alt kørsel foregår i din lejede bil og tog, der også er reserveret på forhånd.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

April - maj, september - november

Pakkeliste

 • Rejseforsikring
 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer).
 • Kameraudstyr
 • Luftigt tøj til varmt klima
 • Badetøj og håndklæde
 • Solbriller og solhat/kasket
 • Solcreme
 • Personlig medicin og toiletgrej
 • Evt. vejkort
 • Evt. guidebog (kan købes hos Jysk Rejsebureau)
 • Internationalt kørekort
 • App til din telefon kaldet Scout, som er en GPS, der kan bruges uden mobilsignal

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Tokyo // Fukuoka - Danmark
 • 3 overnatninger på turistklasse hotel i Tokyo
 • Billeje mellem Tokyo og Kyoto inkl. envejsleje og ekstra chauffør, fri kilometer, kasko- og ansvarsforsikring - betingelser gælder, kontakt os for nærmere information
 • 1 overnatning på ryokan i Kawaguchiko ved Mt. Fuji
 • 2 overnatninger på turistklasse hotel i Tsumago
 • 2 overnatninger på tempel ved Mt. Koya
 • 4 overnatninger på turistklasse hotel i Kyoto
 • 7 dages Japan Rail Pass på 2. klasse
 • 3 overnatninger på turistklasse hotel i Hiroshima
 • 1 overnatning på turistklasse hotel i Fukuoka
 • Måltider ifølge program

Prisen er eksklusiv

 • Told & vejskatter
 • Måltider som ikke er nævnt i detaljeret beskrivelse
 • Drikkevarer
 • Personlige forsikringer
 • Drikkepenge
 • Entré til attraktioner/nationalparker
 • Parkeringsafgifter

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top