fra 13 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 12.595,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Vi har sammensat et aktivt rejseforslag til dig i det nordvestlige Thailand.
Du oplever Bangkoks forskellige ansigter både på egen hånd og på en guidet cykeltur. Du bliver udfordret på et spændende trek i Umphang området, der ligger i det nordvestlige Thailand ikke langt fra Myanmar. Her skal du trekke og sove i telt og opleve den smukke og frodige jungle på en raftingtur og er du heldig kan du spotte elefanter i junglen. Du får et adrenalinkick, når du suser gennem trætoppene på svævebaner - de såkaldte ziplines, du får lov at køre din egen tuk tuk en dag og kan ellers udforske byen på egen hånd.

Har du tid og lyst til flere eventyr i Thailand, på slowboat i Laos, eller måske lidt afslapning på en palmestrand eller dykning i det skønne hav, er der selvfølgelig mulighed for at forlænge rejsen. Tal med din rejsekonsulent om mulighederne.

Se alle vores andre fantastiske turforslag til Thailand her
Få information og fakta om Thailand her

Bedste rejseperiode

I Nordthailand kan det i perioden fra juni til oktober regne en hel del. Den bedste periode er fra november til februar, hvor det er tørt, og dagstemperaturen ligger på omkring 30 grader. Fra marts til maj kan temperaturen komme helt op på 40 grader om dagen. Fra februar til maj vil vi benytte bambustømmerflåder, hvis det er muligt. Umphang trekket kan normalt gennemføres året rundt.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra Danmark mod Thailand hvor du ankommer næste dag.
2. dag: Ankomst Bangkok
Ved ankomsten til Bangkok bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit guesthouse. Prince Theatre Hostel har en meget central beliggenhed tæt ved floden og Chinatown, og byder på en god og hjemlig atmosfære. Resten af dagen er fri til at gå på opdagelse i Bangkok. Overnatning på guesthouse (M)
3. dag: Klong tur - Bangkok
Sammen med din guide kører du tidligt om morgenen ned til kajen, hvor turen ind i Bangkoks små kanaler, klongerne, starter. Du sejler et stykke ned af hovedfloden, Chao Phraya, inden båden fører dig roligt gennem klongerne, hvor vandet er livsnerven, og kontrasterne hersker. Her sejler handlende rundt i små både og udbyder deres varer, og imponerende teaktræshuse ligger side om side med ydmyge små blikskure. Kontrasten til det centrale Bangkoks hektiske trafikbillede er enorm. Her brydes stilheden af motoriserede både, hanegal, musik fra enkelte huse og børnenes glade latter. Der gøres flere spændende stop undervejs, inden turen slutter ved ”pier 9” ved Grand Palace. Herfra kan du på egen hånd besøge templerne, shoppe i området eller tage den offentlige færge tilbage til dit guesthouse. Overnatning på guesthouse (M)
4. dag: På cykeltur i Bangkok
I dag skal du ud på en aktiv tur rundt i Bangkok. Din tur starter i Sukhumvit området hvorfra du på cykel oplever storbyens mange ansigter. Du bliver blandt andet guidet ad smalle gyder i ”Little Chinatown”, igennem Khlong Toey markedet og slumkvarterer og slutter af med en sjov udfordring af balanceevnen på de smalle stier over klongerne (kanalerne) i Phra Pradaeng, der også kaldes ”Bangkoks lunger”. Omgivelserne her er grønne og frodige, luften er frisk og fuglene synger imellem palmerne. Efter du - og din cykel - har krydset floden i langbåd, cykler du rundt på smalle cementstier, der er bygget på pæle i klongerne og udgør et omfattende stisystem. Her er højhusene erstattet med palmer og trafikstøjen med fuglesang – en helt anden side af Bangkok, end den de fleste rejsende oplever. Overnatning på guesthouse (M,F)
5. dag: Bangkok på egen hånd og start på Umphang trek
Du kan idag udforske området omkring dit hostel på egen hånd. Chinatown ligger fx i gåafstand eller du kan gå opad Silom Road og få en gang massage eller udforske de små sidegader med lækre madboder. Hen på aftenen skal du afsted på Umphang trek. Du bliver kørt til busstationen, hvorfra du tager VIP luksusbus fra Bangkok til Maesot. Husk en varm trøje til natbussen, der har en effektiv aircondition. Ankomst meget tidligt næste morgen. Overnatning i bus (M)
6. dag: Mae Sot - Umphang
Din lokale guide vil møde dig ved busstationen tidligt om morgenen og køre dig med songthaew til et simpelt hotel, hvor du får et par timer til at hvile, tage et brusebad og spise morgenmad. Når du er færdig med morgenmaden, vil du have lidt tid til at slappe af, inden din songthaew venter og vil køre dig til Umphang. Cirka halvvejs på din fem timer lange køretur, er der stop ved et hyggeligt familiedrevet sted. Her kan du strække benene og spise din medbragte frokost. Hvis du stadig er sulten, er der nogle små butikker her, hvor du kan købe forfriskninger. Efter flere snoede veje gennem bjergene, når du frem til Umphang by. Der er tid til at besøge et af vores foretrukne steder for at drikke en lækker lokal kaffe eller friskpresset juice (vi anbefaler passionsfrugtsaft) og vi anbefaler også at besøge den nærliggende butik, der sælger lokalt producerede produkter fra de omkringliggende landsbyer. Derefter hopper du tilbage i vores songthaew til en relativt kort køretur for at nå frem til Karen-landsbyen Palatha. Karen-folket er en etnisk gruppe, der primært bor i de bjergområder, der grænser op til provinserne i Myanmar og Thailand, og når du ankommer, vil du blive budt velkommen af din værtsfamilie og lære om Karen-fællesskabet og deres kultur. Hver værtsfamilie vil indlogere en lille gruppe, og de vil forberede en enkel, men lækker lokal middag til dig. Vær opmærksom på, at faciliteterne på dit homestays badeværelse er mere simple, end du er vant til hjemmefra. Overnatning i homestay (M,F,A)
