Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere
8 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 16.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Vi flyver fra Danmark til Færøerne, og ved ankomst bliver vi hentet og kørt til vores første hotel i Vagar. Vi bor på hotel på hele turen, og tager ud på vandreture med madpakke til mange naturskønne steder på Færøerne. Jysk Rejsebureau står for dansktalende rejseleder, transport, ture og de fleste måltider, så det vil være meget begrænset hvor mange penge man skal bruge lokalt.

Glæd dig til
 • Vandring på fugleøen Mykines, med mulighed for at se søpapegøjer
 • Múlafossur vandfaldet
 • Bestigning af Slættaratindur, Færøernes højeste fjeld (882 m)
 • Vandring til fyret på Kallsoy
 • Mødet med den søde lokalbefolkning
 • Vandring til Klakkur
 • Hovedstaden Torshavn og besøg i den gamlebydel Tinganes


Bedste rejseperiode

Det er muligt at rejse til Færøerne året rundt, da hver sæson har hver sin charme. Trods sin isolerede beliggenhed i det nordlige Atlanterhav er klimaet relativt mildt på grund af Golfstrømmen.
Sommerperioden er kendetegnet ved at være meget lys (næsten hele døgnet) med gennemsnitstemperaturer omkring 10-15 grader.
I vinterperioden ligger gennemsnitstemperaturen omkring frysepunktet, men opleves overraskende mild.

Vejret på Færøerne er meget omskifteligt, og man kan opleve det unikke at have alle fire sæsoner på én dag.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt til Færøerne er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Færøerne
Vi mødes i Kastrup lufthavn og flyver samlet til Færøerne. Det er også muligt at flyve fra Billund, Ålborg og Aarhus. Kontakt din rejsekonsulent for tider og priser. Ved ankomst bliver vi hentet af vores dansktalende færøske guide og kørt til vores hotel i Vagar. (A)
2. dag: Vandring via den gamle postrute over fjeldet til bygden Gásadalur
Vi bliver hentet på hotellet i Vagar, og kører lidt længere vestpå til bygden Bøur. Her vandrer vi ad den gamle postrute over fjeldet til bygden Gásadalur, som var den sidste bygd på Færøerne, der fik vejforbindelse. Vi har madpakke med, som vi nyder undervejs på ruten. I Gásadalur går vi ned til det berømte vandfald Múlafossur, hvor vi har mulighed for at få en kop kaffe på den lokale cafe, før bussen henter os og kører tilbage til hotellet. Om aftenen er der 2-retters aftensmad på hotellet i Vagar. (M,F,A) Anslået trekkingtid: 3 timer, 3,5 km.
3. dag: Vandring på Mykines
Efter morgenmaden går vi ned til havnen i Sørvág og sejler til Mykines. Vandreturen ud til Mykinesholm er via et ret kuperet terræn. Turen har ca. 300 højdemeter, idet vi går en del op og ned. Efter vandreturen er der tid til at gå lidt rundt i bygden på egen hånd eller få en kop kaffe i den lokale café. Vi sejler retur til Sørvág om eftermiddagen. Ved ankomst til havnen venter bussen for at køre os til vores hotel i bygden Gjógv, hvor vi får aftensmad. (M,F,A) Anslået trekkingtid: 3 timer, 7-8 km. Mykines er lukket i september, så her vil der være en alternativ vandrerute.
4. dag: Bestigning af Slættaratindur, Færøernes højeste Fjeld
I dag skal vi bestige Slættaratindur, der med sine 882 meter er Færøernes højeste fjeld. Vi kører med bus fra hotellet i Gjógv til Eiðisskard, hvorfra vandreturen starter. Efter en stejl stigning når vi toppen og kan herfra se ud over hele Færøerne. Efter vandreturen kører bussen os tilbage til hotellet i Gjógv, hvor vi har resten af dagen til egne oplevelser i bygden. Her kan det anbefales at gå en tur langs kløften, der har givet navn til bygden. Aftensmaden nyder vi på hotellet. (M,F,A) Anslået trekkingtid: 3 timer, 5-6 km.
5. dag: Vandretur til Klakkur
Efter check ud fra hotellet i Gjógv kører vi til vores hotel i Klaksvik, den vigtigste fiskeriby og den næststørste by på Færøerne med sine cirka 5.000 indbyggere. I dag skal vi på en vandretur op til Klakkur med en fantastisk udsigt ud over hele byen og fjelde. Længere oppe er der udsigt til de omkringliggende øer, og stedet blev tidligere brugt som udkigspost efter sørøvere. Når vi er retur fra Klakkur, er resten af dagen og aftenen på egen hånd til at udforske området. Aftensmaden kan indtages på et af byens spisesteder. (M,F) Anslået trekkingtid: 3-4 timer, 8-9 km.
6. dag: Fyret på Kallsoy
Om morgenen går vi ned på den anden side af bugten, hvorfra vi tager færgen over til Sydradalur på Kallsoy. Vi tager offentlig bus fra færgelejet til bygden Trøllanes, og her starter en spændende vandretur ud til fyret på Kallurin. Efter vi har spist vores medbragte madpakker og besøgt fyret, tager vi bussen og færgen tilbage om eftermiddagen. Resten af eftermiddagen og aftenen er på egen hånd. (M,F) Anslået trekkingtid: 3 timer, 5 km.
7. dag: Torshavn - verdens mindste hovedstad
Efter morgenmaden kører bussen os til Torshavn, og vi tjekker ind på vores hotel. Efter en guidet rundtur i den gamle bydel, Tinganes, har vi resten af dagen på egen hånd. Det er muligt at tage på små vandreture eller tage rundt i byen på egen hånd. (M)
8. dag: Afgang til Danmark
I dag vender vi snuden hjemad. Vi bliver kørt fra Torshavn til lufthavnen i Vagar og flyver hjem til Danmark. (M) Det er muligt at udvide rejsen, så man flyver hjem senere. Jysk Rejsebureau kan hjælpe med at skræddersy den videre rejse med f.eks. hoteller, billeje eller ture.

