15 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 37.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Oplev alle aspekter af Salomonøerne og få den farverige kultur helt ind under huden. Dette rejseforslag emmer af eventyr og byder på masser af unikke oplevelser: Kom helt tæt på den imødekommende lokalbefolkning, bo på nogle af de fedeste eco-resorts, nyd de smukke solnedgange og få 2. verdenskrig ind under huden på et vragdyk eller via fortællinger fra lokale historikere.
Rejsen starter med et par dage i Munda, hvor du kan nyde godt af verdensklasse dykning og snorkling. Der er inluderet dagstur med en historiker, som vil fortælle dig om kampene mellem amerikanerne og japanerne på Salomonøerne under 2. verdenskrig, og selvfølgelig et besøg til Skull Island. Herefter går turen til paradiset Titiru Eco Lodge på øen Rendova. Her venter dig afslapning, kajakture og besøg hos den lokale landsby på øen. Fra Rendova går turen i båd til fantastiske Marovo lagune og det helt igennem gennemførte eco lodge Driftwood, omgivet af uberørt regnskove, stammefolk og en lagune fyldt med farverige koraller, hajer og mantarokker. Sidste stop på rejsen er hovedstaden Honiara, hvor du kommer helt tæt på Lumatapopoho-stammen og snorkler blandt 2. verdenskrigsvrag ved Bonegi Beach. Gemmer der sig en lille opdagelsesrejsende inde i dig, så er denne rejse tilbage i tiden krydret med historiens vingesus lige rejsen for dig!

Få information og fakta om Salomonøerne her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Salomonøerne her

Bedste rejseperiode

Den bedste tid at besøge Salomonøerne er fra maj til oktober. Denne tid på året kendetegnes ved en lavere regnmængde og mildere temperaturer. I april og november skal du forvente mere uregelmæssigt vejr med højere luftfugtighed. Regnsæsonen ligger fra december til marts, hvor du skal forvente regn.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark
Der er afrejse fra Danmark mod Salomonøerne. Undervejs vil der være mellemlandinger, og det er muligt at gøre stop undervejs i f.eks. Singapore. Snak med din rejsekonsulent om de mange muligheder.
2. dag: Ankomst til Brisbane
Du ankommer i dag til Brisbane, hvor du har en overnatning på lufthavnshotel. Det er muligt at lave et længere stop i Australien, såfremt du ønsker det. Brisbane er hovedstaden i Queensland og har 1,8 millioner indbyggere. Brisbane har mange kulturelle tilbud; museer, gallerier, teatre og biografer. Gå en tur i midtbyen og oplev den hyggelige Anzac Square, de smukke bygninger og livet langs floden. Flere forskellige selskaber tilbyder ”Dinner Cruise” ned ad floden, men den billigste måde at se Brisbane fra vandsiden er at hoppe ombord på de offentlige taxibåde, der sejler op og ned ad floden dagen lang. Du kan hoppe af og på, hvor du har lyst. Langs havnepromenaden ligger der gode restauranter med udsigt over floden. Om aftenen er det ekstra flot, når der kommer lys i Story Bridge.
3. dag: Ankomst til Munda
Afrejse om morgenen fra Brisbane lufthavn til Munda i Salomonøernes fantastiske Western Provinces. Munda er den største by i området, og alligevel er det et meget lille sted. Du skal bo på Agnes Lodge, der har været et samlingssted for rejsende i årevis. Fra hotellet kan du tage på ture i området, og der er rig mulighed for at dykke, som kan arrangeres med dykkercentret, der ligger lige ved hotellet. Stedets største trækplaster er dog restauranten, der ligger ud til lagunen med en fantastisk udsigt. Her kan de farverige solnedgange nydes med en kold øl på restaurantens dæk. Er du ikke så meget til dykning, og ønsker du at komme på en øde ø med smukke bounty-strande, så kan du vælge at tage direkte fra Munda lufthavn til Zipolo Habu Resort på øen Lola. Er du dykkernørd, så skal du til øen Ghizo, hvor du finder noget af verdens bedste vragdyk. Her kan du dykke på det japanske transportskib Toa Maru, og se dets last af gasmasker, telefoner, tanks, motorcykler og medicin ligge spredt mellem vragdelene. (A)
4. dag: Afslapning og tid på egen hånd i Munda
Du har hele dagen på egen hånd til at dykke eller læse en god bog og komme dig over jetlag fra den lange rejse til Stillehavet. (M,F,A)
5. dag: Dagstur til historiske 2. verdenskrig sites og Skull Island
Du bliver hentet fra Agnes Lodge og sejler afsted i båd med en lokal historiker, der vil fortælle og berette om Salomonøernes betydning for 2. verdenskrig. Her kan du med egne øjne opleve de forfærdelige rædsler og kampe, der fandt sted på Salomonøerne. Du kommer også til at opleve Skull Island, hvor menneskekranier er lagt af de lokale for at beskytte fiskerlandsbyerne mod onde ånder. (M,F,A)
6. dag: Agnes Gateway Hotel til Titiru Eco Lodge
Efter nogle dage i hyggelige Munda sejler du til den uberørte ø Rendova. Her kommer de færreste turister forbi, og du kan se frem til nogle dage med fantastiske autentiske oplevelser og skøn natur. Du bor på Titiru Eco Lodge, som ejeren Kilo styrer med stor entusiasme. Hele personalet er yderst opsatte på at gøre jeres ophold til en oplevelse for livet. Du bor i en hytte over vandet i en smuk bugt, hvor du kan sejle kajak eller nyde en middag på deres flydende tømmerflåde. Derudover må du ikke snyde dig selv for et besøg ved den lokale landsby, hvor de lokale vil byde dig indenfor og vise dig rundt i deres landsby, en helt unik oplevelse. (M,F,A)
7. dag: Afslapning og tid på egen hånd på Titiru Eco Lodge
Nyd dagen på din egen lille kajakekspedition langs kysten, snorkel på koralrevet blandt de farverige fisk eller tag med en lokalguide til øens landsby. (M,F,A)
8. dag: Titiru Eco Lodge til Driftwood Lodge
I dag går turen fra Titiru Eco Lodge til Driftwood Lodge i båd, hvor du skifter båd i Seghe. Den sidste bådtur går via fantastiske lagune Marovo inden du ankommer til Driftwood Lodge. Forvent cirka 3-4 timers sejlads. Driftwood er en helt unik eco lodge omringet af uberørt regnskov ud til en af verdens største saltvandskorallaguner. Lige ud for lodgen, under havets overflade, tager koralrevet et 30 meters drop. Her kan du opleve hajer, mantarokker, havskildpadder og et helt unikt mikroklima, som ikke findes andre steder i verden. Menuen står på friskfanget fisk, hummer og lokaldyrkede frugt og grøntsager. Selve lodgen ligger smukt placeret over havet så du kan nyde den fantastiske udsigt over Marovo-lagunen. Dit ophold på Driftwood bliver et ophold, du sent vil glemme, for det er en lodge med alle vestlige standarder, men med en helt unik forbindelse til naturen, de lokale stammer i området og regnskoven. (M,A)
9-10. dag: Afslapning og eventyr på Driftwood Lodge
Du kommer ikke til at kede dig på Driftwood, for her er masser af aktiviteter inkluderet og mulighed for virkelig at komme tæt på de lokale stammer, som lever i tæt forbindelse med naturen. Lær at fange din egen fisk på revet og tilbered den sammen med de grøntsager, der dyrkes på lodgen. Du kan også frit benytte SUP-boards og kajakker eller snorkle og dykke blandt hajer, havskildpadder, mantarokker, m.m. på det helt fantastiske koralrev i Marovo-lagunen. (M,F,A)
11. dag: Med fly til Honiara
Det bliver svært at forlade Driftwood, men i dag venter der dig nye eventyr, når turen går tilbage til Seghe og derfra videre med fly til hovedstaden Honiara. Her vil du opleve ørigets eneste metropol. Ud over at kunne tilbyde nogle gode hoteller og restauranter, så kan du også besøge det lokale marked eller lære om Salomonøernes rolle under 2. verdenskrig på Vilu War Museum. Det store trækplaster er dog den fantastiske dykning ud for øen. Her dykker du i historiens vingesus blandt vrag fra krigen. Vragene er velbevarede og i dag indhyllet i koraler og farverige fisk. (M)
12. dag: På opdagelse i Honiara
Du har hele dagen til at tage på opdagelse i Honiara. Er du frisk på mere dykning, så er bugten ud for Honiara et must. Den kaldes også for ”Iron Bottom Sound”, fordi den er en sand kirkegård for rustende amerikanske og japanske fly- og skibsvrag. Sørg for at et af dine dyk går til det amerikanske propelfly ”B-17 Flying Fortress”, der ligger på kun 18 meters dybde. (M)
13. dag: Dagstur til Kakabona Village og vragsnorkling ved Bonegi Beach
I dag venter der dig en rejse tilbage i tiden, når du besøger Kakabona landsbyen og møder Primo og hans familie. De tilhører Lumatapopoho-stammen, der har besluttet at leve kulturelt på deres traditionelle måde væk fra dagens moderne samfund. Du vil lære om deres livsstil og traditioner, høre historiske fortællinger og meget mere. Herefter går turen til Bonegi Beach, hvor du nyder en picnic på stranden, og derefter er der rig mulighed for at snorkle på skibsvrag lige udenfor stranden. (M)
14. dag: Afrejse fra Honirara
Du bliver afhentet på hotellet og kørt i lufthavnen, hvorpå de starter din hjemrejse til Danmark. Igen er det muligt at lave stop på hjemrejsen, hvis du ønsker det. (M)
15. dag: Ankomst Danmark
Du ankommer til Danmark efter et fantastisk eventyr på Salomonøerne.

Overnatninger

1 overnatning på Ibis, Brisbane Airport i Brisbane
3 overnatninger på Agnes Gateway Hotel i Munda
2 overnatninger på Titiru Eco Lodge
3 overnatninger på Driftwood Lodge
3 overnatning på Heritage Park Hotel

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra guesthouse til turistklasse- og luksusresorts.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Turen kan startes på de fleste dage i ugen, men pga. flyforbindelser kan der være undtagelser. Tag kontakt til en rejsekonsulent for yderligere detaljer.

Maj - oktober

Pakkeliste

 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Snorkeludstyr
 • Håndklæde og badetøj
 • Kikkert
 • Dagsrygsæk
 • Solhat eller kasket
 • Solbriller
 • Solcreme
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Evt. egen vandflaske

Prisen er inklusiv

 • Flybilletter Danmark - Brisbane / Brisbane - Munda // Sedge - Honiara / Honiara - Danmark (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Ture og aktiviteter ifølge program med engelsktalende guide
 • Måltider ifølge program
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring (der dækker ved forsinket fremmøde)
 • Måltider ikke nævnt i programmet
 • Øvrige udflugter
 • Drikkepenge
 • Drikkevarer
 • Dykning (kan tilkøbes)
 • Australsk visum
 • Udgifter til benzin på dagsturen på dag 5

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top