Se nyhedsbrevet i en browser
 

Giv dig selv en fysisk udfordring og kæmpe oplevelse 🥾🤩

Tag med på en af vores aktive rejser med dansk rejseleder!
Er du vild med at være fysisk aktiv, elsker du natur og er du eventyrlysten? Så er vores aktive rejser med dansk rejseleder lige noget for dig.

På vores aktive rejser er en dansk rejseleder med hele vejen, hvilket giver tryghed på rejsen. Oplevelserne er specielt udvalgt og arrangeret til rejsens formål.

Samtidig med at du får indsigt i interessante og anderledes kulturer og får naturen helt ind under huden, kan du dele oplevelserne med de andre i gruppen, som har samme interesse for turen og dets indhold som dig selv. Rejserne foregår i mindre grupper på mellem 9 og 18 personer og der er faste rejsetidspunkter for rejserne.


Se alle vores aktive rejser her

Vi har en række nye rejser til dig, der søger fysiske udfordringer og fantastiske naturoplevelser ✨

På med vandrestøvlerne - og så afsted!

Peaks of The Balkans 🏔️

Albanien, Montenegro og Kosovo
Kryds igennem tre nationer på én og samme vandretur. Hvis du længes efter en autentisk trekkingoplevelse i fred og ro fra turister, er dette trek lige noget for dig. Vandr ad hyrdestier over høje bjergpas og kryds gennem grønne dale med krystalklare søer.

Læs mere her

Fishermen’s Trail 🌊

I fodsporerne på fiskerne
Vandreturen starter ved Almograve og ender ved Arrifana, og følger de samme stier som tidligere fiskere har brugt i jagten på de bedste fiskespots. Få vind i håret, når du vandrer langs Portugals rå klippeformationer og nyder udsigten over Atlanterhavet.

Læs mere her

Cami de Ronda ☀️

Costa Bravas vilde og bjergrige kystlinje
Cami de Ronda er en kyststrækning, der oprindeligt blev brugt af vagter til at patruljere kysten og holde øje med pirater og smuglere. I dag er stien den oplagte vandrerute for dig, der drømmer om en vandretur spækket med smukke landskaber og betagende udsigter over Middelhavet.

Læs mere her

Levadaerne på Madeira 🌺

Trek langs levadaerne
Udforsk vulkanøen der ligger midt i Atlanterhavet og oplev storslået natur, mens du vandrer langs det 2.000 km lange vandingssystem. Vi følger de smukke stier, langs systemet, der kaldes levadaer. Du kan glæde dig til at opleve øen til fods og nede i tempo.

Læs mere her

Top 10 - Verdens bedste treks 🏆

Find inspiration til dit trekkingeventyr i vores liste over verdens bedste treks!
For naturelskere, eventyrere og adrenalinjægere er trekking en af de absolut fedeste rejseformer. Med trekking får du nemlig mulighed for at mærke verden, hvor den er allermest autentisk og rå, og du får adgang til områder, udsigter og oplevelser, som ikke kan opnås på andre måder.

Er du fristet af tanken om at stå på toppen af verdens højeste bjergtinder, eller søger du unikke oplevelser i naturen med plads til fordybelse? Så find inspiration til dit trekkingeventyr i Jysk Rejsebureaus liste over verdens bedste treks:

🥇 1. Everest Base Camp, Nepal
🥈 2. Kilimanjaro, Tanzania
🥉 3. El Camino De Santiago, Spanien
🤩 Er du nysgerrig på at se, om dit drømmetrek er på listen? Se hele listen her.

Læs mere om verdens bedste treks her

Skyd året igang med masser af inspiration til din aktive rejse 🥾

Se listen over vores gratis online webinarer om vores aktive rejser her 👇

Se hele listen og tilmeld dig her!

Mød os på Aalborg Rejsefestival den 28. januar 🌎

Kig forbi til en snak om dit rejseeventyr i 2024!
Vil du ud på eventyr i 2024? Og bor du i Aalborg-området? Så kig forbi vores stand, når Aalborg Lufthavn afholder rejsefestival den 28. januar fra kl. 9.30-16.30.

Entré til festivalen er gratis!

På Jysk Rejsebureaus stand står vi klar til at fortælle om alt fra aktive rejser med dansk rejseleder til skræddersyede rejser og grupperejser for unge.

Vi glæder os til at se dig! ✈️

Læs mere om Aalborg Rejsefestival her