13 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 16.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Vi har lavet en tur, der mikser mulighederne for afslapning på skønne hvide strande med palmer. Du har naturligvis også et par dage i den fantastiske storby Bangkok.

Se alle vores andre fantastiske turforslag til Thailand her
Få information og fakta om Thailand her

Bedste rejseperiode

Koh Phangan og Koh Samui er dejlige næsten hele året, men vejrmæssigt er det bedste tidspunkt at besøge øerne i vores sommerhalvår.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse til Thailand
Ferien starter idag med fly til Thailands hovedstad Bangkok. Du har 1-2 mellemlandinger undervejs afhængig af flyselskab.
2. dag: Ankomst i Bangkok
Vi giver dig en blød ankomst til Bangkok oven på en lang rejse. Du bliver mødt af en chauffør i lufthavnen, og efter at have tjekket ind på dit hotel har du resten af dagen til fri afbenyttelse. Bangkok udgør selve hjertet af Thailand. Her finder du ægte, asiatisk stemning, billig shopping, gode restauranter og et hektisk natteliv. Vi kan varmt anbefale en spændende aftentur rundt i China Town, hvor du kan udforske området og det varierede og overraskende køkken. Oplev området på egen hånd, eller lad os hjælpe dig med at booke en tur. Overnatning på standard hotel(M)
3. dag: Bangkok på egen hånd
Du har hele dagen på egen hånd i Bangkok. Tag på opdagelse i byen, hvor mange spændende oplevelser venter dig. Gå ikke glip af Grand Palace, Wat Po, China Town, Lumpini Park, Chatuchak weekendmarked og en sejltur på klongerne. Har du behov for inspiration, har vi masser af gode forslag til fine oplevelser. Jysk Rejsebureau anbefaler en cykeltur bag byens facade eller en spændende halvdags Klong-tur på de smalle kanaler bag facaden af millionbyen, hvor du sejler i longtail båd og oplever det lokale dagligdagsliv. Har du mod på det kan vi også tilbyde en kajak tur i de helt små klong'er Overnatning på standard hotel(M)
4. dag: Fly og færge til Koh Phangan
Du skal idag videre til den smukke ø Koh Phangan. Ved ankomst på bliver du hentet og kørt til den nordlige del af øen, hvor du bliver indlogeret på et dejligt strandhotel i paradis langt fra de dele af øen, der er kendt for fest og farver. Overnatning på strandresort(M)
5.-7. dag: Koh Phangan på egen hånd
Start dagen i poolen med en svømmetur, nyd din frokost på stranden, hvor der er dækket op i sandet og slut dagen af med et glas vin i solnedgangsstriben. Udover restauranten på hotellet ligger der en del gode restauranter langs stranden, hvis du vil varierer dine restaurationsbesøg og forkæle dine smagsløg ligesom der kort fra hotellet ligger en hyggelig lille landsby. Overnatning på strandresort (M)
8. dag: Transfer til Koh Samui
Du bliver hentet og kørt til færgen til Koh Samui. Sejlturen tager ca. 1 times tid. På Koh Samui er der transfer til Chaweng området, hvor du skal nyde dine sidste feriedage. Overnatning på strandresort(M)
9.-11. dag: Koh Samui på egen hånd
På Koh Samui venter en dejlig standferie i tropiske omgivelser. Øen er, med god grund, et af de mest populære feriemål i Thailand. Her finder I dejlige sandstrande, gode restauranter, shopping og masser af aktiviteter både om dagen og om aftenen. Koh Samui byder på masser af oplevelser for alle aldre. Øen er kendt for sine spabehandlinger, faktisk ligger nogle af verdens bedste og mest eksklusive spafaciliteter på Koh Samui. Er I til en lidt mere aktiv ferie, er der også gode muligheder for det i form af dykning, snorkling, ATV kørsel i naturen, cabel ride i trætoppene, Thaiboksning og ’big-game-fishing’.Overnatning på strandresort (M)
12. dag: Transfer til Koh Samui lufthavn
Du bliver hentet og kørt til Koh Samuis lufthavn, hvorfra hjemrejsen starter.
13. dag: Ankomst Danmark
Ankomst til Danmark.

Overnatninger

2 overnatninger på Rose Residence i Bangkok i deluxe værelse
4 overnatninger på Santhiya resort på Koh Phangan i supreme deluxe værelse
4 overnatninger på Banana Fan Sea resort på Koh Samui i deluxe garden bungalow

Bemærkninger

Vi kan varmt anbefale en dagsudflugt til naboøen Koh Taen, der byder på smuk snorkling.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Juni - september

Pakkeliste

 • Myggebalsam og personlig medicin
 • Badetøj og hat/kasket
 • Lommelygte og batterier
 • Håndklæde, toiletsager og vandfast solcreme
 • Kameraudstyr og evt. vandtætte poser
 • Spil og bøger

Prisen er inklusiv

 • Flybillet fra Danmark til Koh Samui t/r med stop i Bangkok på udrejsen ( inkl. bagage)
 • Alle transfers samt ophold og måltider som nævnt i program
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Dagsturer du kan tilvælge

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Thailand

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Thailand, Bangkok

Jysk Servicecenter Bangkok finder du ved siden af Chamberlain Hostel. Her sidder serviceguider klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede rejseerfaring, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Østen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top