Overnatninger

2 overnatninger i Vagar
2 overnatninger i Gjógv
2 overnatninger i Klaksvik
1 overnatning i Torshavn

Alle overnatninger er på hotel i delt dobbeltværelse.

Bemærkninger

Vandreturenes varighed er omtrentlige og inkl. pauser. På grund af de skiftende vejrforhold forbeholder vi os retten til at ændre programmet dag for dag, men overnatningsstederne ligger fast.

Hvad kræver det af dig?
Det anbefales at være i god form, og at man ikke lider af højdeskræk. Det er ikke teknisk svær vandring, men der er mange steder med små og ujævne stier. Solide, vandtætte vandrestøvler med god ankelstøtte anbefales. På vandreturene bærer man selv sin dagsrygsæk med madpakke, vand og skiftetøj.
Denne rejse er generelt ikke egnet for bevægelseshæmmede.

Afrejsedatoer

Status Rejseperiode Tilmeldingsfrist Pris
Ledige pladser Rejseperiode04.06.22 - 11.06.22 Tilmeldingsfrist19-02-2022
16.495,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode02.07.22 - 09.07.22 Tilmeldingsfrist21-03-2022
16.495,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode14.08.22 - 21.08.22 Tilmeldingsfrist05-05-2022
16.495,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode04.09.22 - 11.09.22 Tilmeldingsfrist26-05-2022
16.495,-
Reserver
Tryghedsgaranti

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Rejsen sælges som en hel “pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Anden hjemrejse kan arrangeres, såfremt der er plads på flyene, og mod et tillæg.

Gruppestørrelse

Minimum 9 deltagere, maksimum 14 deltagere.

Næste: 04-06-2022
Se alle afrejsedatoer

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København* – Vagar t/r (inkl. bagage)
 • Dansktalende færøske guider
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Transfer ifølge program
 • Infomøde inden afrejse med gennemgang af ruten og udstyr
 • Minimum 15% rabat på udstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Mulighed for at leje rygsæk for 100 kr. pr. mdr.
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Måltider, der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkepenge
 • Drikkevarer
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Singleværelsestillæg

Prisbemærkning

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Der opkræves et depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Depositummet på de 1.000kr. er ikke-refunderbart.

*Det er også muligt at flyve fra Billund, Ålborg og Aarhus. Kontakt din rejsekonsulent for tider og priser.

Ønsker du at forlænge din rejse efter grupperejsen med dansk rejseleder kan Jysk Rejsebureau hjælpe med at skræddersy din videre rejse.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Kalender

Status
Rejseperiode
Frapris pr. pers.
Til top