Rejseforslagene her på siden er eksempler på rejser til Mauritius. Du kan få skræddersyet din rejse til Mauritius helt efter dine ønsker eller du kan købe et rejseforslag præcis som det ser ud.

Lad dig inspirere af rejseforslagene herunder som Jysk Rejsebureaus rejseeksperter har sammensat, eller kontakt os allerede i dag og lad os sammen planlægge din rejse til Mauritius.

Viser 9 oplevelser

Oplevelsesrejse til skønne Mauritius

Oplev skønne Mauritius i sommer eller efterårsferien. Vi har lavet en rejse for dig, der vil opleve Det Indiske Ocean og grønne, frodige Mauritius. Du skal bo på dejlige resorts fra den lokale hotelkæde, Attitude. Her har du perfekte rammer for en eksotisk rejse på smukke Mauritius.
Læs mere
12 dage
04-07-2024
fra 15.995,-
fra 11.995,-
Aktiv ferie på Mauritius

Aktiv ferie på Mauritius

Mauritius byder på et væld af spændende og anderledes overnatningsmuligheder og skønne muligheder for en aktiv ferie. Vi har kombineret tre unikke og forskelligartede overnatningssteder, som ligger på hver sin del af øen og også lagt et skønt strandhotel ind til afslapning.
Læs mere
17 dage
APRIL - DECEMBER
fra 22.995,-
Mauritius rundt med unikke overnatninger

Mauritius rundt med unikke overnatninger

Mauritius byder på et væld af spændende og anderledes overnatningsmuligheder. Vi har kombineret tre unikke og forskelligartede overnatningssteder, som ligger på hver sin del af øen.
Læs mere
11 dage
APRIL - DECEMBER
fra 18.995,-
Med familien til Mauritius

Med familien til Mauritius

Tag familien med til skønne Mauritius. Nyd kvalitetstid sammen på et familievenligt resort ved det azurblå Indiske Ocean. Få sand mellem tæerne på de skønne strande og leg med ungerne i hotellets børnevenlige pool. Overnatninger er i et familieværelse med soveværelser til både voksne og børn.
Læs mere
11 dage
APRIL - DECEMBER
fra 18.995,-
fra 7.495,-
Nyd familielivet på Mauritius

Tre-generationersrejse i Mauritius

Mauritius er et perfekt rejsemål for familier. Naturen byder på smukke bjergområder sydpå, dejlige strande og en farverig befolkning. Med base i en villa til hele familien kan I med jeres lejede biler drage ud på oplevelser i eget tempo.
Læs mere
11 dage
APRIL - DECEMBER
fra 14.995,-
fra 7.595,-
Reunion og Mauritius

Reunion og Mauritius

Tag med på eventyr på vulkanøen Reunion - Mauritius' ukendte nabo. Øen byder på trekkingmuligheder, smuk natur og charmerende små franske byer. Din tur inkluderer billeje og overnatninger rundt på øen. På Mauritius har vi booket bil og en dejlig villa ved stranden til dig.
Læs mere
17 dage
APRIL - DECEMBER
fra 20.995,-
Dubai og kør-selv i Mauritius

Dubai og kør-selv i Mauritius

Tag på en spændende kør-selv-ferie på Mauritius kombineret med metropolen Dubai. Rejsen giver masser af frihed med billeje med mulighed for en lang række spændende aktiviteter kombineret med fantastisk strandferie.
Læs mere
15 dage
APRIL - DECEMBER
fra 22.995,-
Mauritius fra oven

Rejs på egen hånd i Mauritius

Kom godt fra start med denne ankomstpakke i Mauritius. Vi sørger for flybillet, lufthavnstransport og de to første overnatninger i Grand Baie området, så du bliver klar til at udforske resten af fantastiske Mauritius - og måske kombinere med et smut over på naboøen Reunion.
Læs mere
Op til 90 dage
APRIL - DECEMBER
fra 8.995,-

Big Five Safari i Sydafrika og strand i Mauritius

Kombinér store dyre-, natur- og kulturoplevelser på danskejede Mpala Safari Lodge med et lækkert strandresort på Mauritius.
Læs mere
15 dage
APRIL - DECEMBER
fra 32.695,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Værd at vide om Mauritius

Få info og fakta om Mauritius lige her!
weather

Vejret i Mauritius

Vejret er tørrest i månederne juni - august. Her er det dog også relativt køligt - især på østkysten hvor der kan være en del blæst.

Januar - marts er den varmeste periode, men også den mest våde med kraftig regn, der dog oftest falder i hurtige skyl. Da skyerne kommer østfra, kaster de primært nedbør over de centrale og østlige områder. Vær opmærksom på, at der i disse måneder kan forekomme cykloner.
travel

Bedste rejsetidspunkt

Du kan rejse til Mauritius året rundt, men den bedste periode er fra april til december, og det er også i vores forår, sommer eller efterår, at vi vil anbefale dig at rejse.

Landet er ideelt, hvis du f.eks. ønsker at rejse i efterårsferien, hvor det er regnsæson mange andre steder i verden. Ligeledes passer Mauritius rigtigt godt til en bryllupsrejse i vores sommer.

Tag på en eventyrlig rejse til eksotiske Mauritius

Midt i Det Indiske Ocean ligger ø-paradiset Mauritius, der er omkranset af smukke strande med kridhvidt sand, svajende palmer og behageligt, krystalklart vand. Den afslappende luksus, som kendetegner Mauritius, er det, der drager mange rejsende. Men landet er også meget mere.

