Søg
Søg
BPA
Favela, Rio de Janiero
Rio de Janeiro, Brasilien
Tag en bådtur og kom helt tæt på Iguazo vandfaldene
Argentina, Buenos Aires, tango
Argentina, Buenos Aires
Salar de Uyuni, Bolivia
Salar de Uyuni, Bolivia
Tog, Peru
Peruvianske børn i Cusco
Abe, Manu National Park, Peru
Flodsvin, Manu National park, Peru
Ica, Peru
Lake Titicaca, Peru
Machu Picchu, Peru
El Misti, Peru
Machu Pichu, Peru

Brasilien, Argentina, Chile, Bolivia og Peru

Pris pr. pers.

DKK 36.995 ,-

Varighed: 3 mdr.

Backpacker gruppetur inkl. fly og udvalgte ture og overnatninger: Rejs sammen med andre unge fra Brasilien over land via Andesbjergene i Argentina og Chile, saltørkenen i Bolivia og Amazonas samt Inca ruiner i Peru.

Grupperejse fra Brasiliens smukke strande over land via Andesbjergene i Argentina og Chile, til saltørkenen i Bolivia og Amazonas samt Inca ruinerne i Peru. Transporten vil foregå med et buspass så I undervejs har mulighed for at blive ekstra dage, hvis I ikke har oplevet alt det I genre vil. Der vil undervejs være en masse fede ture inkluderet som bl.a. tager jer til Favelaen i Rio de Janeiro i Brasilien, ud at danse Tango i Argentina, Salar de Uyuni saltørkenen i Bolivia og på vandretur til det imponerende Machu Picchu i Peru.

Unikt backpacker-koncept hos Jysk Rejsebureau
 • Grupperejse for unge backpackere
 • Frihed til at backpacke på egen hånd
 • Muligheden for at dele oplevelserne med de andre i gruppen
 • Bestem selv hvor meget, du vil rejse sammen med gruppen
 • Flybilletter, ankomstpakker og udvalgte ture er altid inkluderet
 • Mød dine rejsefæller inden afrejse på et infomøde
 • Privat Facebookgruppe hvor i kan kommunikere
 • Få rejseinspiration og praktisk info om rejsen på infomødet
 • Få hjælp på din rejse via vores samarbejdspartnere


Hjælp inden, under og efter rejsen fra din rejsekonsulent
 • Rådgivning undervejs på rejsen via mail og telefon
 • Døgnbemandet nødtelefon under rejsen
 • Rådgivning om rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Rådgivning om din billet ved fx ændringer, afbestilling osv.
 • Rådgivning om visumprocedurer
 • Rådgivning om realistisk rejsebudget
 • Rabat på udstyr og guidebøger og mulighed for at leje en rygsæk for 100 kr. pr. måneden


Brasilien, Rio de Janero

Detaljeret beskrivelse

PROGRAM:


BRASILIEN TIL ARGENTINA
Dag 1-5: Ankomstpakke Rio de Janeiro, 5 dage - INKLUDERET
Ved ankomst til Rio de Janeiro bliver I afhentet i lufthavnen og indlogeret på hostel i fire nætter. Der er følgende dagsture inkluderet under opholdet:
 • Dag 2: Favela dagstur - INKLUDERET: Rio er blandt andet kendt for de mange slumområder som lokalt bliver omtalt som Favelaer. På denne tur oplever I livet i en af farvelaerne og turen går blandt andet forbi en skole og ellers mærker I i øjenhøjde hvordan hverdagen er i et af verdens største og fattigste områder.
 • Dag 3: Carioca City Tour - INKLUDERET: Jesusfiguren over Rio er hovedattraktionen på denne byrundtur. På dagen oplever I Rio´s flotte strande, Tijuca National Park som er kendt for grøn og frodig regnskov, derfra videre op til Jesus statuen hvor I nyder en fantastisk udsigt ud over byen.

Dag 5-17: Lokale busser fra Rio til Buenos Aires med forskellige stops - INKLUDERET
På rejsen har I inkluderet transport med lokale busser, hvor I kan gøre nogle unikke stops undervejs. Der er en masse oplevelser I kan opsøge på egen hånd når I er der, nedenfor har Jysk Rejsebureau inkluderet nogle ture og oplevelser vi mener I ikke må gå glip af:
Inkluderede ture på valgfrie dage, Brasilien:
 • Schooner bådtur ved Paraty - INKLUDERET: Syd for Rio ligger det smukke område Paraty. Her findes lækre strande og flotte øer omgivet af frodig regnskov. Der er en bådtur inkluderet i jeres rejse. Turen tager jer ud i det smukke øhav, hvor der vil være stop på flere forskellige lækre strande. I skal bare huske solcreme og godt humør.
 • Dagstur til Iguazu Falls fra den argentinske side samt transfer til Puerto Iguazu - INKLUDERET : Modsat den brasilianske side så er den argentinske kendt for at man kommer helt tæt på vandfaldet. Der er blandt andet mulighed for at vandre rundt nede i kløfterne, hvor I oplever 100-vis af vandfald. Der er også inkluderet en togtur til ”Devil's Throat”, et 90 meter højt vandfald. Der er også mulighed for at komme på bådture, rafte eller vandre, som I kan tage stilling til når I er der.

ARGENTINA TIL CHILE
Dag 1-4: Overnatninger i Buenos Aires - INKLUDERET
Indlogering på hostel tre nætter. Der er følgende oplevelse inkluderet under opholdet:
 • Dag 2: Tango Night Experience, Buenos Aires - INKLUDERET: Så er det frem med danseskoene, denne aften står i tangoens tegn. I vil modtage undervisning af en professional instruktør og skal selv ud på dansegulvet. Efter undervisning er der aftensmad og mulighed for at overvære et ægte argentinsk tango show.

Dag 4-12: Lokale busser fra Buenos Aires til Santiago de Chile med forskellige stops - INKLUDERET
På rejsen har I inkluderet transport med lokale busser, hvor I kan gøre nogle spændende stops undervejs. Der er en masse oplevelser I kan opsøge på egen hånd.

CHILE TIL BOLIVIA
Dag 1-3: Overnatninger i Santiago de Chile - INKLUDERET
Indlogering på hostel i to nætter. Der er følgende dagstur inkluderet under opholdet:
 • Dag 2: Byrundtur på cykel rundt i Santiago - INKLUDERET: Den bedste måde at opleve Santiago De Chile på, er fra en cykelsaddel. I dag kan I vælge mellem en formiddagstur eller eftermiddagstur, ens for begge er at I oplever den lokale kultur i øjenhøjde.

Dag 3-11: Lokale busser fra Santiago De Chile til San Pedro de Atacama med forskellige stops - INKLUDERET
På rejsen har I inkluderet transport med lokale busser, hvor I kan gøre stops undervejs. Der er mulighed for at opsøge forskellige oplevelser på egen hånd.

Dag 11-13: Overnatninger i San Pedro de Atacama - INKLUDERET
Glæd jer til ørkenbyen San Pedro de Atacama, hvor der venter fede muligheder for at sandboarde i de store sandklitter eller leje en MTB og cykle ud i ørkenlandskabet.

BOLIVIA TIL PERU
Dag 1-4: Uyuni Salt tur - INKLUDERET
Så er der adventure for alle pengene. I jeep bliver I kørt fra Chile ind i Bolivia via saltsletterne i Uyuni. Det rå landskab i over 4400 meters højde, danner ramme for smukke rejsebilleder. Selv en dårlig fotograf sikrer sig et billede i verdensklasse af dette smukke slettelandskab.
I vil på turen komme til at bade i varme kilder, se masser af flamingoer og de store saltsletter hvor det kan være svært at se hvor himmel slipper jorden ude I horisonten.
Turen slutter i landsbyen Uyuni i Boliva hvor der er inkluderet en overnatning når I kommer der sent på eftermiddagen.

Dag 4-23: Lokale busser fra Uyuni i Bolivia til Cuzco i Peru med forskellige stops - INKLUDERET
På rejsen har vi inkluderet transport med lokale busser hvor I kan gøre stops undervejs. Der er en masse oplevelser I kan opsøge på egen hånd når I er der. Nedenfor har vi inkluderet en tur som vi mener I ikke må gå glip af:
 • Dagstur La Paz Local City Encounter - INKLUDERET: Spændende tur der tager jer rundt I den historiske del af La Paz som er verdens højest beliggende hovedstad, og måske den fattigste storby i Sydamerika.

PERU
Dag 1-2: Overnatninger i Cuzco, 2 dage - INKLUDERET
Indlogering på hostel i en nat.

Dag 2-5: Trek til Machu Picchu - INKLUDERET
En trekkingtur til den storslåede Inkaruin Machu Picchu er for mange det absolutte højdepunkt på rejsen til Peru. Og ikke uden grund! Det er en fantastisk natur og historie oplevelse at vandre i Andesbjergene, hvor I blandt andet kommer igennem små landsbyer, smukke grønne dale og tætte tågeskove. Synet af Machu Picchu, når I går gennem solporten ved solopgang, er den ultimative belønning efter tre dages vandring. Men I ser også andre flotte inkaruiner undervejs på turen – hver med sin spændende historie.

