15 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 30.995,-
FRA 23.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Fordele ved oplevelsesrejser - fast pris og afrejsedato

Fast, skarp pris
Fly, overnatning, ture og transfers er forhåndsbooket i god tid inden afrejse – det betyder, at vi kan tilbyde en skarp pris på rejsen, også i destinationens højsæson.

Kvalitet og komfort
Vi har nøje udvalgt gode flyforbindelser, hoteller og resorts på destinationen, og sørget for transport fra A til B på rejsen.

Oplevelser
Spændende ture på destinationen i mindre grupper, men også en masse frihed til oplevelser på egen hånd.

Vi har lavet en tur til dig, der elsker kombinationen af safari og naturoplevelser krydret med eksotisk strandliv på Zanzibar. De tre nationalparker Ngorongoro, Serengeti og Lake Manyara har hvert sit særpræg og vil give dig nogle af de bedste naturoplevelser, som Tanzania byder på.
Ngorongoro er verdens største inaktive vulkankrater og et helt unikt naturfænomen. Ngorongoro-krateret er 20 kilometer i omkreds og godt 600 meter dybt. I bunden af krateret lever et stort og varieret dyreliv. Du kan bl.a. se de meget sjældne sorte næsehorn, løvefamilier, flodheste, bøffelflokke, strudse, zebraer, hyæner og geparder.
Serengeti nationalparken dækker et areal på næsten 15.000 km2, og er det perfekte sted at opleve de store flokke af blandt andet gnuer, gazeller og zebraer. Der er samtidig god mulighed for at se løver og andre store rovdyr.
I Lake Manyara nationalparken vil du komme til at opleve det rige dyreliv, som blandt andet tæller flodheste, elefanter, giraffer, aber, løver og mange flere.
Zanzibar er et fantastisk valg for dig, som søger en eksotisk strandferie i skønne omgivelser, da øen omgives af mange smukke sandstrande med helt turkisblåt vand og svajende palmer. Dit ophold på Zanzibar inkluderer også en dag i Stone Town. Her finder du charmerende, snørklede gader, smukke koloniale bygninger og mange spændende spisesteder.

På denne rejse kan du glæde dig til:
 • Safari i tre forskellige unikke nationalparker
 • Kombinationen af lodge og teltcamp under safarituren
 • Naturoplevelser på den tanzaniske slette og savanne
 • Zanzibars eksotiske strande
 • Byliv i Stone Town


Bedste rejseperiode

Safari i nationalparkerne kan gennemføres året rundt. Generelt er det lettere at observere dyrelivet i tørtiden fra sidst i juni til oktober og fra januar til marts. Den ultimative attraktion er uden tvivl den årlige vandring af gnuer og zebraer i juli og august. I kæmpe flokke på flere hundrede tusinde vandrer de nordpå fra Serengeti i Tanzania over floden til Kenya på jagt efter friskt græs – i oktober flytter de sig den modsatte vej.

