Søg
Søg
Che Guevara, Havana, Cuba
Havana, Cuba
Havana, Cuba
Havana, Cuba
Havana, Cuba
Et typisk gadebillede i dejlige Havana
Vinales, Cuba
Lokal farmer på arbejde i Viñales
Cienfuegos, Cuba
Hestevogn, Cuba
Trinidad, Cuba
Udsigt over charmerende Trinidad
Der er så hyggeligt i de små gader i Trinidad
Cuba lokal dame
Trinidad, Cuba
Che Guevaras mindesmærke i Santa Clara

Colonial Cuba - kør selv

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 11.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 15 dage

***BEMÆRK: vi har desværre pt ikke mulighed for at tilbyde billeje på Cuba, grundet tiltag fra de lokale biludlejere i landet. Vi har dog selvfølgelig altid mulighed for at lave nedenstående rejse med transfers eller lokale busser i stedet for billeje.***

På denne tur starter eventyret i den historiske by Havana i Cuba.
Havana er en storby med 2,2 millioner indbyggere, men virker ikke så voldsom og er en hyggelig og rar indgangsport til landet. Hele byen oser af liv, som du kommer til at mærke på en slentretur ad de smukke gader med levn og atmosfære fra den spanske kolonitid. Barerne, restauranterne og caféerne bobler af liv og cubansk rom, musikbands fylder lokalerne med danseglad musik, så selv den mest tonedøve gæst trommer med i takt. En chevy fra 50'erne eller en hestevogn i gadens mylder, hensætter én til en fjern fortid, hvor man kunne forvente at møde Ernest Hemingway på næste gadehjørne.

Efter oplevelserne i Havana fortsættes rejsen i bil til den smukke Viñales dal og de fantastiske strande på Playa Giron. Du kører efter et par stranddage videre til Cubas historiske byer Cienfuegos, Trinidad og Santa Clara inden du slutter dit Cubaeventyr af tilbage i Havana.

Cuba er et relativt let land at køre rundt i, dels på grund af landets overkommelige størrelse og dels på grund af et simpelt vejnet. Desuden kører man i højre side ligesom i Danmark. Når det er sagt, så skal du være opmærksom på at vejnettet er meget slidt, og mange steder er der store huller i vejen. På motorvejen møder du cykler og hestevogne, og også her er der store huller. Så kør forsigtigt! Cubanerne er heller ikke gode til at skilte, men det er bare en del af eventyret.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag til Cuba her

Sæson

Cuba har subtropisk klima og kan besøges året rundt. Det bedste tidspunkt at besøge landet er fra november til april, hvor vejret er mest tørt, og risikoen for orkaner er mindst. Fra april til november er det regntid, hvor temperaturen og luftfugtigheden stiger, men det bør ikke afholde en fra at besøge landet, da Cuba uanset klima, er fantastisk.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt på Cuba er baseret på hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret på Cuba kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.


Cuba

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse København og ankomst Cuba
Afgang fra København mod Cuba, hvor du ankommer samme dag. Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til dit Casa Particular i Havana.
Overnatning på Casa Particular

2. dag: Havana, Cuba
Du har dagen på egen hånd til at udforske charmerende Havana.
Den centrale del af Havana er opdelt i tre mindre bydele: Havana Vieja, Centro Havana og Vedado. Vedado er den nyeste, dyreste og mest moderne del af Havana. Havana Vieja og Centro Havana er helt tilbage fra den spanske kolonitid. Byen byder på et væld af seværdigheder og kulturelle oplevelser. Besøg f.eks. et af de utallige og interessante museer i Havana eller oplev en cabaret i en af byens teatre.
Overnatning på Casa Particular

3. dag: Afhentning af bil og videre til Viñales
Vinales ligger midt i en dal og er omgivet af noget af det smukkeste natur, du finder i Cuba. Omringet af kalkstensbjerge har du mulighed for at tage en tur gennem dalen på hesteryg, hvor du får set de kendte og frodige tobaksplantager, der stadig dyrkes på gammeldags traditionel vis.
Overnatning på Casa Particular

4.-5. dag: Viñales på egen hånd
Overnatning på Casa Particular

6. dag: Viñales til Soroa (100 km)
Fra Viñales kører du til naturskønne Soroa. Vi anbefaler at du stopper på vejen og besøger områdets berømte orkidéfarm. Efter ankomst kan du tager en svalende dukkert i det lokale vandfald.
Overnatning på Casa Particular.