Med Jysk Rejsebureaus eventyrlige rejser til Mauritius har du mulighed for at udforske alle kanter af det betagende paradis og opleve landet fra alle vinkler - på lands såvel som til vands. Hvad enten du jagter nye eventyr eller trænger til en afslappende ferie omgivet af luksus, pakker vi din rejse til Mauritius med skræddersyede oplevelser til dig.

Hike på Le Morne

Rejser til Mauritius fyldt med skønhed

Et besøg på Mauritius er fyldt med skønhed, afslapning og aktiviteter for alle. Slap af på uberørte strande med turkise laguner, udnyt de fantastiske dykkermuligheder, og udforsk det farverige liv og koralrev under havets overflade, sejl gennem de tætbevoksede mangroveskove, og overnat i unikke omgivelser på udvalgte hoteller, som ikke er som så mange andre hoteller, du før har prøvet. Overalt på Mauritius bliver du mødt med skønhed.
Strandliv Mauritius

Mauritius gemmer på oplevelser for enhver smag

Kystområdet er beklædt med kridhvide strande og en tydelig følelse af eksklusiv tropeø. I øens dybe indre består landskabet af en overraskende frodig natur med billedskønne bjerge, vandfald og andre skjulte skatte. Det er samtidig ideelt til backpackereventyr. I den sydvestlige del af øen finder du også en sand naturperle i Chamarel vandfaldet. Det majestætiske vandfald måler hele 83 meter, og er blandt Mauritius’ klart smukkeste naturoplevelser. Du må heller ikke gå glip af de gennemgående fantastiske botaniske haver i blandt andet Pamplemousses og Curepipe.
Jungleoplevelse, Mauritius

Drag på opdagelse i Mauritius’ charmerende byer

Det er ikke kun de fantastiske strande og den betagende natur, som er værd at bruge tid på. Mauritius’ charmerende byer er mindst lige så interessante og skønne.

Besøg hovedstaden Port Louis hvor brede boulevarder er passet op af både gamle og nye bygninger, eller Central Market der bugner med små lokale handelsboder, ihærdige sælgere, friske og lokale råvarer og spændende autentiske smagsoplevelser. En tur langs byens havnepromenade gemmer også på mange hyggelige restauranter. Du kan også kombinere strand og by i Mauritius’ største og mest populære badeby, Grand Baie, der byder på shopping, natteliv og restauranter med lækker gastronomi fra alle verdenshjørner.
Tag på en tur i charmerende Port Louis

En mangfoldig kultur

Mauritius’ kultur er meget mangfoldig, hvilket afspejler sig i både befolkningen og de imponerende religiøse bygninger, der tæller både romersk-katolske kirker, hinduistiske templer og buddhistiske pagoder. Det multikulturelle samfund på Mauritius består hovedsageligt af indere, kinesere, afrikanere og kreoler, der alle er imødekommende og venlige, og som i høj grad bidrager til øens varme og afslappede atmosfære.

Mauritius fortid som fransk koloni ses også tydeligt i bybilledet, hvor både gadenavnene og arkitekturen bærer præg af den franske fortid, samt i gastronomien, hvor det franske køkken også spiller en fremtrædende rolle.
Hindutempel i Grand Baie på Mauritius

Smag på det mauritiske køkken

Din rejse til Mauritius byder på masser af lækker luksus og selvforkælelse. Det samme gælder også for de kulinariske oplevelser, du finder blandt de mange skønne gourmetrestauranter og streetfood-køkkener. Maden på Mauritius er karakteriseret ved krydrede og velsmagende retter, der bærer præg af landets multikulturelle islæt, hvor både indiske, kinesiske og europæiske specialiteter og krydderier er på menukortet. Særligt retter med friskfangede fisk og skaldyr samt de mange eksotiske frugter er berigende smagsoplevelser uden lige.
Besøg de mange farverige markeder rundt på Mauritius
faq

Hvor ligger Mauritius?

Mauritius er et afrikansk ørige beliggende i Det Indiske Ocean, ca. 900 km. øst for Madagascar.

Hvad er kl. i Mauritius?

Tidszonen i Mauritius kaldes Mauritius Time (UTC+4). Tidsforskellen i forhold til Danmark er plus 2 timer.

Hvilke sprog taler man i Mauritius?

I Mauritius taler man engelsk og fransk, så det er nogenlunde nemt at kommunikere med de lokale.

Hvad hedder hovedstaden i Mauritius?

Hovedstaden i Mauritius hedder Port Louis. Det er en havneby på øens nordvestlige side. Her er spændende historie- og kulturoplevelser men også rig mulighed for shopping og restaurantbesøg.

Hvad kan man lave i Mauritius?

Mauritius er meget mere end hvide sandstrande. Her kan man besøge frodige nationalparker med smuk natur, vandfald og et spændende dyreliv. I hovedstaden, Port Louis, er der masser af oplevelser for de historieinteresserede og hyggelige markeder med lokale krydderier og eksotiske frugter. Man kan også prøve kræfter med surfing eller kitesurfing ved f.eks. Tamarin-bugten eller Le Morne.

Indret din rejse til Mauritius, som du vil

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde. Og vi sammensætter mere end gerne den perfekte rejse til dine ønsker, behov og budget. Her hjælper vores egne Mauritius-eksperter, som selv har rejst landet tyndt, dig med at tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Du får også masser af gode råd og tips samt inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser for alle sanserne, som du ikke finder i enhver rejseguide.

Drøm stort, og book et uforpligtende møde hos os i dag. Så skræddersyr vi en eventyrlig rejse til Mauritius for dig.


Til top