16 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 29.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Oplev to af Japan’s ydrepunkter på dette rejseforslag til Hokkaido og Okinawa. Rejsen starter i nord med otte dages kør-selv-rejse på Hokkaido. Ruten går fra havnebyen Hakodate og via sceniske Lake Toya, onsen-området Noboribetsu, historiske Otaru, Daisetsuzan National Parks fantastiske natur, blomsterinfernoet ved Furano, og den smukke sø, Aoiike Blue Pond, ved Biei.
Herfra flyver du til det bedste af Okinawa-øerne, nemlig øerne Ishigaki og Iriomote. Her venter dig smukke bountystrande, dykning med mantarokker, snorkling blandt farverige fisk og koraller, trekking på regnskovbevoksede bjerge, kajakture langs floder og mangrove samt rig mulighed for afslapning.

Få information og fakta om Japan her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Japan her

Bedste rejseperiode

Den bedste periode for Hokkaido og Ishigaki (Okinawa) er fra april til juni og septenber til november.

Japan har et varieret klima fra nord til syd. I den sydlige del er der et subtropisk og tropisk klima med en mild vinter og varmt om sommeren. I den nordlige del er klimaet tempereret og køligt, og man oplever her meget kolde og nedbørsrige vintre.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Japan er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Japan kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark
Afgang fra Danmark mod Japan, hvor du ankommer næste dag.
2. dag: Ankomst Hakodate
I dag ankommer du til Hakodate, hvor du selv sørger for at komme til dit hotel. De næste to dage har du mulighed for at udforske Hokkaidos 3. største by på egen hånd. Nyd solnedgang fra Mt. Hakodate Observatory og spis dig mæt i noget af Hokaidos bedste seafood på havnen.
3. dag: På opdagelse i Hakodate
Hakodate var en af de første japanske byer der åbnede sin havn for handel med vesten i 1859, hvilket du i dag kan se på arkitekturen mens du bevæger dig rundt i bydelene Ekimae, Motomachi og Goryokaku. Et must er at beøge Hakodate Orthodox Church som blev bygget i Meiji-æraen, og Kanemori Red Brick Warehouse, som i dag er et shoppingcenter. Et andet must er at besøge Goryokaku Park, et gammelt fort, som benyttes meget af de lokale til rekreativt område i byen. (M)
4. dag: Hakodate til Lake Toya i egen bil (172 km)
Du afhenter i dag din bil ved Hakodate togstation og sætter kursen mod Lake Toya. Du kan vælge at gøre stop ved Onuma Quasi National Park. Her finder du Mount Oshima-Komagatake, en aktiv stratovulkan omgivet af søerne Lake Onuma og Lake Konuma. Her er rig mulighed for trekking, rideture, kajak og meget mere. Fra Onuma Quasi National Park følger du Uchiurabugten til Lake Toya. Lake Toya befinder sig i Shikotsu-Toya National Park, og dannede i 2008 rammerne for G8-topmødet i Japan. Udover den smukke sø, som nydes bedst fra Silo Viewing Platform, finder du også varme kilder og den aktive vulkan Mt. Usu i området. (M,A)
5. dag: Lake Toya via Noboribetsu til Otaru i egen bil (212 km)
Nyd den smukke solopgang over Lake Toya fra Silo Viewing Platform. Du kan vælge at lave en d-tour til et af Hokkaidos bedste onsen-områder ved Noboribetsu. Ad vandrestier kan du besøge flere hotsprings i Jigokudani Valley, også kaldet Helvedes Dal. Fra Noboribetsu sætter du kursen mod Otaru. Nyd en gåtur langs den historiske Otaru-kanal og smag på Hokkaido’s bedste sushi. (M,A)
6. dag: Fra Otaru til Daisetsuzan National Park i egen bil (226 km)
Otaru skabte sin rigdom ved sildefiskeri i det 19. århundrede, hvor sildebaroner byggede enorme paladser, som du stadig kan opleve i dag ved f.eks. Old Aoyama Villa. Du kan tage gondolen op til toppen af Mt. Tengu, hvorfra du får et fantastisk view over byen. Fra Otaru sætter du kursen til Daisetsuzan National Park. Undervejs kan du gøre stop i Sapporo og byens Øl-Museum. (M,A)
7. dag: Onsen og trekking i Daisetsuzan National Park
Du har dagen på egen hånd til at udforske Daisetsuzan National Park. Jysk Rejsebureau anbefaler at du bruger dagen på at trekke til Haokkaidos højeste bjerg, Mount Asahidake (2290m), en smuk vandretur gennem tundra og alpinlandskab. Efter en smuk trekkingtur kan du hvile de ømme ben i et af byens onsens. (M,A)
8. dag: Daisetsuzan National Park til Furano i egen lejebil (72 km)
Nyd formiddagen i Daisetsuzan National Park, hvor du finder masser af korte vandreruter. Om middagen sætter du kursen mod Furano og det anbefales at du gør stop ved Blue Pond i Biei. Furano er bedst kendt for sine fantastisk smukke lavendel- og blomstermarker, der hvert år fra slut juni til slut august står i smuk kontrast til det alpine landskab. (M,A)
9. dag: Fra Hokkaido til Ishigaki med fly (125 km)
I dag går turen til Sapporo lufthavn, hvor du afleverer din bil og flyver til Yaeyamaøerne og hovedøen, Ishigaki. Du sørger selv for at komme til til resort på øen, hvor du har tre overnatninger. (M)
10-11. dag: Afslapning og eventyr på Ishigaki
Efter masser af oplevelser, trekking og indtryk på Hokkaido er det blevet tid til afslapning. Du har to hele dage på Ishigaki uden program. Ishigaki er den mest udviklede af Yaeyama-øerne og byder på fantastiske bountystrande og god snorkling. For dykning er Manta Scramble ved Kabira Bay et must. Her kan du dykke med de imponerende djævlerokker og nyde en svømmetur ved øens bedste strande: Yonehara Beach, Sukuji Beach og Sunset Beach. Der er også rig mulighed for at tage på dagstur til de mindre øer Taketomi og Kohama, som også er kendt for sine smukke strande og facinerende undervandsliv. (M)
12. dag: Med færge til Iriomote
I dag går turen videre med færge til Iriomote. En smuk sejltur på cirka 45-60 minutter. Ved ankomst til Iriomote afhenter du din bil og kører til dit resort. Med en bil får du rig mulighed for at udforske øens smukke natur og mangfoldige dyreliv. (M)
13-14. dag: På opdagelse på Iriomote i egen lejebil
Du har de næste dage på egen hånd på Iriomote. På øen findes mangroveskove, floder som du kan udforske i kajak, og masser af trekkingmuligheder på de regnskovsbeklædte bjerge. Rundt om øen finder du et af Japans sundeste koralrev, så på med snorkelmasken og udforsk de farverige fisk og koraller. Hvis du er heldig kan du også spotte en Yamaneko, et meget sjældent kattedyr, som bedst spottes om aftenen. (M)
15. dag: Færge til Ishigaki og hjemrejse mod Danmark
I dag går turen med færge tilbage til Ishigaki. Herfra flyver du tilbage mod Danmark efter en eventyrlig rejse til to af Japans yderpunkter. Afrejsetidspunktet afhænger af, hvornår dit oversøiske fly afgår. (M)
16. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark.

Overnatninger

2 overnatninger på turistklassehotel i Hakodate
1 overnatning på b&b ved Lake Toya
1 overnatning på ryokan i Otaru
2 overnatninger på turistklassehotel med onsen i Daisetsuzan National Park
1 overnatning på turistklassehotel i Furano
3 overnatninger på traditionelt budgetresort på Ishigaki
3 overnatninger på traditionelt budgetresort på Iriomote

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra hostels,luksushoteller, ryokan, onsen og til tempelophold.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

April, maj, juni, september og oktober

Pakkeliste

 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde
 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer).
 • Evt. vejkort
 • Evt. guidebog
 • Internationalt kørekort
 • Kreditkort
 • App til din telefon kaldet Scout (GPS), der kan bruges uden mobilsignal

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Hakodate // Sapporo - Ishigaki / Ishigaki - Danmark (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Billeje mellem Hakodate by og Sapporo lufthavn inkl. fri kilometer, envejsleje, kasko- og ansvarsforsikring - betingelser gælder, kontakt os for nærmere information
 • Færgebillet Ishigaki - Iriomote t/r
 • Billeje på Iriomote inkl. fri kilometer, kasko- og ansvarsforsikring - betingelser gælder, kontakt os for nærmere information
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Told & vejskatter
 • Entré til attraktioner og nationalparker
 • Parkeringsafgifter
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top