18 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 27.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Tag på eventyr i Japan med alle overnatninger og transport inkluderet. Efter tre overnatninger i Tokyo afhenter du din lejebil og sætter kursen mod Kawaguchiko, hvor du bor i ryokan med udsigt til Mt. Fuji. Fra Kawaguchiko går turen videre til Kiso Valley, som ligger smukt blandt bjerge og skovområder i det sydlige del af dalen. Her kan du de næste par dage udforske byen med de smukke træhuse fra Edo-perioden samt tage på vandreture i den smukke natur omkring byen. Fra Tsumago kører du til Koyasan, hvor du har to nætter på tempel. Her kan du opleve buddhistiske munke og bedeceremonier i naturskønne områder. Næste stop er Kyoto, hvor du afleverer din bil. Den tidligere hovedstad er hjemsted for landets største kulturskatte. Kyoto er en vigtig del af et hvert besøg i Japan og byder på nogle af de mest storslåede templer i Japan, som er flere hundrede år gamle. Fra Kyoto kan du tage på dagstur til mad-mekkaet Osaka. Du fortsætter i tog til Hiroshima - en by præget af historien med eksplosionen af den første atombombe i 1945. Siden da har byen været kendt for at ville fremme fred og afskaffelse af atomvåben. Her kan du på egen hånd udforske byen de næste tre dage, inden du fortsætter i tog til Fukuoka, hvor du har en nat, inden du rejser hjem til Danmark.

Rejseforslaget inkluderer en skræddersyet rejsehåndbog med forslag til oplevelser og must sees, anbefalede tog- og busrejseplaner, tips til at rejse i Japan og meget mere.

Få information og fakta om Japan her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Japan her

