Se nyhedsbrevet i en browser
 

Vi har skruet op for eventyrlysten og ned for prisen 💸🌍

Se vores tilbudsside med rabatter på spændende rejseforslag til hele verden!
Drømmer du om store naturoplevelser, et backpackereventyr, verdensklasse dykning eller måske et roadtrip for hele familien? Så kan Jysk Rejsebureau hjælpe dig!

Vores rejsekonsulenter sidder klar til at skræddersy din drømmerejse, og vi har lige nu tilbud på masser af spændende rejseforslag til destinationer i hele verden.

Skynd dig at kontakte os, mens din drømmerejse stadig er på tilbud 👍🏼 Du kan ringe til os på tlf. 70 20 19 15 eller sende en online rejseforespørgsel her.

Se alle aktuelle tilbud

Er rejseglæden og eventyrlysten stor, men budgettet småt?

Hold rejsebudgettet nede med 4 gode sparetips 🙌
Selvom vi har sat prisen ned på en lang række eventyrrejser, kan du også selv gøre meget for at holde rejsebudgettet nede, hvis du er bevidst om de gode sparetips på rejsen:

✈️ Hav fleksible ud- og hjemrejsedage ✈️ Flybilletter er f.eks. billigst tirsdag, onsdag og torsdag, så undgå at lægge din ud- og hjemrejsedage i weekenden.

💤 Bo på hostel fremfor hotel og resorts 💤 Hostels er meget andet end svedige sovesale. Der findes massevis af hostels, hvor du kan bo i privatværelse, og rengøringen er i top. Og så er hostels et oplagt sted at møde andre rejsende.

🪂 Book oplevelser lokalt 🪂 Der kan være penge at spare og unikke oplevelser at hente, hvis du booker oplevelser lokalt på destinationen. Desuden findes der mange gratis oplevelser, f.eks. smukke vandreruter i nationalparker. Din rejsekonsulent kan hjælpe dig med idéer og vejledning.

📍 Dit valg af destination 📍 har også stor betydning for budgettet. Nedenfor kan du se vores anbefalinger til de mest budgetvenlige destinationer inden for forskellige rejseformer.

Flere tips til at rejse på budget

Backpacking på budget

Vi anbefaler...

Flere backpacking-rejseforslag

Trekking på budget

Vi anbefaler...

Flere trekking-rejseforslag

Naturoplevelser på budget

Vi anbefaler...

Flere rejseforslag med natur

Familierejse på budget

Vi anbefaler...

Flere rejseforslag til familier

Strand og øhop på budget

Vi anbefaler...

Flere rejseforslag med strand

Dykning på budget

Vi anbefaler...

Flere rejseforslag med dykning