Se nyhedsbrevet i en browser
 

Er 2024 året, hvor du vil være mere aktiv?

Kalenderen siger 2024, og vi ved alle, hvad det betyder... nytårsforsæt 🎉🎆
Går du ind i det nye år med et ønske om at være mere i aktiv i 2024? Så hold motivationen oppe med et fedt mål at træne op til! Snør vandrestøvlerne, tag en dyb indånding og glæd dig til et rejseeventyr ud over det sædvanlige. Bestil din rejse allerede nu, og giv dig selv en rigtig god grund til at være ekstra aktiv i 2024.

Uanset om du vil afsted på egen hånd eller i en gruppe, så står vi klar til at hjælpe dig. Du kan booke vores aktive rejser med dansk rejseleder eller vi kan hjælpe med at skræddersy en rejse til dig.

Hvor vildt ville det ikke være at nå toppen af Kilimanjaro, Mera Peak eller Mt. Toubkal i år? Måske du drømmer om at trekke til Everest Base Camp? Eller måske du vil træne op til at vandre den historiske Camino eller de smukke vandreruter på vulkanøen Madeira eller Costa Bravas vilde og bjergrige kystlinje? 🤩

Find dit drømme-trek her!

Intet slår følelsen af at stå på toppen 🏔️

Forestil dig, at du tager det sidste skridt op til toppen. Dine ben ryster, og dine fødder er trætte. Men på toppen bliver du mødt af en udsigt, som er vildere og smukkere, end noget du nogensinde har set før. Du kan se det uforstyrrede landskab og himlen, så langt øjet rækker. Vi er sikre på, at udsigten vil få dig til at glemme alt om trætte ben og ømme muskler.

Vil du stå på toppen af Kilimanjaro?

Bliv en del af et unikt fællesskab på rejsen 🤝

Når du tilmelder dig en aktiv rejse med dansk rejseleder, kan du se frem til at rejse i en gruppe med et helt unikt sammenhold og fokus på fællesskab og holdånd.

Man rejser typisk i grupper på mellem 9 og 18 personer, der har følgeskab af en af vores egne danske guider og eventuelt en eller flere lokale guider. Derfor er der altid en, der er klar til at give dig en hånd, hvis du har brug for hjælp undervejs - måske et kærligt skub på de sidste meter til toppen.

Oplev fællesskabet på en aktiv rejse

Kom helt tæt på de lokale 🤩

Det tætte møde med de lokale er et særligt vigtigt element i vores aktive rejser. Foruden at have lokale guider med på de fleste ture, så møder vi undervejs mange lokale, der altid er venlige og nysgerrige på en lille snak. Enkelte overnatninger og måltider vil også være arrangeret hjemme hos lokale, hvor du får mulighed for at komme helt tæt på deres levevis.

Oplev nye kulturer og mød de lokale

Find ro og mærk dig selv på din aktive rejse 💭

Med kursen sat mod målet - uanset om det er katedralen i Santiago de Compostela eller bjergtoppene i Himalaya - kan du nyde noget af verdens smukkeste natur undervejs. På mange rejser går du på stier i øde og uberørte landskaber, som ikke kan opleves på anden vis. Her bliver det tydeligt, at du er helt uforstyret, og der kun er dig og naturen, hvilket kan føles meditativt og give en behagelig indre ro.

”For mig er det at vandre på Caminoen mere end noget fysisk. Det er tid til at stoppe op, fordybe sig og reflektere lidt over tilværelsen." - Rejseleder Nikolaj Wittendorff. Læs mere i bloggen: Caminovandring - traditioner, historie og kulturarv.

Se alle vores aktive rejser her

Er du i tvivl om din aktive rejse?

Klik på videoen og få svar på nogle af de spørgsmål, du måtte have
🤔 Er trekking for alle?
🚶 Hvad kræver det af forberedelse?
🌎 Hvor i verden findes de bedste trekking- og vandreruter?
🥾 Er en aktiv rejse med dansk rejseleder noget for mig?

Hos Jysk Rejsebureau er vi specialister i vandre- og trekkingrejser. Vi har selv trådt vores vandrestøvler på verdens mest berømte vandre- og trekkingruter og et væld af mindre kendte, magiske treks over hele verden.

Hvis du klikker på videoen kan du høre vores rejseguider fortælle om deres oplevelser med trekking, og hvorfor du skal tilmelde dig en af vores aktive rejser med dansk rejseleder.

Se videoen her

Skyd året igang med masser af inspiration til din aktive rejse 🥾

Se listen over vores gratis online webinarer om vores aktive rejser her 👇

Se hele listen og tilmeld dig her!

Mød os på Aalborg Rejsefestival den 28. januar 🌎

Kig forbi til en snak om dit rejseeventyr i 2024!
Vil du ud på eventyr i 2024? Og bor du i Aalborg-området? Så kig forbi vores stand, når Aalborg Lufthavn afholder rejsefestival den 28. januar fra kl. 9.30-16.30.

Entré til festivalen er gratis!

På Jysk Rejsebureaus stand står vi klar til at fortælle om alt fra aktive rejser med dansk rejseleder til skræddersyede rejser og grupperejser for unge.

Vi glæder os til at se dig! ✈️

Læs mere om Aalborg Rejsefestival her