Se nyhedsbrevet i en browser
 

Lad verdenshistorien sætte kursen for din næste rejse

Mærk historiens vingesus, når du oplever verdenshistorien på tætteste hold
Verdenshistorien er en uudtømmelig kilde til rejseinspiration. Med Jysk Rejsebureau kan du rejse i historiens fodspor helt tilbage til de tidligste civilisationer og frem til historiske hotspots, som vi kender fra moderne tid.

Nedenfor kan du se vores forslag til spændende historiske rejsemål.

Hvor skal din historiske rejse gå hen?

Besøg det 12. århundrede i Angkor Wat i Cambodja

Et af de absolutte højdepunkter i Sydøstasien. Et arkitektonisk mesterværk der trækker tråde tilbage til det 12. århundrede. Se rejseforslag her.

Forelsk dig i Karen Blixens historiske farm i Nairobi

Herfra skrev Karen Blixen sin verdensberømte selvbiografiske bog "Den Afrikanske Farm". Et autentisk og personligt indblik i en særlig del af vores verdenshistorie. Se rejseforslag her.

Che Guevaras revolutionshistorie lever videre i Santa Clara i Cuba

På den store revolutionsplads mindes befolkningen Che Guevaras befrielse af byen i 1958, og i mausolæet kan du besøge gravstedet for Che Guevara og flere andre oprører. Se rejseforslag her.

Sæt fødderne på verdens sidste tilbageværende koldkrigsgrænse

Den demilitariserede zone (DMZ) markerer grænsen mellem Nord- og Sydkorea - en grænseovergang der flere gange har været centrum for væbnede konflikter og historiske slag. Se rejseforslag her.

Vandring i historiens fodspor

Spændende og aktive rejser tager dig helt tæt på historien
Der findes næppe nogen bedre måde at komme helt tæt på historien, end ved at vandre ad lige netop de stier, som vores forfædre selv betrådte for mange hundrede år siden. Med Jysk Rejsebureau kan du kombinere den aktive trekkingrejse med enestående historiske oplevelser.

Nedenfor finder du vores forslag til spændende historiske treks.

Få flere idéer til din historiske rejse

Den legendariske Inka Trail til Machu Picchu i Peru

Oplev den sagnomspundne inkaruin, der var hjemsted for inkaerne i det 15. og 16. århundrede. Se rejseforslag her.

Historisk pilgrimsvandring på Camino Francés

Gå i apostlen Jakobs fodspor på den historiske Camino og følg pilgrimmenes vej til Jakobs grav i Santiago. Læs mere om trekket her.

Oplev Jordans historie i oldtidsbyen Petra

Ørkenvandring og øde landskaber fører dig til den velbevarede og spektakulære oldtidsby Petra, der havde sin storhedstid som hovedstad for nabatæerne i år 170 f.v.t. Læs mere om trekket her.

Opdag The Lost City i den colombianske jungle

En af Colombias skjulte skatte. Byen forsvandt sammen med den lokale befolkning i 1499, men er siden blevet genopdaget i 1970'erne, og i dag emmer byen fortsat af mystik og magi. Se rejseforslag her.