Se nyhedsbrevet i en browser
 

EUROPA: JUBII...verden åbner mere og mere op

- og vi kan nu endelig rejse til flere skønne lande i Europa
I Jysk Rejsebureau kan vi også hjælpe med at skræddersy rejser til Europa. Vi laver blandt andet studierejser, firmarejser og aktive rejser med dansk rejseleder til mange lande i Europa. Skal du rejse med familien eller kæresten, så kan vi f.eks. tilbyde spændende rejser til Island og Færøerne.

Vi GLÆDER os SÅ meget til at skræddersy den bedste rejse til dig, så ring til os på 70 20 19 15, Så vi kan tage en snak om dine ønsker.

Find også inspiration til din rejse til Europa i dette nyhedsbrev.


Lad dig inspirere af alle vores rejser til Europa her

Vandring på Mallorca i Tramuntana bjergene

- 7 dage fra 8.995,- pr. person v. 2 pers.
Tag med på vandretur på Mallorca. Ruten går fra Valldemossa via den berømte GR221 rute tværs igennem Tramuntana bjergene, som kom på UNESCO verdensarvsliste i 2011. Vi bor på små, lokale hoteller og i munkeklosteret Lluc. Vores bagage bliver transporteret mellem overnatningsstederne, så vi kun skal bære vores egen dagsrygsæk.

Se mere og få tilbud her

Firmarejse til Prag

- 4 dage fra 1.595,- pr. person v. min. 20 pers.
På jeres firma- og forretningsrejse til Prag har I udover det forretningsrelaterede, mulighed for at opleve Prag som almindelig rejsende. På destinationen er vores varemærke ”mærk verden”, så ud over alle de praktiske elementer på rejsen, så kan vi rådgive jer omkring oplevelser i Prag, der har lidt mere kant, end sædvanligt.

Se mere og få tilbud her

Med familien på Færøerne

- 8 dage fra 8.495,- pr. person v. 2 voksne og 2 børn. Børnepris fra 5.995,-
Der venter masser af børnevenlige oplevelser i Færøernes friske luft og grønne natur. Rejsen tager højde for børnefamiliens behov for fleksibilitet, og turene opleves i børnehøjde. Hele familien vil elske denne kør-selv rejse på Færøerne!

Se mere og få tilbud her

Studierejse til Paris

- 5 dage fra 1.798,- pr. person v. min. 10 pers.
Under to timer væk i fly fra København ligger denne skønne hovedstad, hvor man straks mærker kærligheden til det gode liv, kulturen, maden, de gode vine, cafelivet og hinanden. Paris byder på et hav af oplevelser i både midtbyen og lige uden for. Der er derfor rigeligt at give sig til på studieturen til Paris.

Vi hjælper med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, og sørger for entrebilletter, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Se mere og få tilbud her

Gratis rejseinspiration!

- Vi giver dig vores bedste rejsetips
Hos Jysk Rejsebureau afholder vi løbende gratis inspirationsaftener, foredrag og webinarer.

Her vil vores erfarne rejsekonsulenter fortælle om dine muligheder for at opleve de forskellige lande og give dig gode råd og tips til, hvordan en rejse kan sættes sammen. Her kan du se en video om, hvordan foredragene foregår.

Se en oversigt over alle foredrag og webinarer - og tilmeld dig her.

Vi glæder os til at inspirere dig og dele ud af vores rejseglæde og rejseerfaring.


SE ALLE FOREDRAG OG TILMELD DIG HER!