Vejret på Zanzibar er bedst fra januar til marts, hvor februar er den varmeste måned på året. Igen fra juli til oktober kan temperaturene komme op omkring 30 grader. Zanzibars regntid starter som oftest i slutningen af marts og varer til start juni. Og derudover kommer der desuden en kort regnperiode i november og december.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra København mod Kilimanjaro International Airport i Tanzania.
2. dag: Ankomst i Tanzania
Ved ankomst til lufthavnen vil du blive hentet og kørt til dit hotel i Arusha. Her kan du slappe af efter den lange flyrejse og roligt begynde at glæde dig til de kommende dages mange oplevelser. Overnatning på Forest Hill Carnival Hotel, Arusha.(A)
3. dag: Arusha til Lake Manyara National Park
Om morgenen sætter du kursen mod Lake Manyara National Park – en af Tanzanias mest imponerende søer, som er berømt for sit frodige fugleliv. Med lidt held får du måske chancen for at opleve parkens løver, der er kendte for deres evne til at klatre i træer, samt en mangfoldighed af andre fantastiske dyrearter, herunder elefanter, giraffer, bavianer, flodheste, leoparder og gazeller. Efter en begivenhedsrig dag ved Lake Manyara går turen til lodgen vest for Lake Manyara. Resten af dagen står til din frie disposition. Overnatning på Bougainvillea Safari Lodge, Karatu.(M,F,A)
4. dag: Lake Manyara National Park – Serengeti National Park
I dag fortsætter din rejse til Serengeti National Park. Parken er et af de allerbedste safaristeder i verden, og hvis det er første gang, du sidder i et safarikøretøj i sådanne omgivelser, vil det med garanti gøre et kæmpestort indtryk på dig. På den nærmest uendelige savanne her bliver betingelserne simpethen ikke bedre i forhold til at opleve de mange forskellige dyrearter. Alene den ”rå mængde” af dyr er helt overvældende – alle dine sanser kommer i spil. Undervejs er der mulighed for at gøre et stop ved det arkæologiske udgravningssted Olduvai Gorge – bedre kendt som "menneskehedens vugge" (entré ikke inkluderet. Se prisbemækninger). Her har man fundet fossiler, der er ca. to millioner år gamle. Frokosten indtages i det fri på en plads, hvor det er sikkert at bevæge sig uden for bilen. Safarien fortsætter til sidst på eftermiddagen, hvor du indkvarteres i komfortable safaritelte (med eget bad og toilet) i hjertet af nationalparken. Nyd en god middag og en drink inden sengetid. Overnatning på Kati Kati Tented Camp, Serengeti.(M,F,A)
5. dag: Serengeti National Park
Foran dig venter en storslået safaridag i en af Afrikas mest berømte nationalparker. Morgenmad og frokost indtages begge i campen (Kati Kati) i forbindelse med dagens første safari – herefter kører du ud på ”eftermiddagsspotting” af flere vilde dyr i Serengeti. Hele dagen er der store chancer for bl.a. at møde ”The Big Five”; elefanter, bøfler, leoparder, næsehorn og løver. Overnatning på Kati Kati Tented Camp, Serengeti.(M,F,A)
6. dag: Serengeti National Park - Ngorongoro Conservation Area - Karatu
Efter en kort morgensafari i Serengeti kører du denne morgen videre til Ngorongoro Conservation Area og Ngorongoro-krateret – verdens største inaktive vulkankrater. Frokosten nydes undervejs, og ud på eftermiddagen fortsætter du til bunden af det godt 600 meter dybe krater, hvor kraterkantens isolerende rammer har formet dyrenes adfærd og livsbetingelser på en helt anderledes og fascinerende vis. På kraterbundens relativt lille areal er chancerne for at spotte løvefamilier, flodheste, zebraer, hyæner og geparder rigtig gode, og er du rigtig heldig, ser du måske også det sjældne, sorte næsehorn. Dagen slutter ved din lodge i byen Karatu sydøst for Ngorongoro. Resten af dagen er til fri disposition. Overnatning på Bougainvillea Safari Lodge, Karatu.(M,F,A)
7. dag: Karatu - Arusha
Efter morgenmad sættes kursen mod hotellet i Arusha, hvor du har resten af dagen til egen disposition. Tag de sidste dages oplevelser ind, nyd hotellets faciliteter (med bl.a. swimmingpool) og den smukke udsigt til bl.a. Mount Meru. Overnatning på Forest Hill Carnival Hotel, Arusha.(M,F,A)
8. dag: Med fly til Zanzibar (Stone Town)
I dag hentes du på dit hotel og bliver kørt til Kilimanjaro International Airport / Arusha Airport. Derfra flyver du til den eksotiske ø Zanzibar, som ligger ud for Tanzanias kyst. Ved ankomst køres du til dit hotel i Stone Town, hvor du har en enkelt overnatning. Stone Town er spændende at gå på opdagelse i (og sikker at færdes i), så brug endelig resten af dagen på at udforske byen på egen hånd og nyd en god middag om aftenen på en af byens mange gode restauranter. Overnatning på Tembo House Hotel, Stonetown.(M)
9.-13. dag: Strandferie ved Kiwenga Beach, Zanzibar
På Zanzibar finder du nogle af verdens smukkeste sandstrande. Der er rig mulighed for forskellige aktiviteter som solbadning, snorkling og dykning i det Indiske Ocean. Du skal bo på det 4-stjernede, anmelderroste Ocean Paradise Resort & Spa på øens nordøstlige kyst ved Kiwenga Beach – kendt for sit azurblå vand og svajende palmer. Atmosfæren er hyggelig og tilbagelænet, og med et stort poolområde, pool-bar og andre gode faciliteter, kan du nyde nogle gode, afslappende dage, inden du vender næsen hjemad. Værelserne (standard garden-kategorien) er pæne og lyse. De er alle 49 kvm, og har alle eget bad & toilet samt privat balkon eller terrasse. Der er ca. 250 meter til stranden og poolområdet. På resortet har du mulighed for at tilkøbe forskellige aktiviteter; f.eks. Spice Tour (besøg en krydderifarm), snorkeltur til Prison Island, Dolphin Tour (mød Zanzibars vilde delfiner) og halvdagstur til Stone Town. Bestil dette på hotellet i god tid. Overnatning på Ocean Paradise Resort & Spa.(M,A)
14. dag: Afrejse fra Zanzibar
Du bliver kørt til Zanzibar internationale lufthavn i Stone Town, hvorfra hjemrejsen begynder.(M)
15. dag: Ankomst til Danmark
Efter en begivenhedsrig rejse i Tanzania kommer du tilbage til Danmark.

Overnatninger

2 overnatninger på Forest Hill Carnival Hotel, Arusha – Standard værelse
2 overnatninger på Bougainvillea Safari Lodge, Karatu – Standard værelse
2 overnatninger på Kati Kati Tented Camp, Serengeti – Safaritelt med eget toilet & bad
1 overnatning på Tembo House, Stone Town – Standard værelse
5 overnatninger på Ocean Paradise Resort & Spa, Kiwenga Beach – Standard værelse

Alle overnatningsteder er gode mellemklassehoteller.