7. dag: Umphangs vilde elefanter og trekking
Vågn op og nyd en simpel morgenmad, som din værtsfamilie har forberedt. Med fyldt mave er det tid til en tur i junglen, hvor du skal lede efter Thailands mest ikoniske dyr: den asiatiske elefant. Go Beyond har indgået et samarbejde med Mahout Elephant Foundation for at støtte fondens mission om at genplacere elefanter tilbage i deres naturlige levesteder, så du kan se disse blide kæmper på en sikker, bæredygtig og respektfuld måde. Du vil trekke gennem skoven og langs floden i et par timer sammen med fondens mahouter (elefantpassere), som vil lære dig, hvordan de sporer deres flok, så de kan passe på dem samtidig med at de respekterer deres miljø. Afhængigt af hvor du finder elefanterne den dag, du besøger dem, vil du enten få frokost ved et vandfald eller dybere inde i skoven. Din frokost vil være en ris kage indpakket i et bananblad, kylling og kogte æg. Mahouterne vil bygge et bål for at koge noget vand til at lave kaffe eller te serveret i bambuskopper (som du er velkommen til at beholde som en souvenir). Efter frokost vil du trekke tilbage til Palatha (ca. 2 timer afhængigt af hvor du møder elefanterne) og have lidt tid til at tage et brusebad, inden du mødes i landsbyens håndværkscenter for at opleve en vævedemonstration og lære, hvordan Karen-folket laver deres håndværk. Hvis du har lyst, kan du prøve at væve noget selv eller købe et håndværk som en souvenir fra landsbyens butik i stedet. Du vil have lidt fritid på egen hånd til at gå rundt, og vi foreslår at besøge landsbyens kaffebutik, inden du vender tilbage til dit homestay til aftensmaden. Overnatning på homestay (M,F,A)
8. dag: Tee Loi Su vandfaldet og camping i junglen
Vågn op og nyd din værts hjemmelavede mad, mens du venter på din songthaew, der skal tage dig med på dagens eventyr. Du vil kunne efterlade din bagage på dit homestay, og vi vil give dig en overnatningspose til at pakke det nødvendige til nattens camping under stjernerne i Umphang National Park. Vores songthaew kører langs floden til et stop, hvor du vil stige ombord på og begynde en soft rafting tur i Umphangs uberørte natur. Efter turen og en velfortjent frokost venter Sydøstasiens største vandfald: Thi Lor Su. Nyd et par timer med en forfriskende svømmetur og, hvis vandstanden tillader det, kan du hoppe fra klipperne på toppen af vandfaldet! Så glem ikke at pakke et håndklæde og en badedragt i din overnatningspose. Fra Thi Lor Su skal du trekke gennem skoven i et par timer for at nå nattens lejrplads før solnedgang ved det uberørte Ko Tha vandfald. Dine guider vil hjælpe dig med at slå dit telt op og tilberede din aftensmad over et flammende bål. (M,F,A)
9. dag: Umphang til Mae Sot & Bangkok
Vågn op til lydene af naturen og morgenmad på lejrpladsen, før du trekker et par timer gennem tæt skov for at vende tilbage til Palatha landsby. Du ankommer lige før frokost, så du kan tage et brusebad og friske op, få en hurtig frokost, hente din bagage og hoppe på songthaew'en for den lange (og snoede) vej tilbage til Mae Sot. Ved ankomsten til Mae Sot er der inkluderet en dejlig middag på en lokal restaurant . Du overnatter i Mae Sot inden du skal tidligt op imorgen og nordpå . Overnatning på hotel (M,F,A)
10. dag: Mae Sot – Chiang Mai
Tidligt om morgenen tager du den lokale bus til Chiang Mai. Her bliver du hentet ved stationen og kørt til dit guesthouse, hvor du skal bo i tre nætter på dormværelse. Er dit værelse ikke klar, har du mulighed for at opbevare din bagage og slappe af ved poolen eller benytte nogle af de mange andre faciliteter, som resortet tilbyder. Overnatning på guesthouse (M)
11. dag: Eventyr i trætoppene (Ziplining):
Du skal meget tidligt op i dag, men der venter dig et adrenalinfyldt eventyr med ”adventure ziplining” i trætoppene! Hvis du vil have morgenmad, skal du selv huske at bestille en “grap-and-go” morgenmadsboks i receptionen aftenen før. Efter ca. to timers kørsel ankommer du til turens udgangspunkt. Ved ankomsten bliver du forsynet med det nødvendige udstyr, modtager instruktioner og så er det ellers bare af sted ud i junglen og svæve fra trætop til trætop. Glæd dig til en dag med masser af sjov i trætoppene. Der er frokost inden du vender tilbage til Chiang Mai først på eftermiddagen. Resten af dagen er til fri afbenyttelse. Overnatning på guesthouse (M,F)
12. dag: Chiang Mai - Kør din egen tuk tuk
Du bliver idag hentet ved 8-8.30 tiden og bliver kørt ca 1,5 time til Mae Wang, hvor du får introduktion til og undervisning i at køre din egen tuk tuk. Undervejs stopper I ved lokal restaurant, hvor du får prøvesmagt en masse lækre thai retter. Du får også mulighed for at nyde en tur på bambus raft ned ad den smukke flod inden du ruller tilbage til udgangspunktet bag rattet på din tuk tuk. Du bliver kørt tilbage på hotellet først på aftenen. Overnatning på guesthouse (M,F)
13. dag: Du kan fortsætte videre på eventyr eller tage hjem
Om du vil videre på eventyr i Laos eller måske flyve sydpå og tage et dykkercertifikat, komme i form på fitnesscamp eller bare slappe af på de skønne strande er helt op til dig - Tag en snak med din rejsekonsulent og blive inspireret til din videre færd.