7. dag: Soroa til Playa Larga (255 km)
I dag går turen videre til Playa Larga og vi anbefaler, at du på vejen stopper ved Las Terrazas Naturreservat. Det lille samfund ligger i Sierra del Rosario, som er et UNESCO beskyttet område og her bor i omegnen af 900 mennesker, der tjener til dagen og vejen gennem deres arbejde med bl.a. bæredygtig turisme. Resten af dagen kan du bruge på afslapning ved stranden i Playa Larga.
Overnatning på Casa Particular.

8.dag: Fra Playa Larga til Cienfuegos (110 km)
Også kaldet "perlen af syden". En nyere by kendt for sin smukke kyststrækning og flotte arkitektur.
Overnatning på Casa Particular.

9.dag: Cienfuegos til Trinidad (80 km)
Trinidad er nok en af de mest populære byer på Cuba, og absolut en by, der skal besøges. Byen er utrolig hyggelig og kan udforskes til fods eller i hestevogn, så du får oplevet de mange smukke bygninger fra kolonotiden. Desuden er Sukkermøllernes Dal et must-see når du er i Trinidad. Det er et stort areal med omkring 70 sukkermøller, som er et bevis på, hvor vigtig sukkerproduktionen er for landets økonomi.
Overnatning på Casa Particular.

10-11.dag: Trinidad
Udforsk området på egen hånd
Overnatning på Casa Particular.

12.dag: Fra Trinidad til Santa Clara
Santa Clara er en historisk by, som byder på mange monumenter og museer, eftersom det var den første by, der blev befriet fra Batistas hær og diktatur. Du kan også besøge Mausoleum, som er mindested for den kendte revolutionær Che Guevara, der var medlem af Fidel Castros' hær.
Overnatning på Casa Particular.

13.dag: Tilbage i Havana
I dag skal du tilbage til Havana, hvor bilen skal afleveres. Du er uden tvivl blevet en masse oplevelser rigere og har fået Cuba helt ind under huden.
Du har en overnatning i Havana, inden du næste morgen bliver kørt til lufthavnen, hvor rejsen går tilbage til Danmark.
Overnatning på Casa Particular.

14.dag: Transfer til lufthavn og afrejse fra Havana

15.dag: Ankomst København

Overnatning:
11 nætter i Casa Particular (privat hjem)
2 nætter på 3* hotel

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Der findes ikke så mange benzinstationer uden for byerne, så husk at tanke inden du forlader en by.

Du skal være min. 21 år og have haft kørekort i 1 år for at få lov til at leje bil på Cuba.

Vær opmærksom på, at du skal bruge kontanter til at stille sikkerhedsdepositum ved afhentning af din billeje.

Husk Internationalt kørekort.

Vi anbefaler du køber et kort over landet hjemmefra, da de er svære at anskaffe i Cuba.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 11.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

  • Flybillet t/r Danmark - Cuba
  • Transfer til og fra lufthavn i Cuba
  • 11 nætter på Casa Particular
  • 2 nætter på strandhotel med all inclusive
  • Billeje i henhold til program (Økonomistørrelse til 2 personer)
  • Forsikring på bilen
  • Visum

Prisen er eksklusiv

  • Benzin - der betales for en fuld tank ved afhentning og bilen afleveres med tom tank
  • Evt. ekstra chauffør ca. 3 CUC pr. dag
  • Sikkerhedsdepositum på mellem 150-450 CUC afhængig af bilstørrelsen. Beløbet bliver trukket på dit kreditkort ved afhentning og sat tilbage ved aflevering af bilen.
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: