Ca. 1 time
Rebecca Voss
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vær opmærksom på at dette webinar tager udgangspunkt i en bestemt tur. Læs mere om turen her.

Til dette webinar kan du høre om en af Jysk Rejsebureaus nyeste aktive rejse med dansk rejseleder; Pilgrimsvandring på Via Francigena i Toscana. En fantastisk vandretur mellem byerne Lucca og Siena. Cirka 130 km gennem skove, vinmarker, dale, olivenlunde og hyggelige byer, der emmer af italiensk stemning.

Hør om de forskellige dages vandring og se en masse skønne billeder af naturen og kulturen man møder på sin vej. Jeg har selv gået ruten og skal efter planen være rejseleder på den i 2024. Derfor glæder jeg mig rigtig meget til at fortælle jer om turen, så vi sammen kan mærke den italienske pilgrimsstemning.

Jeg gennemgår også turens praktiske informationer og tidspunkter for kommende afgange. I har mulighed for at stille spørgsmål undervejs, så I kan få afklaret om en tur i Toscana med dansk rejseleder er noget for jer.

Jeg glæder mig til at tage jer med på rejsen.

Med venlig hilsen
Rebecca Voss

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i den bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top