1,5 mdr.
Inkl. fly og indtjekket bagage
23.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
I starter rejsen i storbyen Sydney, hvor I skal bo de første par nætter. Efter Sydney skal I på 6 dages surfcamp og herefter rejser I på egen hånd op langs kysten til Cairns, hvor I slutter af med skydiving eller et dykkercertifikat på verdens største koralrev ved Great Barrier Reef. Transporten op til Cairns bliver med offentlige busser og er allerede inkluderet i turen i form af et buspass. I Indonesien bliver I modtaget i lufthavnen og har to nætter på et hostel i Sanur inden turen går til Lombok, hvor I skal bestige vulkanen Mt. Rinjani. Herefter har I mulighed for at tage en tur til Komodo Island, surfe på Bali eller nyde et par afslappende dage på bounty-øerne Gili Islands.

Unikt backpacker-koncept hos Jysk Rejsebureau
 • Grupperejse for unge backpackere
 • Frihed til at backpacke på egen hånd
 • Muligheden for at dele oplevelserne med de andre i gruppen
 • Bestem selv hvor meget, du vil rejse sammen med gruppen
 • Flybilletter, ankomstpakker og udvalgte ture er altid inkluderet
 • Mød dine rejsefæller inden afrejse på et infomøde
 • Få rejseinspiration og praktisk info om rejsen på infomødet
 • Få hjælp på din rejse via vores servicecentre


Hjælp inden, under og efter rejsen fra din rejsekonsulent
 • Rådgivning undervejs på rejsen via mail og telefon
 • Døgnbemandet nødtelefon under rejsen
 • Rådgivning om rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Rådgivning om din billet ved fx ændringer, afbestilling osv.
 • Rådgivning om visumprocedurer
 • Rådgivning om realistisk rejsebudget
 • Rabat på udstyr og guidebøger og mulighed for at leje en rygsæk for 100 kr. pr. måneden


Dagsprogram

Fold program ud

Australien

Dag 1-3: Ankomstpakke, Sydney - Transport til Surf camp - INKLUDERET
Ved ankomst til Sydney bliver I afhentet i lufthavnen og indlogeret på hostel i to nætter. I får også et bykort over Sydney og kan altid søge hjælp og inspiration fra medarbejdere på jeres hostel. På dag 3, skal I med bussen til jeres surf camp ved spot X, hvor I ankommer næste morgen.
Dag 4-8: Great Aussie Surfing, 6 dage - INKLUDERET
Denne prisvindende 6-dages surf camp er den ultimative måde at overgive dig til australiernes yndlings-fritidsbeskæftigelse. Samtidig kan I fuldt ud leve jer ind i og nyde livsstilen omkring surfing, vand og strand. Med syv surflektioner, nogle virkelig dedikerede instruktører og surfbræt, våddragt og uforstyrret strand får I gode muligheder for at afprøve jeres evner på et surfbræt. Ud over at opleve kicket ved at komme op at stå på et surfbræt, vil I undervejs møde en masse fede mennesker, slappe af og nyde en strandfest eller to. Glæd jer til at få de helt store smil frem!
Dag 9: Transport til Byron Bay - INKLUDERET
I dag har I transport fra Mojo surf camp til Byron Bay. Resten af dagen er på egen hånd.
Dag 9-30: Greyhound buspas fra Byron Bay til Cairns – INKLUDERET
Jeres buspas gælder fra Byron Bay og hele vejen til Cairns, hvor I stopper undervejs. Hvad I oplever, og hvor I stopper, er helt op til jer.
Dag 9-30: På egen hånd med Jysk Rejsebureau i ryggen.
Ta' med jeres buspas på opdagelse til f.eks. verdens største sandø Fraser Island, oplev nogle af verdens smukkeste strande på Whitsundays og tag dykkercertificat på verdens største koralrev ved Great Barrier Reef.
Dag 30: Afrejse fra Cairns lufthavn til Bali
I dag flyver I fra Australien til Bali

