Ca. 2 timer
Jan Marshall
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vær opmærksom på at dette webinar tager udgangspunkt i en bestemt tur. Læs mere om turen her.

På turen bliver der prøvet kræfter med højderne og vandring på gletsjer, men Mera Peak er ikke teknisk svær at bestige og kræver ingen forudgående klatreerfaring.

Vi lander i Nepal, hvorefter der er god tid til at opleve det bedste af Kathmandu. Derfra tager vi videre til Bhandar - en jeeptur på ca. 11 timer. Herfra starter trekket. På første del af trekket vandrer vi i et frodigt landskab med risterrasser og brusende floder. Undervejs kommer vi gennem traditionelle nepalesiske landsbyer og forbi buddhistiske klostre indrammet af farvestrålende bedeflag.

De sidste tre dage op til toppen går vi over den store Mera Gletsjer, som fra toppen løber stik nord. Ved at følge højderyggen på gletsjeren vandrer vi udenom en del gletsjerspalter for til sidst at nå den centrale top på 6.461 meter. Herfra er der (på en klar dag) en formidabel panoramaudsigt over fem enorme bjerge; Kangchenjunga og Makalu i øst, Everest og Lhotse i nord og Cho Oyu mod vest.

Jeg glæder mig til at fortælle historier og vise billeder fra turen, der netop har været afsted i oktober 2023.

Med venlig hilsen
Jan Marshall

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Foredragsholder

Rejsekonsulent Jan Marshall

Jan Marshall

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i den bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top