Se nyhedsbrevet i en browser
 

Aktive eventyr i hele verden

- Med dansk rejseleder eller på egen hånd
Hos Jysk Rejsebureau elsker vi aktive rejser med kant! Og vi har masser af spændende rejseforslag på vores hjemmeside, både til rejser på egen hånd og til aktive rejser med dansk rejseleder. I dette nyhedsbrev sætter vi fokus på vores aktive grupperejser med dansk rejseleder, da vi mener, det giver en ekstra dimension til rejsen at nå målet sammen i en gruppe.

Du kan også læse de spændende rejseberetninger fra henholdsvis Michelle Hviids rejse til Peru og Ivans trek til toppen af Stok Kangri.

Se alle vores aktive rejser med dansk rejseleder

Læs om Michelle Hviids trek til Choquequirao med Jysk Rejsebureau

- På Choquechirao var jeg Indiana Jones, udødelig og på eventyr.
Michelle Hviid er kendt som forfatter og radiovært og foredragsholder. I juli måned i år gav hun sig selv en kæmpe udfordring og tog på Jysk Rejsebureaus aktive rejse til Choquequirao og Macchu Pichu i Peru med dansk rejseleder. Læs hendes vilde beretning her - den giver dig lyst til at prøve det selv (måske)!

Se vores aktive rejse til Choquequirao og Machu Picchu her.

Læs Michelles rejseberetning her

Ivans trek til toppen af Stok Kangri med Jysk Rejsebureau

- Læs Ivans anmeldelse af turen her
Ivan er en af de glade kunder, som var med på vores aktive rejse med dansk rejseleder til Stok Kangri, Indien, i sommerferien 2018. Han har skrevet en super flot anmeldelse, som vi har fået lov at dele med jer:

"Jeg kan på det varmeste anbefale denne smukke trekkingtur i Indiske Himalaya. Startende ved Zanskar flodens møde med Indus. 10 dage i telt med egen kok, to medhjælpere, en guide, det hele båret af 9 småheste med halsklokker og hestemand med kærlige fløjt og tilråb blev til musik langs Markha floden og små landsbyer og unikke klostre videre over Nimalings græsgange med nogle fantastiske smukke udsigter til denne del af Himalaya, der er dækket i aldeles smukke jordfarver. Vi havde på alle måder vejret med os.

Jan Marshall (gruppens guide og rejsekonsulent hos Jysk Rejsebureaus gruppeafdeling, red.) havde tilrettelagt en hel unik tur, til eftertænksomhed og gode samtaler undervejs, og akklimatiseret til at møde Stok Kangri i smuk morgensol og vindstille. Det er med overbevisning i stemmen, når jeg (der har været på Annapurna 1981, Langtang 2014, Everest Base Camp 2016, Mera Peak 2017) siger, at det er nok den bedste tur jeg har været på.

Jysk Rejsebureau gentager turen i 2019. MELD JER TIL!"


Bonusinfo: Der er allerede nu tilmeldinger til turen i juni 2019, så vi anbefaler at du booker i god tid.

Læs mere om rejsen her

Ny bjergbestignings-smuttur til Marokko

- Pressemeddelelse
Eventyrere, der drømmer om en dag at strege Himalaya eller Kilimanjaro af bucket-listen, får i 2019 mulighed for at prøve bjergbestignings-fantasierne af i praksis når Jysk Rejsebureau lancerer sin første bjergbestignings-grupperejse til Nordafrikas højeste bjerg, marokkanske Mount Toubkal - et bjerg, der modsat sine mange storebrødre kun betegnes som moderat svært.

På ruten kommer deltagerne forbi både vandfald, grønne dale og lokale landsbyer - mens en dansktalende guide sætter tempoet og giver de bedst mulige forudsætninger for at nå toppen.

Læs hele pressemeddelelsen her

Gratis rejseforedrag

- Om aktive rejser med dansk rejseleder
Everest Base Camp med dansk rejseleder
18. september kl. 18 i Herning

Nepal: Everest Base Camp med dansk rejseleder
26. september kl. 18 i Aarhus

Tanzania: trek til toppen af Kilimanjaro med dansk rejseleder
18. oktober kl. 18 i Aalborg

Peru: Machu Picchu og Choquequirao med dansk rejseleder
23. oktober kl. 18 i København

Læs mere og se alle rejseforedrag i:
Aarhus | Herning | Aalborg | København

Se alle vores gratis rejseforedrag

Vind et rejsegavekort på 10.000,-

- Til flybilletter med KLM
Vær med i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000,- til flybilletter med KLM. Du skal blot svare rigtigt på følgende spørgsmål:

1. Er mad og drikke inkluderet på oversøiske flyvninger med KLM, Air France og Delta Airlines?

2. Hvad tilbyder KLM når man køber en Economy Comfort plads?

Deltag i konkurrencen her