Søg
Søg
Everest Base Camp med Jysk Rejsebureau

Nepal: Everest Base Camp med dansk rejseleder

Everest Base Camp trekket til foden af verdens højeste bjerg Mount Everest, er uden tvivl en af de mest berømte og smukkeste vandreture i verden.


Jeg har selv gået denne tur, og jeg vil komme ind på, hvordan du kan forberede dig inden, hvordan selve turen er og hvad rygsækken skal indeholde.

Min begejstring for Everest Base Camp trekket fik jeg for alvor, da jeg i 2017 gik turen først alene, og senere var guide for en gruppe til Mount Everest Base Camp.

Efter jordskælvene i Nepal i foråret 2015 har mange desværre fravalgt at rejse til Nepal, hvilket er ærgerligt. Nepal er klar til dig og har brug for dig, og det er forbavsende lidt skade du kan se i Kathmandu.

Turene er fyldt med fysiske udfordringer såsom ømme ben, kolde næser og den tynde luft. Dette glemmes heldigvis hurtigt, når Himalayas smukke natur kvitterer med fantastiske panoramaudsigter.

Jeg ser frem til at møde et spørgelystent publikum, og smitte jer alle med min egen begejstring og kærlighed for Nepals betagende kultur og natur.

Med venlig hilsen
Jan Marshall

Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt
17-06-2019
kl. 18:00

Foredragsinformation

Foredragsholder

Jan Marshall

Afholdelsessted

Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus

Varighed

Ca. 2 timer

Læs mere om

Everest Base Camp med dansk rejseleder

Parkering

Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.
Husk tilmelding
Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: