Se nyhedsbrevet i en browser
 

Bestil trygt din rejse hos os!

- og begynd at glæd dig til din næste rejse
Kan du mærke rejselysten vokse indeni? Vi tilbyder rejser med rigtig gode afbestillingsvilkår, så du kan føle dig tryg ved køb af din næste rejse hos os - og allerede nu starte med at glæde dig!

Kontakt os på 70 20 19 15 eller book et gratis telefonmøde og lad os sammen tage en snak omkring dine rejseplaner.

Vi glæder os til at skræddersy din drømmerejse sammen med dig.

Kh Team Jysk 💚


Ring 70 20 19 15 eller Book gratis telefonmøde

På eventyr i Vietnam

- 21 dage fra 20.995,- pr. person v. 2 pers.
Denne tur er for dig, der gerne vil have de almindelige highlights i Vietnam med på din rejse, men samtidig vil have et indblik i det autentiske Vietnam langt fra turiststrømmen.

Læs mere og få tilbud

Det bedste af Salomonøerne

- 15 dage fra 31.295,- pr. pers. v. 2 pers.
Dette er rejsen for nutidens opdagelsesrejsende, der ønsker afslapning og eventyr! Salomonøerne byder på verdensklasse dykning og snorkling på koralrev og vrag fra 2. verdenskrig. Her kommer du helt tæt på den unikke kultur, hvor du kan stå ansigt til ansigt med landets fantastiske stammefolk.

Læs mere og få tilbud

Familierejse i Japan

- 15 dage fra 21.495,- pr. pers. v. 2 pers. (Børnepris fra 20.995,-)
Tag hele familien med til Japan og oplev den moderne og farverige storby Tokyo, cykel rundt til de fantastiske templer i Kyoto, udforsk Universal Studios i Kobe, nyd onsen-ophold i Kinosaki, bo på ryokan på øen Miyajima og oplev historiske Hiroshima.

Læs mere og få tilbud

Bountyferie på Seychellerne for hele familien

- 13 dage fra 17.995,- pr. pers. v. 2 pers. (Børnepris fra 6.995,-)
Seychellerne har alt det I drømmer om, når I skal på familieferie - ikke det store jetlag, ingen farlige dyr men til gengæld vidunderlige strande og fantastisk hav. Vi har lavet en tur, hvor I besøger 3 øer, bor så I selv kan lave lidt mad og ellers bare nyde ferien.

Læs mere og få tilbud

Det bedste af Colombia

- 14 dage fra 22.495,- pr. pers. v. 2 pers.
Colombia har utrolig meget at byde på inden for kultur, historie og natur. Denne rejse tager dig til Kogi-indianerne i Sierra Nevada bjergene, kaffeplantagerne i Mindo, historiske Cartagena og slutter på den caribiske paradis-ø Providencia.

Læs mere og få tilbud