Se nyhedsbrevet i en browser
 

NYHED: Rejser til Færøerne

- Vi er ellevilde over, at vi nu også kan tilbyde rejser til Færøerne:-)
Landet i det nordlige Atlanterhav bestående af 18 øer er en sand perle af natur og kultur. Her græsser fårene på de bølgende bakker og klippelandskaber, mens en imødekommende og traditionsrig befolkning byder velkommen. Færøerne er et spændende rejsemål både for eventyrlystne backpackere, par og familier.

Læs mere på vores hjemmeside eller ring til os allerede i dag på 70 20 19 15 og lad os sammen planlægge din rejse til Færøerne.

Lad dig inspirere af alle vores rejseforslag her

Færøernes højdepunkter

- 17 dage fra 17.995,- pr. person v. 2 pers.
Færøerne tilbyder uspoleret natur, en spændende historie og en imødekommende lokalbefolkning. På Færøerne finder du den autentiske naturoplevelse, et rigt dyreliv og et folk, der er 'nede på jorden' - vi har samlet det bedste til dig på én rejse!

Se mere og få tilbud her

Med familien på Færøerne

- 8 dage fra 8.495,- pr. person v. 2 voksne og 2 børn. Børnepris fra 5.995,-
Der venter masser af børnevenlige oplevelser i Færøernes friske luft og grønne natur. Rejsen tager højde for børnefamiliens behov for fleksibilitet, og turene opleves i børnehøjde. Hele familien vil elske denne kør-selv rejse på Færøerne!

Se mere og få tilbud her

Trekkingeventyr på Færøerne

- 8 dage fra 15.995,- pr. person v. 2 pers.
Færøerne er et sandt paradis for naturelskere, og hvordan oplever man bedre naturen end med vandreskoene på? Snør skoene og forbered dig på frisk Atlanterhavs-vind, når du på denne vandreferie oplever Færøerne på den bedst mulige måde - ét skridt af gangen.

Se mere og få tilbud her

Vandring på Færøerne med dansk rejseleder

- 8 dage fra 16.495,- pr. person v. 2 pers.
Tag med Jysk Rejsebureau til Færøerne på vandreferie med dansk rejseleder. Færøerne er et paradis for naturelskere og meget velegnet til vandreture. Vi vandrer ad små gamle bygdestier, via grønne fjelde med græssende får og med udsigten til de nærliggende øer, der rejser sig majestætisk i horisonten.

Se mere og få tilbud her

Gratis rejseinspiration!

- Vi giver dig vores bedste rejsetips
Hos Jysk Rejsebureau afholder vi løbende gratis inspirationsaftener, foredrag og webinarer.

Her vil vores erfarne rejsekonsulenter fortælle om dine muligheder for at opleve de forskellige lande og give dig gode råd og tips til, hvordan en rejse kan sættes sammen. Her kan du se en video om, hvordan foredragene foregår.

Se en oversigt over alle foredrag og webinarer - og tilmeld dig her.

Vi glæder os til at inspirere dig og dele ud af vores rejseglæde og rejseerfaring.


Kh Team Jysk 💚


SE ALLE FOREDRAG OG TILMELD DIG HER!