Bedste rejseperiode

Du kan rejse i Japan hele året rundt, men særligt forår og efterår er milde årstider, hvor det hverken er for koldt eller for varmt, og derfor anbefales det at rejse på disse tidspunkter i Japan. I foråret kan du opleve kirsebærtræerne springe ud (sakura), hvilket tiltrækker mange rejsende i marts og april. I sommermånederne er der færre turister, men du skal være forberedt på en del mere regn. I efteråret kan du opleve de smukke løvfaldsfarver (koyo), som står i smuk kontrast til landets farverige templer, og i vintermånederne er det muligt at stå på ski i den nordlige del af Japan.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Japan er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Japan kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark
Afgang fra Danmark mod Japan, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være én til to mellemlandinger undervejs.
2. dag: Ankomst Tokyo
I dag ankommer du til Tokyo og sørger selv for at komme til dit hotel. De næste tre dage har du mulighed for at udforske den energiske metropol. Tokyo er om noget kontrasternes by. Byen tilbyder på den ene side et kæmpe pulserende inferno af butikker, der sælger alt fra små 100 yen dimser, tøj og manga til elektronik. Byen byder på restauranter, der serverer alt fra nudelsuppe til en fransk 5-retters menu samt spillehaller og karaokebarer. En af attraktionerne i Tokyo er at tage metroen rundt til de forskellige shopping distrikter som f.eks. elektronikcentrummet Akihabara, hvor der sælgers elektronik i 12 etagers varehuse, Ikebukero, hvor der er en mangashop på hvert gadehjørne eller Shinjuku og Harajuku, hvor ungdomskulturen og moden blomstrer. En sådan tur giver et godt indblik i den ultramoderne, men samtidig meget traditionelle kultur i Tokyo. Den mere traditionelle del af Tokyo finder du i Asakusa omkring Asakusa-templet. Et besøg her kan varmt anbefales. Templet og den omkringliggende park er utrolig smuk, men du skal dog ikke regne med, der er specielt roligt, da der som alle steder i Tokyo altid er fyldt med mennesker.
3-4. dag: På opdagelse i Tokyo
Er du morgenfrisk og klar på sushi til morgenmad, så besøg Toyosu Fish Market. (M)
5. dag: Tokyo til Kawaguchiko (Mt. Fuji) i egen bil
Du afhenter i dag din bil i Haneda lufthavn, som ligger cirka 30 minutter fra Tokyo centrum, og kører til Kawaguchiko, hvor du kan nyde den smukke udsigt til ikoniske Mt. Fuji. Du overnatter i ryokan, som er en form for traditionel japansk kro med oprindelse i Edo-perioden (1603–1868). (A)
6. dag: Kawaguchiko til Kiso Valley i egen bil
Nyd den smukke solopgang over Mt. Fuji inden du sætter kursen mod Kiso Valley, hvor du finder nogle af de bedst bevarede byer fra Edo-perioden som ligger smukt placeret mellem bjerge og skove. (M,A)
7. dag: På opdagelse i Kiso Valley
Tag på vandretur i Kiso Valley af Nakasendo Trail, den gamle handelsvej fra Tokyo til Kyoto som stammer fra det 8. århundrede. I dag er der kun dele af Nakasendo Trail tilbage, og et af dem starter i Tsumago og tager dig til Magome. Trekkingturen er cirka 8 kilometer og går igennem smukke skovområder med udsigter til små landsbyer og dale. Fra Magome kan du tage en bus tilbage til Tsumago. Der findes flere andre trekkingture i Kiso Valley, bl.a. Torii Pass. Du kan også tage din bil og udforske de omkringliggende landsbyer, den smukke stenhave ved Kozenji Temple eller sejle kajak ved Otaki Village ved foden af Mount Ontake. (M,A)
8. dag: Kiso Valley til Koyasan i egen bil
I dag går turen til Koyasan - hovedsædet for Shingon-buddhismen, der blev bragt til Japan i begyndelsen af 800-tallet. Køreturen igennem bjergene er muligvis en af de fineste vejstrækninger i Japan, så nyd det rolige tempo og den smukke natur. I Koyasan bor du på et tempel drevet af munke. Om eftermiddagen kan du udforske templer og den mosbegroede kirkegård. Om aftenen spiser du, iført kimono, vegetariansk mad, lavet af munkene. Efter aftensmaden er der mulighed for at gå rundt på aftenbesøg i de mange templer. (M,A)
9. dag: Tempelophold ved Koyasan
Nyd freden i de 117 farverige templer, overvær munkenes ritualer, spis traditionelle buddhistiske måltider i de fine tatamirum og besøg den enorme, stemningsfulde kirkegård i skoven hvor der efter mørkets frembrud bliver tændt lys i de mange stenlanterner langs stierne. (M,A)
10. dag: Koyasan til Kyoto i egen bil
I dag går turen til Kyoto, hvor du sidst på eftermiddagen afleverer din bil ved togstationen. Kyoto er den tidligere kejserlige hovedstad og hjemsted for landets største kulturskatte. Byen er en vigtig del af et hvert besøg i Japan og byder på nogle af de mest storslåede templer i Japan, som er flere hundrede år gamle. Der siges at være 2.000 templer, helligdomme, paladser, museer og traditionelle haver i Kyoto. (M)
11-13. dag: På opdagelse i og omkring Kyoto
De næste dage i Kyoto har du på egen hånd. Her har du rig mulighed for at udforske Japans kulturelle centrum. Det kunne f.eks. være Nijo-borgen, en gåtur langs floden, en te-ceremoni eller besøge de 8.000 røde Torii porte ved Fushimi Inari-Taisha. Der er også mulighed for at tage dagsture med tog til Osaka, Nara og Kobe.
14. dag: Kyoto til Hiroshima med tog
I dag går turen videre med tog mod Hiroshima - en by præget af historien med eksplosionen af den første atombombe i 1945. Siden da har byen været kendt for at ville fremme fred og afskaffelse af atomvåben. En gåtur gennem fredsparken, børnenes fredsmonument og atombombekuplen, som er det tilbageblevne skelet fra en industri-hal, der stod lige ved stedet, hvor bomben eksploderede, samt et besøg på fredsmuseet, er stærke påmindelser om, hvilken magt mennesket har, og i hvilken retning man kan vælge at bruge den.
15-16. dag: På opdagelse i Hiroshima
Du har de næste dage er på egen hånd i Hiroshima. Der er mulighed for at tage til Miyajima Island, som er berømt for at være et af Japans mest naturskønne områder. Her kan du opleve den flydende røde Torii port, templer, charmerende gader og vilde dyr.
17. dag: Hiroshima til Fukuoka med tog
Turens sidste togstræk går til byen Fukuoka, hvor du har en nat, inden du starter din hjemrejse.
18. dag: Afrejse fra Fukuoka og ankomst til Danmark
Efter en spændende rejse rundt i Japan går turen hjemad. Du tager selv til lufthavnen, tidspunktet afhænger af, hvornår dit oversøiske fly afgår. Ankomst samme dag til Danmark.

Overnatninger

3 overnatninger på The Knot Shinjuku i Tokyo
1 overnatning på Fuji Kawaguchiko Resort Hotel i Kawaguchiko ved Mt. Fuji
2 overnatninger på Nukumorino-yado Komanoyu i Kiso Valley
4 overnatninger på Hotel Vista Premio Kyoto Nagomitei i Kyoto
2 overnatninger på Sekishoin Tempel i Koyasan
3 overnatninger på Hotel Vista i Hiroshima
1 overnatning på Hotel Vista i Fukuoka

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra hostels, luksushoteller, ryokan, onsen og til tempelophold.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

April - maj, september - november

Pakkeliste

 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde
 • Evt. vejkort
 • Evt. guidebog
 • Internationalt kørekort
 • Kreditkort
 • App til din telefon kaldet Scout, som er en GPS, der kan bruges uden mobilsignal

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Tokyo // Fukuoka - Danmark (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Billeje mellem Tokyo og Kyoto inkl. envejsleje og ekstra chauffør, fri kilometer, kasko- og ansvarsforsikring - betingelser gælder, kontakt os for nærmere information
 • 7 dages Japan Rail Pass på 2. klasse
 • Skræddersyet rejsehåndbog
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Told & vejskatter
 • Parkeringsafgifter
 • Entré til attraktioner og nationalparker

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top