INDONESIEN

Dag 1-3: Ankomstpakke Sanur – INKLUDERET
I bliver afhentet i lufthavnen og udstyret med bykort samt indlogeret på et guesthouse i to nætter. Sanur ligger på den sydlige del af Bali ikke langt fra hovedbyen Depasar og lufthavnen. Sanur er en fredelig, mindre by med en flot lang strandpromenade og en meget afslappet stemning. Det er desuden i Sanur, du finder Jysk Service Center Bali.
OBS: Mt. Rinjani er desværre lukket på ubestemt tid, pga. jordsælvet i august. I vil derfor få et midlertidigt program indtil turen åbner igen.
Se nedenfor
Det midlertidige program ser således ud: Dag 3-6 – Overnatninger i Ubud - INKLUDERET
Over middag bliver I kørt til jeres næste stop som er Ubud, hvor I skal overnatte de næste tre dage. Ubud er en livlig by og det kunstneriske centrum på Bali. Byen er kendt for yoga, meditation, skønne spisesteder, balinesisk dans, abeskoven, gallerier og markeder. Derudover er der masser af adventure og aktiviteter at lave omkring byen, som gåture ved risterasserne, mountainbike, riverrafting og vulkanbestigning (M).
Dag 4 - River Rafting på Telaga Waja River - INKLUDERET
I dag skal I ud og riverrafte på Telaga Waja floden. I rafter ned ad floden i to timer, mens I nyder de flotte udsigter til Balis mange risterrasser. Der vil være fire personer og en raftingguide i hver gummibåd, som hjælper jer igennem dagen og udfordringerne på floden. Efter turen er det tid til et bad og frokost inden I bliver kørt tilbage til jeres hotel i Ubud.
Dag 5 – Vulkanvandring på Mt. Batur - INKLUDERET
I bliver hentet midt om natten (Kl. 03.00) og kørt til Kintamani for at bestige vulkanen Mt. Batur. At bestige en vulkan midt om natten er en helt fantastisk oplevelse med det fascinerende landskab, og kun stjernerne, månen og jeres lommelygte, der lyser op. Det tager ca. to timer at nå toppen, hvorfra I vil nyde solopgangen og jeres morgenmad. Mt. Batur er 1.717m høj, så derfor kan det være koldt på toppen. Når I har nydt jeres morgenmad og solopgangen vandrer I ned igen og bliver kørt tilbage til jeres hotel i Ubud. På turen skal I have en lille rygsæk med til at have jeres morgenmad, varmt tøj, vand og lommelygte i. (M)
Dag 6 – Ubud – transport til Padang Bai – hurtigbåd til Gili Trawangan - INKLUDERET
I starter dagen med at blive hentet på jeres hotel tidligt om morgen og kørt til Padang Bai. Herfra skal I videre med hurtigbåden til Gili Trawangan, som er den største af de tre Gili-øer. Herfra vil I være på egen hånd resten af jeres rejse, og skal selv stå for overnatningerne på Gili-øerne. På østkysten kan I snorkle direkte fra stranden og se det fantastiske undervandsliv. I kan også tage dykkercertifikat, stand-up paddleboarde, leje en cykel og meget mere.
Dag 6-13: På egen hånd med gruppen og med vores servicekontor i ryggen.
Her venter et spændende eventyr rundt på egen hånd. Indonesien passer ind i drømmen om det tropiske og eventyrlige paradis. Her er azurblåt hav, kridhvide strande, dyb regnskov, eksotisk mad og åbne farverige folk, der har let til smil. Indonesien er, udover at være verdens største ørige, en nation med utrolig mange skønne og underfundige kulturer.
Dag 13: Afrejse fra Denparsar lufthavn på Bali
Jeres rejsen slutter og I flyver til Kastrup lufthavn i København. I kan også vælge at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at fortsætte på egen hånd.

Bemærkninger

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer i rejsedatoerne pga. udsolgte fly. Dette vil senest blive annonceret ved endelig tilmelding.

Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.

Afrejsedatoer

Status Rejseperiode Tilmeldingsfrist Pris
Ledige pladser Rejseperiode02.03.20 - 15.04.20 Tilmeldingsfrist02-01-2020
23.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode16.03.20 - 29.04.20 Tilmeldingsfrist16-01-2020
23.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode06.04.20 - 04.05.20 Tilmeldingsfrist06-02-2020
23.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode04.05.20 - 17.06.20 Tilmeldingsfrist05-03-2020
23.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode08.06.20 - 22.07.20 Tilmeldingsfrist09-04-2020
23.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode06.07.20 - 19.08.20 Tilmeldingsfrist07-05-2020
23.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode03.08.20 - 16.09.20 Tilmeldingsfrist04-06-2020
23.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode07.09.20 - 21.10.20 Tilmeldingsfrist09-07-2020
23.995,-
Reserver

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Rejsen sælges som en hel ”pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.

Gruppestørrelse

Maks 15 personer

Næste: 02-03-2020

Prisen er inklusiv

Australien
 • Afhentning i lufthavnen i Sydney
 • 2 overnatninger på hostel i Sydney
 • 6 dages surfcamp i Byron Bay
 • Greyhound buspass fra Byron Bay til Cairns
 • Visum til Australien
Indonesien
 • Afhentning i lufthavnen i Sanur, Bali
 • 2 overnatninger på hostel i Sanur, Bali
 • 2 overnatninger på hostel i Ubud, Bali
 • River rafting tur i Ubud, Bali
 • Vulkanvandring på Mt. Batur, Ubud, Bali
 • Transport med færge fra Bali til Gili Trawangan

Prisen er eksklusiv

 • Overnatninger, transport, ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkepenge. Det er god skik i Australien og Indonesien at give drikkepenge
 • Rejseforsikring
 • Vaccinationer

Prisbemærkning

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Det koster 2.500 kr. i depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Rejsekonsulent Christian Kjer Jepsen

Christian Kjer Jepsen

Rejsekonsulent

chje|jr.dk
Rejsekonsulent Jeppe Dehn Pedersen

Jeppe D. Pedersen

Rejsekonsulent

jepe|jr.dk
Rejsekonsulent Kamilla Hougaard

Kamilla Hougaard

Rejsekonsulent

khou|jr.dk

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Kalender

Backpacker Adventure

Status
Rejseperiode
Frapris pr. pers.
13.11.20 - 11.01.20
23.995,-
03.12.20 - 01.02.20
23.995,-
Til top