Se nyhedsbrevet i en browser
 

Tag på safarieventyr på den afrikanske savanne 🐘

Og oplev naturen og dyrelivet i Afrika helt tæt på!
Safari er en imponerende verden, der skal opleves med alle sanser. Lyden af løver, der fordøjer et bytte, lugten af elefanten, der lige pludselig kun er ganske kort fra dig, eller følelsen af giraffens ru mule er ubeskriveligt sanseligt og enormt spændende.

At rejse og opleve naturen og dyrelivet er en unik og berigende oplevelse. Her hos Jysk Rejsebureau elsker vi at opleve dyr i deres naturlige omgivelser, og nedenfor kan du læse, hvorfor vi er vilde med safari i Afrika. På safari i Afrika kan du være heldig at spotte ”The Big Five”: elefanter, bøfler, leoparder, næsehorn og løver.

Vi har samlet forskellige rejser, der inkluderer safari i Afrika, og vi håber at kunne inspirere dig til dit eget safarieventyr.

Se alle safarirejser i Afrika her

Vi er vilde med safari! 🤩

Vi har spurgt to kollegaer, hvad de godt kan lide ved safari
🚗 "Det fede ved safari er at spotte og lede efter dyrene. Man ved aldrig, hvad der venter rundt om hjørnet, når man kommer kørende. Min safariguide sagde altid, ”We are on a mission”, når han vidste, at der ventede et fascinerende dyr længere fremme." - Elisabeth, der er rejsekonsulent i København, har været på safari i Tanzania og Kenya.

"Safari er for mig den ultimative rejseoplevelse. Selvom man bruger mange timer i en bil, så bliver det hurtigt til en leg, hvor det gælder om at spotte dyr, nyde det fantastiske landskab og fange nogle helt særlige oplevelser på sit kamera." - Lene, der er booker, har været på safari i Tanzania, Kenya, Sydafrika, Namibia og Botswana.

Find dit eget safarieventyr her

Inspiration til dit rejseeventyr i Afrika 🦓

Fire anbefalinger til dig, der vil udforske Afrika og på safari 🛻

Tag familien med på safari 🐘

Tag på en magisk rejse til Afrika og del oplevelsen med din familie! Safari er en unik oplevelse for både store og små. Serengeti Nationalpark er det perfekte sted at opleve Tanzanias vilde dyr. Tag også på safari i Ngorongoro, som er verdens største inaktive vulkankrater og et helt unikt naturfænomen.

Tag på familiesafari

Bestig Afrikas højeste bjerg ⛰️

Kombinér din safarioplevelse med det ultimative trek i Tanzania - og bestig Afrikas højeste bjerg. At stå på toppen, Uhuru Peak, i 5.896 meters højde er en oplevelse, du med garanti aldrig vil glemme. Efter at have gennemført bestigningen står den på unikke naturoplevelser i tre af Tanzanias nationalparker.

Kombinér safari og kilimanjaro-trek

Safari på budget 🦒

Til dig, der ønsker at kombinere en aktiv og dyrerig budget-safari i Kenya med Zanzibars eksotiske strande. Safari kan også gøres på budget, og er du til adventure, kan du mountainbike, vandre og overnatte i campingtelt ved en lokal masai-landsby, hvor du kommer helt tæt på masaiernes daglige liv.

Tag på budget-safari

Få din rejse skræddersyet 🙌

Kribler det i dig for at komme ud og opleve savannen på et safarieventyr? Så sidder vores rejsekonsulenter klar til at hjælpe dig. Ring til os på tlf. 70 20 19 15 eller book et gratis møde med en af vores erfarne rejsekonsulenter. Vi kan hjælpe med at skræddersy en rejse, der passer til lige netop dine behov og ønsker.

Book et gratis møde her

Den ultimative kombination af safari og strandferie ☀️

Spot vilde dyr på safari og snorkl i det azurblå hav 🤿
Forstil dig at have været på safari i nogle af Afrikas smukkeste nationalparker og set vilde dyr for derefter at afslutte rejsen på kridhvide bountystrande med krystalklart vand, hvor du har mulighed for at snorkle eller dykke.

NYHED
Vi har en helt ny rejse på hjemmesiden, hvor du kan kombinere safari og strand. Oplev tre af de mest storslåede nationalparker i Tanzania: Serengeti, Ngorongoro og Lake Manyara. Slut af med afslapning på eksotiske Zanzibar.

Læs mere og book her: Oplevelsesrejse i Tanzania med safari og badeferie på Zanzibar

3 optimale måder at kombinere safari og strand:
🏝️ Kombinér safari med ø-stemning på Mauritius.
🏖️ Besøg Kenyas kyst efter en safarioplevelse.
🌴 Eller afslut dit safarieventyr med palmestrande på Zanzibar.

Find alle vores strandferier her

Har du tilmeldt dig Jysk Rejsebureaus julekalender? 🎁

Tilmeld dig inden december og forøg dine chancer for at vinde et gavekort på 20.000 kr.
Hver dag fra den 1.-24. december kan du komme med på et rejseeventyr med en af vores rejseglade og eventyrlystne medarbejdere - og svarer du på dagens spørgsmål, er du med i lodtrækningen om daglige præmier og årets hovedpræmie:

🎁 Et rejsegavekort til Jysk Rejsebureau på 20.000 kr. 🎁

Tilmelder du dig inden 1. december er du med i den ekstraordinære lodtrækning om en tidlig julegave og du får 15 ekstra lodder.

Deltag i julekalenderen her