Bemærkninger

Børn og safari: Som udgangspunkt kan man ikke deltage på safariturene før man er fyldt 6 år. Man kan godt deltage på alle andre dele af rejsen.

Zanzibars østvendte kyst påvirkes dagligt af tidevandscyklussen, som er ”naturlov” på disse breddegradder. To gange om dagen vil havet derfor trække sig godt en kilometer væk fra kysten, og ønsker du at slappe af ved vandet, skal du i disse tidsrum benytte dig af resortets poolområde.

Det er ikke længere er tilladt at medbringe plastiskposer til Tanzania.
Myndighederne håndhæver loven ved løbende med stikprøver at undersøge de rejsendes bagage i lufthavnene. Bryder man loven, kan man risikere bødestraf – og i særligt alvorlige tilfælde fængselsstraf. Så vær særligt opmærksom på dette.

Vær også opmærksom på, at der er krav om bevis for gul feber-vaccination ved indrejse til Zanzibar.Hvis du er 60 år eller derover, så er der en risko for, at din læge ikke vil lade dig vaccinere mod gul feber. Det skyldes, at der for personer fra og med denne alder ses en noget højere forekomst af visse alvorlige bivirkninger. Det er dog i sådanne tilfælde muligt at blive fritaget for gul feber-vaccinen. Det kræver en lægeerklæring (på engelsk) fra din læge. Derfor – spørg din læge, Danske Lægers Vaccinations Service eller Seruminstituttet.


Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Næste: 04-10-2024
Se alle afrejsedatoer

Pakkeliste

 • Praktisk tøj og sko i afdæmpede farver
 • Varm trøje
 • Hat/kasket
 • Solbriller og solcreme
 • Regntøj i regntiden
 • Personlig medicin og myggespray
 • Kikkert
 • Lommelygte
 • Rigelige mængder af drikkevarer
 • Kameraudstyr
 • Lommepenge
 • Rejseforsikring
 • Evt. snacks

Afrejsedatoer

Status Afrejsedato Pris
Udsolgt Rejseperiode05.07.24 - 19.07.24
Ledige pladser Rejseperiode04.10.24 - 18.10.24
30.995,-
Reserver

Prisen er inklusiv

 • Flyrejse København – Kilimanjaro Int. Airport /// Zanzibar – København inkl. check in bagage, håndbagage og forplejning ombord
 • Flyrejse Kilimanjaro Int. Airport / Arusha Airport – Zanzibar inkl. check in bagage og håndbagage
 • Alle flyrejser er på økonomiklasse
 • 12 overnatninger i Tanzania /// 6 på fastlandet og 6 på Zanzibar
 • Morgenmad på hele rejsen i Tanzania
 • Frokost på dag 3, 4, 5, 6 og 7
 • Bemærk, at frokosten på dagene 3, 4 og 6 er i form af ”packed lunch boxes” = madpakker til hver deltager.
 • Aftensmad alle dage i Tanzania, undtagen dag 8 og 14
 • Transfer ved ankomst i Tanzania til dit hotel i Arusha, dag 2
 • Transfer fra dit hotel i Arusha til Kilimanjaro International Airport / Arusha Airport, dag 8
 • Transfer fra lufthavnen på Zanzibar til dit hotel i Stone Town, dag 8
 • Transfer fra dit hotel i Stone Town til dit hotel på Kiwenga Beach, dag 9
 • Transfer fra dit hotel på Kiwenga Beach til lufthavnen på Zanzibar, dag 14
 • Safarikørsel i firhjulstrukket køretøj med tag, der kan åbnes op for udsyn
 • Minimum 15 % rabat på udstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Mulighed for at leje rygsæk for 100 kr. pr. mdr.
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Visum til Tanzania (USD 50,- pr. pers. kan købes ved ankomst i lufhavnen eller søges online inden afrejse)
 • Enkeltværelsestillæg
 • Måltider, der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Transporter, der ikke er nævnt i programmet
 • Besøg ved Olduvai Gorge (USD 36,- pr. pers. lokalt opkrævet)
 • Hotelskat på Zanzibar, der opkræves lokalt og udgør USD 5,- pr. person pr. nat
 • Ved bestilling af rejsen er det ofte muligt at tilkøbe afrejse fra en alternativ lufthavn som f.eks. Aarhus eller Aalborg for 1.495 kr. pr. person. Det forudsætter dog, at flyselskabet på den enkelte afgang tilbyder mulighed for provinstilslutning, samt at der er plads.

Prisbemærkning

På denne rejse er prisen fast og garanteret.

Børneprisen gælder for børn i alderen 2-11 år. Priser fra: 23.995 kr.

Børneprisen er baseret på, at man deler værelse med to voksne rejsende.

Spædbørnsprisen gælder for børn i alderen 0-2 år. Prisen på alle afgange: 3.995 kr.

Enkeltværelsestillæg på alle afgange: 3.995 kr.

Bemærk, at der maksimalt kan være to voksne og et barn i alderen 0-11 år pr. værelse.

Bemærk, at der maksimalt kan være tre voksne pr. værelse.

Det med småt

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.


Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top