Overnatninger

3 overnatninger på guesthouse i Bangkok
1 overnatning på VIP natbus mellem Bangkok og Mae Sot
4 overnatninger i homestay, telt og guesthouse på Umphang trekkingturen
3 overnatninger på guesthouse i Chiang Mai

Bemærkninger

Sværhedsgrad: Let - moderat (afhængigt af årstiden). Vær opmærksom på at trekket er hårdest i regntiden fra juni til oktober, hvor der i perioder kan komme meget regn, og stierne bliver mudrede. Nogle gange kan det blive nødvendigt at gå en del af strækningen på grusvej. Af hensyn til naturens bevarelse og dit udbytte af turen tilstræber vi at trekke i små grupper med mellem to og otte deltagere. Mange af guiderne er fra Umphang og vokset op med junglen, men deres engelskkundskaber er ofte begrænsede.

Vær opmærksom på at transporten mellem Mae Sot og Umphang er med offentlig songthaew (halvåben ladvogn), hvor du på travle dage kan forvente at skulle dele pladsen med mange lokale. Du er velkommen til at opbevare eventuel overskydende bagage hos Mr. Lar i Mao Sot, imens du er på trek.
Hvis man ikke selv kan eller ønsker at bære sin egen bagage, er det muligt at at leje en bærer.
Vi anbefaler ikke turen til mindre børn eller gravide.

For at køre tuk tuk skal du have et kørekort til bil med manuelt gear og et internationalt kørekort med.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

Turen gennemføres ved 2 personer. Du kan komme til at rejse i små grupper med maksimum 12 personer.

November - februar

Pakkeliste

 • Gode vandresko/støvler og sandaler til raftingturen
 • Luftige og hurtigttørrende shorts og t-shirts til trek
 • Varm trøje/fleece til bjergkørslen i songthaew og til aftnerne i december til februar
 • Luftigt tøj med lange ærmer og ben til om aftenen (myg)
 • Myggebalsam og personlig medicin
 • Evt. egen sovepose eller lagenpose (ned til 8 grader om natten i vintermånederne)
 • Regnslag og gummistøvler i regntiden (kan lånes lokalt)
 • Lange sokker til vandring i gummistøvler i regntiden
 • Badetøj og hat/kasket
 • Lommelygte og batterier
 • Håndklæde, toiletsager og vandfast solcreme
 • Kameraudstyr og evt. vandtætte poser
 • Penge (husk det er god skik at give drikkepenge til guiderne efter turen)
 • Pas (skal evt. vises ved grænseposter på busturen Bangkok-Mae Sot
 • Kopi af pas til trekkingturen (pas kan evt. efterlades i Mae Sot/Umphang)
 • Evt. en oppustelig pude og køresygepiller
 • Evt. ørepropper (i landsbyerne er der mange høns og hunde, som kan larme om natten)

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Bangkok t/r (inkl. bagage)
 • Alle nævnte overnatninger
 • Ture, transporter og måltider ifølge program
 • Engelsktalende guider på flg. ture: Umphang Trek, Klong- og cykeltur i Bangkok, tuk tuk tur og ziplining i Chiang Mai
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Personlig rejse- og afbestillingsforsikring
 • Ture og måltider udover det nævnte
 • Engelsktalende guider på transfers
 • Drikkepenge

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Thailand

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Thailand, Bangkok

Jysk Servicecenter Bangkok finder du ved siden af Chamberlain Hostel. Her sidder serviceguider klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede rejseerfaring, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Østen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top