7, 14, 21 dage
Ekskl. fly
Fra 2.560,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Planlægger man at skulle rejse rundt i Japan, kan man med fordel købe et Japan Rail Pass. Et Japan Rail Pass er i princippet det samme som Interrail i Europa, dvs. ubegrænset brug af Japan Railways Group i 7, 14 eller 21 dage, med nogle få undtagelser som fx. Nozomi togene, som er de hurtigste lyntog. Det er muligt at købe flere pas pr. person, men disse er personlige, og kan kun købes uden for Japan af udenlandske turister. Husk at købe et Japan Rail Pass inden du forlader Danmark, da det ikke kan købes i Japan - Japan Rail Pass kan købes hos Jysk Rejsebureau.

Ruterne og destinationerne for et Japan Rail Pass er uanede. Her finder du Jysk Rejsebureaus forslag til destinationer og ruter på en 7, 14 eller 21 dages tur rundt i Japan, men det er selvfølgelig også muligt at skræddersy din egen rute.

Få information og fakta om Japan her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Japan her

Bedste rejseperiode

Denne aktivitet kan gennemføres hele året rundt.

Dagsprogram

Fold program ud
Forslag til rute med et Japan Rail Pass
Japan er et meget varieret land, og har utrolig meget at byde på – nedenfor finder du en oversigt over udvalgte destinationer, der er oplagte at besøge med et Japan Rail Pass: - Tokyo - Nagano - Hakone/Mt. Fuji - Kyoto - Nara - Hiroshima - Miyajima Island - Osaka - Takayama Se vores blogindlæg med mere info om byerne og Japan Rail Pass. Kontakt en rejseekspert i Japan og høre mere om mulighederne med et Japan Rail Pass samt priser for 7, 14 og 21 dages pas.

Bemærkninger

Bemærk at Japan Rail Pass ikke dækker Tokyo Metro og de fleste regionale togbaner.

Penge
Den lokale valuta er Japanske Yen (JPY). Det er muligt at betale med kreditkort I de fleste butikker og restauranter. Der findes ATM’s i samtlige 7-Eleven butikker, hvor man udelukkende kan bruge VISA kort. Det er dog ikke alle steder det virker, hvor man i stedet må bruge automaterne på posthusene. Mastercard kan bruges i CityBanks hæveautomater – de er dog ikke så udbredte, og findes kun i de stører byer. Det er altid en god idé at hæve penge, når man har chancen. Heldigvis er Japan et utroligt sikkert land at rejse i, så derfor kan man godt have flere kontanter på sig, end man normalt ville vælge at have, når man rejser. US dollars kan veksles i de fleste banker. Danske kroner kan ikke veksles mange steder, så lad dem blive hjemme i sparebøssen.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet starter hver dag.

Hele året

Prisen er inklusiv

  • 7 dages Japan Rail Pass på 2. klasse

Prisen er eksklusiv

  • Flybilletter
  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Drikkevarer
  • Overnatninger

Prisbemærkning

Gratis for børn under 6 år.

Forhør dig om priser for børn mellem 6-11 år hos din rejsekonsulent.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top