Søg
Søg
Thailand
Koh Phangan cykeltur
Dykning, Koh Tao, Thailand
Longtail boat i Thailand
Eden Bungalows
Koh Samui
Koh Phangan aftenstemning
Koh Samui
Koh Samui
Koh Samui
Grand Palace, Bangkok

Ø-hop Koh Samui og Koh Phangan

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 11.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 13 dage

Thailand er et dejligt land at holde sommerferie i. Øerne vi har valgt byder på hvide strande, snorkelture i det klare vand og rigtig trope ø atmosfære - de perfekte rammer for afslapning.

Vi har lavet en tur, der mikser mulighederne for afslapning på skønne hvide strande med palmer og med mulighed for at supplere med en cykeltur på Koh Phangan. Du har naturligvis også et par dage i den fantastiske storby Bangkok.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag til Thailand her


Sæson

Koh Phangan og Koh Samui er dejlige næsten hele året, men vejrmæssigt er det bedste tidspunkt at besøge øerne i vores sommerhalvår.

Koh Samet, Thailand

Detaljeret beskrivelse

Dag 1: Afrejse til Thailand
Ferien starter idag med fly til Thailands hovedstad Bangkok. Du har 1-2 mellemlandinger undervejs afhængig af flyselskab.

Dag 2: Ankomst i Bangkok
Vi giver dig en blød ankomst til Bangkok oven på en lang rejse. Du bliver mødt af en chauffør i lufthavnen, og efter at have tjekket ind på dit guesthouse har du resten af dagen til fri afbenyttelse. Bangkok udgør selve hjertet af Thailand. Her finder du ægte, asiatisk stemning, billig shopping, gode restauranter og et hektisk natteliv. Vi kan varmt anbefale en spændende aftentur rundt i China Town, hvor du kan udforske området og det varierede og overraskende køkken. Oplev området på egen hånd, eller tag med på "Chinatown for alle sanser". (M)

Dag 3: Bangkok på egen hånd
Du har hele dagen på egen hånd i Bangkok. Tag på opdagelse i byen, hvor mange spændende oplevelser venter dig. Gå ikke glip af Grand Palace, Wat Po, China Town, Lumpini Park, Chatuchak weekendmarked og en sejltur på klongerne. Har du behov for inspiration, har vi masser af gode forslag til fine oplevelser. Jysk Rejsebureau anbefaler en cykeltur bag byens facade eller en spændende halvdags Klong-tur på de smalle kanaler bag facaden af millionbyen, hvor du sejler i longtail båd og oplever det lokale dagligdagsliv.(M)

Dag 4: Fly og færge til Koh Phangan
Du skal idag videre til den smukke ø Koh Phangan. Ved ankomst bliver du hentet og kørt til den nordlige del af øen, hvor du bliver indlogeret på et dejligt strandhotel i paradis langt fra de dele af øen, der er kendt for fest og farver. (M)

Dag 5-7: Koh Phangan på egen hånd
Start dagen i poolen med en svømmetur, nyd din frokost på stranden, hvor der er dækket op i sandet og slut dagen af med et glas vin i solnedgangsstriben. Har du lyst til at være lidt aktiv, kan vi anbefale, du booker en cykeltur rundt på den smukke ø. Udover restauranten på hotellet ligger der en del gode restauranter langs stranden, hvis du vil varierer dine restaurationsbesøg og forkæle dine smagsløg.(M)

Dag 8: Transfer til Koh Samui
Du bliver hentet og kørt til færgen til Koh Samui. Sejlturen tager ca. 1 times tid. På Koh Samui er der transfer til Bophut, hvor du skal nyde dine sidste feriedage.

Dag 9-11: Koh Samui på egen hånd
På Koh Samui venter en dejlig standferie i tropiske omgivelser. Øen er, med god grund, et af de mest populære feriemål i Thailand. Her finder I dejlige sandstrande, gode restauranter, shopping og masser af aktiviteter både om dagen og om aftenen. Koh Samui byder på masser af oplevelser for alle aldre. Øen er kendt for sine spabehandlinger, faktisk ligger nogle af verdens bedste og mest eksklusive spafaciliteter på Koh Samui. Er I til en lidt mere aktiv ferie, er der også gode muligheder for det i form af dykning, snorkling, ATV kørsel i naturen, cabel ride i trætoppene, Thaiboksning og ’big-game-fishing’.

Dag 12: Transfer til Koh Samui lufthavn
Du bliver hentet og kørt til Koh Samuis lufthavn, hvorfra hjemrejsen starter.

Dag 13: Ankomst Danmark


Overnatning:
2 nætter på guesthouse i Bangkok
4 nætter på resort på Koh Phangan
4 nætter på resort på Koh Samui

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 11.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • Flybillet fra Danmark til Koh Samui t/r med stop i Bangkok på udrejsen.
  • Alle transfers samt ophold som nævnt i program

Prisen er eksklusiv

  • Rejseforsikring
  • Dagsturer du kan tilvælge
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Tilvalgsprodukter

fra: 395,-
Cykeltur på Koh Phangan

Cykeltur på Koh Phangan

Cykelturen er tilrettelagt så også familier kan være med. Du cykler på gode stier gennem det smukke landskab, langs junglespor og besøger bl.a et marked.market. Turen er nem, og du kører ad rolige veje med masser at kigge på undervejs.

Varighed: 1 dag
fra: 320,-
Grand Palace, Bangkok, Thailand

Oplevelser i Bangkok

Bangkok udgør selve hjertet af Thailand. Her finder du ægte, asiatisk stemning, billig shopping, gode restauranter og et hektisk natteliv. Men der er også et spændende og knap så kendt liv bag facaden og de mest besøgte attraktioner. Tag med på opdagelse i byen, hvor mange spændende oplevelser venter dig!

Varighed: 1/2 - 1 dag

Gratis rejseforedrag

Thailand: 04-06-2019 18:00:00 : 12224
Herning
4. juni 2019 kl. 18:00

Thailand

Thailand: 06-06-2019 18:00:00 : 12897
Aalborg
6. juni 2019 kl. 18:00

Thailand

Thailand: 11-06-2019 18:00:00 : 13428
Kolding
11. juni 2019 kl. 18:00

Thailand

Se mere her

Servicecenter

Nordthailand Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter, Chiang Mai, Nordthailand

Servicecenter

Thailand, Bangkok Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter, Thailand
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: