12 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 23.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Denne rejse er tilrettelagt, så du kommer til at opleve alle de bedste attraktioner og bjergtagende smukke naturområder, Kyushu har at byde på. Med lejebil kommer du nemt rundt på øen og kan opleve den i dit eget tempo. Denne tur er perfekt for den eventyrlystne rejsende, som forlængelse af enhver klassisk Japanrejse, for rejsende der tidligere har besøgt de større byer og populære ruter, eller for førstegangsbesøgende, der ønsker at opleve mindre besøgte destinationer i Japan og områder, der adskiller sig markant fra dem på hovedøen. Kyushu er en ø omgærdet af mystik og eventyr, og de overvældende smukke landskaber vil med garanti tage pusten fra dig!

Rejseforslaget inkluderer en skræddersyet rejsehåndbog med forslag til oplevelser og must sees, anbefalede ruteplaner med bil, tips til at rejse i Japan og meget mere.

Få information og fakta om Japan her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Japan her

Bedste rejseperiode

Du kan rejse i Japan hele året rundt, men særligt forår og efterår er milde årstider, hvor det hverken er for koldt eller for varmt, og derfor anbefales det at rejse på disse tidspunkter i Japan. I foråret kan du opleve kirsebærtræerne springe ud (sakura), hvilket tiltrækker mange rejsende i marts og april. I sommermånederne er der færre turister, men du skal være forberedt på en del mere regn. I efteråret kan du opleve de smukke løvfaldsfarver (koyo), som står i smuk kontrast til landets farverige templer, og i vintermånederne er det muligt at stå på ski i den nordlige del af Japan.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Japan er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Japan kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark
Afgang fra Danmark mod Japan, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være én til to mellemlandinger undervejs.
2. dag: Ankomst Kagoshima
Ankomst til Kagoshima, Kyushus sydligste storby. Brug eftermiddagen og aftenen på at udforske byen i roligt tempo. Et af byens største højdepunkter er umuligt at overse - Sakurajima, en af Japan mest aktive vulkaner, der står majestætisk og strækker sig mod himlen ud for kysten i Kagoshima-bugten. Det er ikke usædvanligt at se røg stige op fra vulkanens top. En anden af Kagoshimas perler er Senganen-haven, der var en del af Shimadzu-familiens tidligere residens. Familien var en klan af krigere, der regerede og udviklede området i mere end 700 år.
3. dag: Med færge til Yakushima
Om morgenen tjekker du ud fra hotellet og tager til havnen for at stige ombord på hurtigfærgen til Yakushima. Efter ankomst til havnen i Miyanoura 2½ time senere, henter du din lejebil på biludlejningskontoret og begynder dit kør-selv-eventyr på denne magiske ø, der også figurerer på UNESCOs verdensarvsliste. (A)
4. dag: Vandretur i Shiratani Unsui Gorge
I dag venter en urskov af gigantiske cedertræer på dig. Kør til dalen Shiratani Unsui og nyd de smukke, fredfyldte vandrestier, der snor sig gennem øens ældgamle skove. Ifølge de lokale regner det på Yakushima 35 dage om måneden, og i skoven er alt, lige fra de enorme træer, der strækker deres imponerende grene mod himlen, til kampestenene, der dukker frem mellem træernes rødder, beklædt med smaragdgrønt mos, som hensætter vandreren til en følelse af at være i en verden hinsides vores egen. Langs stierne her ligger også den smukke lund, der inspirerede Ghibli-filmen “Prinsesse Mononoke”. (M,A)
5. dag: På opdagelse i Yakushimas urskov
Efter morgenmaden kører du til startpunktet for stien ved Arakawa, hvor din vandretur begynder. Gå langs Anbo-stien (7,8 kilometer, 2½ time) og fortsæt videre ad Okabu-stien (2,8 kilometer, 3 timer). Det er svært ikke at føle, at man er trådt direkte ind i en fortryllet verden, så smukke er de episke omgivelser i Yakushimas urskov. Højdepunktet på ruten er Jomonsugi, et spektakulært cedertræ, der siges at være det ældste træ i Japan. Eksperter har vurderet træet til at være et sted mellem 2200 og 7200 år gammelt. (M,A)
6. dag: Med færge tilbage til Kagoshima
Dette er din sidste dag på Yakushima - brug dagen på at nyde nogle af de resterende seværdigheder, før du vender næsen mod Kagoshima igen. Kør rundt om øen i urets retning mod Hirauchi Kaichu Onsen, en udendørs, naturligt varm kilde, der ligger helt ud til havet. Oplevelsen af at sidde i det varme vand mens havets bølger slår mod klipperne lige foran dig, er helt unik. Stop herefter ved vandfaldet Oko-no-Taki, et fantastisk dobbelt vandfald, der styrter mod jorden med et fald på 88 meter langs klippen, før vandet ender i et naturligt bassin nedenfor. Det sidste stop er Yakushimas fyrtårn. Fyrtårnet blev bygget i 1897 og ligner nærmest en kirke, hvor de lysende hvide mure står i skarp kontrast til omgivelsernes klare farver. Dit roadtrip ender ved havnen i Miyanoura, hvor du afleverer din lejebil inden du tager hurtigfærgen tilbage til Kagoshima på fastlandet. (M)
7. dag: Kagoshima til Kumamoto i egen bil (200 km)
I dag kører du til Kumamoto. Undervejs gør du stop i Kirishima National Park, et naturskønt område med vulkaner og kratersøer, der giver landskabet en helt særlig karakter. Naboområdet, Ebino Kogen, er et højlandsplateau, hvor du, omgivet af naturen, kan nyde nogle af de smukkeste panoramaudsigter, Kyushu har at byde på. Du kan også gøre holdt i den tidligere slotsby, Hitoyoshi, for en mere urban sightseeingoplevelse.
8. dag: På opdagelse i og omkring Kumamoto
En hel dag med spændende sightseeing i Kumamoto venter på dig i dag. Nogle af de mest bemærkelsesværdige attraktioner inkluderer Kumamoto-slottet, den kønne have Suizenji og Hosokawa-residensen, der er et udsøgt eksempel på hvordan højtstående samuraifamilier boede i Edo-perioden. Alternativt kan du køre ud til Aso-bjerget, Japans største aktive vulkan. Med en boblende, akvamarinblå sø, er krateret Nakadake et spektakulært syn, hvor tykke søjler af vulkansk røg stiger op fra vandoverfladen. Nærliggende Kusasenri er et grønt græsplateau, hvorfra du kan observere dampene fra krateret. Et væld af stier snor sig gennem området, og for den aktive rejsende er der mulighed for både vandre- og rideture. En anden mulighed er en dagsudflugt til fantastiske Takachiho - “myternes land” - der siges at være oprindelsesstedet for japansk mytologi. Særligt Takachiho-dalen er et bjergtagende sted. Tag en bådtur langs floden og lad dig fortrylle af kløftens natur og skønhed.
9. dag: Kumamoto til Nagasaki i egen bil (100 km)
Fra færgeterminalen i Kumamotos havn tager du en færge tværs over Ariake-havet til Shimabara. Brug lidt tid på besøge byens slot, før du fortsætter rundt om Unzen-bjerget mod Nagasaki. Nyd køreturen gennem japansk landidyl, indtil du nærmer dig udkanten af Nagasaki. Denne smukke havneby vil fortrylle dig med sin tillokkende, kosmopolitiske charme.
10. dag: På eventyr i og omkring Nagasaki
Brug dagen på at gå på opdagelse i denne fascinerende by. Start ud med et besøg i Glover Garden, et fantastisk friluftsmuseum med smukke haver og storslåede udsigter over Nagasaki-bugten. Her finder du også residensen, der tilhørte Thomas Glover, en skotsk handelsmand der bidrog til Japans udvikling og modernisering. Denne vestligt inspirerede bygning er den ældste af sin slags i Japan. Næste stop er den katolske kirke, Oura, der blev bygget af en fransk missionær i 1864 for at tjene som religiøst tilholdssted for den voksende udenlandske befolkningsgruppe i byen. Kirken siges at være den ældste kristne kirke i Japan. Fortsæt til Sofukuji-templet, et kinesisk-inspireret tempel med arkitektur fra Ming-dynastiets tid, samt den romantiske bro Meganebashi, der ligner et par briller, og er en af byens mest fotograferede seværdigheder. Glem ikke komplekset i Nagasaki Peace Park, hvor man mindes de mennesker, der mistede livet da atombomben faldt over byen i 1945. Slut dagen af med at nyde en af de tre bedste natteudsigter i Japan - nemlig udsigten over byen og havnen fra Inasa-bjerget.
11. dag: Nagasaki til Fukuoka i egen egen lejebil (180 km)
Efter udtjekning kører du langs Omura-bugtens kyst. Undervejs passerer du den maleriske forlystelsespark, Huis Ten Bosch, der skal ligne en hollandsk landsby. Landskaberne langs denne rute er nogle af de smukkeste på Kyushu. Stop for at nyde en simpel, men lækker frokost bestående af enten Kyushu-ramen eller Nagasaki-specialiteten champon, inden du ankommer til Fukuoka. Fukuoka er en af Japans bedste storbyer, når det kommer til kulinariske oplevelser, og byen byder ligeledes på en lang række seværdigheder såsom parker, templer, helligdomme og museer samt uanede muligheder for shopping.
12. dag: Afrejse fra Fukuoka og ankomst til Danmark
Efter en spændende rejse rundt på Kyushu og Yakushima går turen hjemad. Du tager selv til lufthavnen, og tidspunktet afhænger af, hvornår dit oversøiske fly afgår. Ankomst samme dag til Danmark.

Overnatninger

1 overnatning på Hotel Remm i Kagoshima
3 overnatninger på Jyoumon no Yado Manten på Yakushima
1 overnatning på Hotel Remm i Kagoshima
2 overnatninger på Resters Bed & Co i Kumamoto
2 overnatninger på Hotel H2 i Nagasaki
1 overnatning på WeBase Hakata Fukuoka

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra hostels til luksushoteller, ryokan og onsen.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Marts - november

Pakkeliste

 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde
 • Evt. vejkort
 • Evt. guidebog
 • Internationalt kørekort
 • Kreditkort
 • App til din telefon kaldet Scout, som er en GPS, der kan bruges uden mobilsignal

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Kagoshima // Fukuoka - Danmark (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Hurtigfærge mellem Kagoshima og Yakushima t/r
 • 4 dages billeje på Yakushima inkl. fri kilometer, kasko- og ansvarsforsikring - betingelser gælder, kontakt os for nærmere information
 • 5 dages billeje fra Kagoshima til Fukuoka inkl. envejsleje, fri kilometer, kasko- og ansvarsforsikring - betingelser gælder, kontakt os for nærmere information
 • Skræddersyet rejsehåndbog
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider, som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Told & vejskatter
 • Parkeringsafgifter
 • Entré til attraktioner og nationalparker

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top