Dag 5-28: Lokale busser fra Cuzco til Lima med forskellige stops - INKLUDERET
På rejsen har I inkluderet transport med lokale busser, hvor der kan gøres stop undervejs, og I kan selv opsøge oplevelser på egen hånd. Nedenfor har vi inkluderet nogle ture og oplevelser som vi mener I ikke må gå glip af:
 • Dagstur Andean Explorer Bus (Cuzco til Puno) - INKLUDERET: Rejs mellem Cuzco og Puno og stop på vejen for frokost i Sicuani før I besøger de arkæologiske ruiner ”Ragci” og ”Pukara” højt oppe i bjergene. Kryds over i ca. 4000 meters højde via bjergkæder La Raya.
 • Dagstur Colca Canyon - INKLUDERET: Denne flotte tur går fra Arequipa til Colca Canyon, som er en af verdens dybeste kløfter. Landskabet er præget af smukke bjerge og terrasser. I besøger Cruz del Condor, der er et berømt udkigspunkt, hvor I kan opleve kondorer, der elegant kommer svævende op fra deres natlige ophold i klippesprækker i kløften. Kløften har været beboet i over 2.000 år og har en spændende historie og en stærk lokal kulturhistorie. På turen tilbage til Arequipa gøres stop i små landsbyer, hvor kvinderne går rundt i smukke, farverige klædedragter.
 • Dagstur Sand-Buggy & Sand-Boarding ved Huacachina - INKLUDERET: Sand mellem tæerne og ægte backpacker stemning. Slap af i denne lille oase midt i ørkenen mellem sandklitterne hvor der er mulighed for sandboarding og køre ATV i klitterne. Byen er et godt afslapningssted så glæd jer til nyde de sidste dage inden turen til Lima og derfra tilbage til Danmark.


OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer i rejsedatoerne pga. udsolgte fly. Dette vil senest blive annonceret ved endelig tilmelding.

Afrejsedatoer

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Det koster 2.500 kr. i depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Status Rejseperiode Pris
Lukket 24.09.17 - 22.12.17 36.995,-
Ledige pladser 18.01.18 - 17.04.18 36.995,- Reserver
Ledige pladser 15.03.18 - 12.06.18 36.995,- Reserver
Ledige pladser 12.04.18 - 10.07.18 36.995,- Reserver
Ledige pladser 10.05.18 - 07.08.18 36.995,- Reserver
Ledige pladser 14.06.18 - 11.09.18 36.995,- Reserver
Ledige pladser 12.07.18 - 09.10.18 36.995,- Reserver
Ledige pladser 30.08.18 - 27.11.18 36.995,- Reserver
Ledige pladser 23.09.18 - 21.12.18 36.995,- Reserver

Priser

Pris pr. pers.

DKK 36.995 ,-


Brasilien, Argentina, Chile, Bolivia og Peru


Gruppestørrelse

Maks 15 personer

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

 • Flybilletter ifølge program
 • Frihed til at opleve verden på egen hånd med din gruppe
 • Buspass på hele rejsen
 • Afhentning i lufthavnen i Rio de Janeiro, Brasilien
 • 4 overnatninger på hostel i Rio de Janeiro, Brasilien
 • Favela dagstur, Brasilien
 • Carioca City Tour, Brasilien
 • Schooner bådtur ved Paraty, Brasilien
 • Dagstur til Iguazu Falls fra den argentinske side samt transfer til Puerto Iguazu, Argentina
 • 3 overnatninger på hostel i Buenos Aires, Argentina
 • Tango Night Experience, Buenos Aires, Argentina
 • 2 overnatninger på hostel i Santiago de Chile, Chile
 • Byrundtur på cykel rundt i Santiago, Chile
 • 2 overnatninger på hostel i San Pedro de Atacama, Chile
 • 3 dages tur til saltørkenen Salar de Uyuni, Bolivia
 • La Paz Local City Encounter, Bolivia
 • 2 overnatninger på hostel i Cuzco, Peru
 • 4 dages trek til Machu Picchu, Peru
 • Dagstur Andean Explorer Bus (Cuzco til Puno), Peru
 • Dagstur til Colca Canyon, Peru
 • Dagstur Sand-Buggy & Sand-Boarding ved Huacachina, Peru
 • IYTC ungdomsrabatkort

Prisen er eksklusiv

 • Overnatninger, ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkepenge. Det er god skik at give drikkepenge
 • Rejseforsikring
 • Vaccinationer
Ønsker du at starte rejsen tidligere eller rejse hjem senere, så kan vi skræddersy din Backpacker Adventure rejse præcis som du ønsker det. Book et møde med en rejsekonsulent og snak mulighederne igennem.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Find os på: