Søg
Søg
BPA
Favela, Rio de Janiero
Rio de Janeiro, Brasilien
Tag en bådtur og kom helt tæt på Iguazo vandfaldene
Argentina, Buenos Aires, tango
Argentina, Buenos Aires
Salar de Uyuni, Bolivia
Salar de Uyuni, Bolivia
Tog, Peru
Peruvianske børn i Cusco
Abe, Manu National Park, Peru
Flodsvin, Manu National park, Peru
Ica, Peru
Lake Titicaca, Peru
Machu Picchu, Peru
El Misti, Peru
Machu Pichu, Peru

Brasilien, Argentina, Chile, Bolivia og Peru

Pris pr. pers.

DKK 29.995,-

Varighed: 3 mdr.

Grupperejsen er inkl. fly, udvalgte overnatninger og oplevelser

Rejs sammen med andre unge og oplev nogle af de fedeste steder i Sydamerika. I rejser fra Rio de Janeiro i Brasilien via Andesbjergene i Argentina og Chile til saltørkenen i Bolivia. I oplever Amazonasjunglen og trekker op til Machu Picchu i Peru - og får masser af andre storslåede oplevelser i Sydamerika.

Rejsen starter i Rio de Janeiro i Brasilien, hvor I skal besøge Favelaerne, se den store Jesusstatue og prøve kræfter med surfing på surf camp ved Macumba Beach. I rejser derefter videre på egen hånd i Brasilien og til Iguazu vandfaldene. Fra den argentinske side af Iguazu flyver hele gruppen videre til Buenos Aires, hvor I skal lære at danse Tango inden I rejser tværs igennem landet via Andesbjergene til Chile. Fra hovedstaden Santiago de Chile flyver I videre til San Pedro de Atacama-ørkenen. Her tager I på jeeptur til Bolivia gennem verdens største saltørken, Salar de Uyuni. I rejser videre i Bolivia på egen hånd med mulighed for blandt andet at besøge den imponerende og vilde Amazonasjungle. Fra La Paz i Bolivia flyver I sammen til Cusco i Peru, hvor I skal på den verdensberømte trekkingtur til den imponerende Inka ruin, Machu Picchu.

Unikt backpacker-koncept hos Jysk Rejsebureau
 • Grupperejse for unge backpackere
 • Frihed til at backpacke på egen hånd
 • Muligheden for at dele oplevelserne med de andre i gruppen
 • Bestem selv hvor meget, du vil rejse sammen med gruppen
 • Flybilletter, ankomstpakker og udvalgte ture er altid inkluderet
 • Mød dine rejsefæller inden afrejse på et infomøde
 • Få rejseinspiration og praktisk info om rejsen på infomødet
 • Få hjælp på din rejse via vores samarbejdspartnere


Hjælp inden, under og efter rejsen fra din rejsekonsulent
 • Rådgivning undervejs på rejsen via mail og telefon
 • Døgnbemandet nødtelefon under rejsen
 • Rådgivning om rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Rådgivning om din billet ved fx ændringer, afbestilling osv.
 • Rådgivning om visumprocedurer
 • Rådgivning om realistisk rejsebudget
 • Rabat på udstyr og guidebøger og mulighed for at leje en rygsæk for 100 kr. pr. måned


Brasilien, Rio de Janero

Detaljeret beskrivelse

BRASILIEN
Dag 1-4: Ankomstpakke i Rio de Janeiro, Brasilien, 4 dage - INKLUDERET
Ved ankomst til Rio de Janeiro bliver I afhentet i lufthavnen og indlogeret på hostel i tre nætter.

Dag 2: Favela dagstur - INKLUDERET
Rio er blandt andet kendt for de mange slumområder, som lokalt bliver omtalt som Favelaer. Der lever omkring 1,5 millioner mennesker i Favelaerne i Rio, hvilket svarer til hele 23-24% af befolkningen i storbyen. På denne tur oplever I livet i en af farvelaerne og kommer blandt andet forbi en skole. I mærker i øjenhøjde hvordan hverdagen er i et af verdens største og fattigste områder.

Dag 3: Big Dude City Tour - INKLUDERET
Jesusfiguren over Rio er hovedattraktionen på denne byrundtur. På dagen oplever I Rios flotte strande, Tijuca National Park, som er kendt for grøn og frodig regnskov, og tager derfra videre op til Jesus-statuen, hvor I nyder en fantastisk udsigt ud over byen.

Dag 4-8: Surf Camp ved Macumba Beach - INKLUDERET
Det er nu tid til at lære at surfe. I bliver hentet fra jeres hostel i Rio og kørt ud til den mere isolerede strand, Macumba Beach, hvor I vil blive indlogeret på jeres surferhostel. Der vil under surfopholdet være inkluderet tre surflektioner og alt udstyr er inkluderet alle dage, også når der ikke er undervisning. I har dermed rig mulighed for at øve balancen på boardet. Det er en fed følelse, når I fanger bølgen, kommer op at stå på boardet og suser ind mod stranden.

Dag 8-22: På egen hånd i Brasilien med Jysk Rejsebureau i ryggen - INSPIRATION
Brasilien er stor og det er ikke muligt at opleve hele landet, men det er muligt at opleve mange at de største highlights. Syd for Rio ligger det smukke område, Paraty. Her findes lækre strande og flotte øer omgivet af frodig regnskov. I kan herfra tage en bus til Campo Grande og videre til området Bonito. Bonito er blevet verdensberømt for sin økoturisme og smukke natur. Tag til Gruta Azul - En cirka 200 meter dyb grotte eller besøg Abismo Anhumas, hvor I kan rapelle 72 meter ned i en underjordisk grotte, som ender ved en 80 meter dyb krystalklar sø. Fra Bonito kan I nemt tage videre til Pantanals eksotiske dyreliv. Oplev blandt andet myreslugere, næsebjørne, flodsvin, aber, papegøjer og mange andre spændende dyr.

Rejsen i Brasilien slutter ved de imponerende Iguazu vandfald. Iguazu vandfaldene er et af de største naturvidundere på jorden, og består af i alt 275 vandfald, hvor nogle af dem er over 80 meter høje. Vandfaldene er placeret i den tropiske jungle ved trevejsgrænsen mellem Brasilien, Argentina og Paraguay. Det anbefales at I har minimum tre dage her, så I kan se vandfaldene både fra den brasilianske og den argentinske side, da det er to vidt forskellige oplevelser. Dette er blot et udpluk af højdepunkter i Brasilien, for der findes mange flere og vi kan sagtens hjælpe med yderligere inspiration.

Dag 22: Fly fra Iguazu til Buenos Aires - INKLUDERET
I dag flyver I fra Iguazu i Argentina til hovedstaden, Buenos Aires. Vi anbefaler, at I tager den sidste nat ved vandfaldene på den Argentinske side, så der ikke er så langt til lufthavnen.

ARGENTINA & CHILE
Dag 1: Ankomstpakke i Buenos Aires, Argentina - INKLUDERET
Ved ankomst til Buenos Aires bliver I hentet i lufthavnen og indlogeret på jeres hostel i fire nætter.

Dag 2-4: Buenos Aires - INKLUDERET
I løbet af jeres dage i Buenos Aires, skal I på fire forskellige udflugter for at opleve så meget af den spændende hovedstad som muligt. I har en guidet gåtur, en cykeltur, en graffiti-tur og en aften med Tango inkluderet. På turene vil I komme forbi flere af Buenos Aires’ seværdigheder. I vil komme forbi den flotte og kendte kirkegård, de La Chacarita, hvor gravene står i små huse over jorden. I vil også besøge det gamle fattigmandsområde med farverige huse, kaldet La Boca. På jeres Graffititur vil I komme til at opleve den mere funky side af byen. I skal desuden finde danseskoene frem, da I skal opleve en aften i Tangoens tegn. Her vil I modtage undervisning af en professionel instruktør og skal selv ud på dansegulvet. Efter undervisningen er der aftensmad og mulighed for at overvære et ægte argentinsk tangoshow.

Dag 5-21: På egen hånd i Argentina og Chile med Jysk Rejsebureau i ryggen - INSPIRATION
I har nu frihed til selv at udforske Argentinas og Chiles mange kontraster på egen hånd. Jeres hostel i Buenos Aires har en service desk, hvorfra de kan hjælpe jer med jeres videre rejse i Argentina, både busbilletter, flybilletter, aktiviteter og ture.

Argentina har meget at byde på; Spanskkursus eller frivilligt arbejde i Buenos Aires. Det unikke dyreliv ved Punta Tombo og Peninsula Valdés. Oplev den imponerende Moreno gletsjer, vandring i Fitz Roy National Park, eller hvad med at udforske de mange søer i kajak ved Bariloche. Argentina er kendt for landets gode vine, og vi anbefaler at tage til vinsmagning på cykel i Mendoza.

Det er muligt at tage bussen til Chile via Andesbjergene på en meget smuk vej. Mange regner med, at de skal have en god lang lur på bussen, men når man er fremme, er hukommelseskortet helt fyldt med flotte billeder. Dette er blot et udpluk af højdepunkter i Argentina og Chile, der findes mange flere og vi kan hjælpe jer med yderligere inspiration.

Dag 21: Fly fra Santiago de Chile til Calama - INKLUDERET
I dag flyver I til Calama og videre med bil til San Pedro de Atacama, tæt på grænsen til Bolivia. Vi anbefaler at I ankommer et par dage før til Santiago. Santiago er Chiles største by, så her er masser af museer og parker, som er et besøg værd. Læg også vejen forbi det trendy område, Bellavista, og drik en kop kaffe på en af de mange caféer.

CHILE & BOLIVIA
Dag 1-4: Ankomstpakke San Pedro de Atacama, Chile - INKLUDERET
Når I lander i Calama vil I blive hentet i lufthavnen og kørt til jeres hostel i San Pedro de Atacama, hvor I skal bo de næste tre nætter. Glæd jer til ørkenbyen San Pedro de Atacama, hvor der venter fede muligheder for at sandboarde i de store sandklitter eller leje mountainbike og cykle ud i ørkenlandskabet.

Dag 4-6: Uyuni saltslettetur - INKLUDERET
Så er der adventure for alle pengene. I jeep bliver I kørt fra Chile ind i Bolivia via saltsletterne i Uyuni. Det rå landskab i over 4400 meters højde, danner ramme for smukke rejsebilleder. Selv en dårlig fotograf sikrer sig et billede i verdensklasse af dette smukke slettelandskab.
I vil på turen komme til at bade i varme kilder, se masser af flamingoer og de store saltsletter, hvor det kan være svært at se hvor himmel slipper jorden ude i horisonten.
Turen slutter i landsbyen Uyuni i Bolivia, hvor I nemt kan finde en bus til jeres videre rejse rundt i Bolivia.

Dag 6-18: På egen hånd i Bolivia med Jysk Rejsebureau i ryggen - INSPIRATION
I har nu tid til at opleve Bolivia på egen hånd. Start evt. jeres rejse i Bolivia med at tage dybt ind i Bolivias miner ved Potosi, oplev natteliv i Sucre, vinsmagning i Tarija, vandring i Cordillera Real, mountainbike på ”death road” og mød de vilde dyr i Amazonasjunglen ved Rurrenabaque. Dette er blot et udpluk af højdepunkter i Bolivia, der findes mange flere og vi kan hjælpe jer med yderligere inspiration.

Dag 18: Fly fra La Paz, Bolivia, til Cuzco, Peru - INKLUDERET
I flyver i dag fra La Paz i Bolivia til Cuzco i Peru. Vi anbefaler at I kommer nogen dagen inden til La Paz, så I kan få en mountainbike tur på ”death road” og ellers opleve verdens højest beliggende hovedstad.

PERU
Dag 1-3: Ankomstpakke, Cuzco – INKLUDERET
I bliver hentet i lufthavnen og indlogeret på guesthouse i to nætter. I har dagene på egen hånd i Cuzco. I kan f.eks. gå ned til Plaza de Armas, Cuzcos smukke historiske centrum og San Blas, hvor der er masser af liv og aktivitet. I finder hyggelige markeder, hvor I bl.a. kan købe frisk frugt, uldtrøjer og udstyr til jeres trekking tur. Dagen inden jeres trek er der informationsmøde om trekket til Salkantay og Machu Picchu, hvor I kan få svar på jeres sidste spørgsmål.

Dag 3 : Cuzco (3.350m) - Mollepata (Start på Salkantaytrekket) - Soraypampa - (3.850m) - INKLUDERET
I bliver afhentet tidligt om morgenen på jeres hostel i Cuzco og kører med gruppen til Mollepata, som er startsted for trekket. I Mollepata får I morgenmad inden I starter på dagens vandretur til Soraypampa. I dag skal I vandre ca. 19 km. Den første strækning er relativ let og en god opvarmning til de næste par dages trekking. Der vil være fantastiske udsigter over Salkantay- (6.267m) og Humantay- (5.900m) bjergene, som er blandt de højeste i Cordillera Vilcanota bjergkæden. Frokosten nydes i de smukke omgivelser og der er tid til at slappe lidt af, inden I vandrer det sidste stykke op til lejrstedet for natten i byen Soraypampa. (F,A)
Trekkingtid: ca. 6-7 timer
Sværhedsgrad: Let - moderat

Dag 4: Soraypampa - (3.850m) - Salkantay-passet (4.650m) - Chalhuay (2.900m) - INKLUDERET
Nyd morgenmaden med udsigt til det smukke landskab og sneklædte bjerge. Herfra går turen til Salkantay-bjergpasset i 4.630 meters højde, en hård 4 timers opstigning. Luften er tynd i disse højder, men udsigten over bjergene er fantastisk. Fra passet går ruten ned igen til Huayracpampa, hvor det er tid til frokost. Efter frokosten venter der 3 timers vandring til lejren i Chalhuay eller Colcapampa. (M,F,A)
Trekkingtid: 9-10 timer
Sværhedsgrad: Moderat - hård

Dag 5: Chalhuay lejren (2.900m) - La Playa (2.200m) - Santa Teresa (1.700m) - INKLUDERET
I kan glæde jer til endnu en smuk dag i Andesbjergene. I dag skal I tilbagelægge 15 km. Dagens rute går langs Santa Teresa floden via jungle og vandfald. Frokosten nyder I ved La Playa og fortsætter herefter til lejren i Santa Teresa. I byen kan I nyde et velfortjent bad i de varme kilder (entre ikke inkluderet). (M,F,A)
Trekkingtid: 5-6 timer.
Sværhedsgrad: Let - Moderat

Dag 6: Santa Teresa (1.700m) - Agua Calientes (2.010m) - INKLUDERET
Efter morgenmaden krydser I floden og begynder en spændende tur igennem kaffe- og frugtplatanger for at nå Hydro-Electrica. Efter frokost er der tre timers let vandring til markedsbyen Aguas Calientes, hvor I skal overnatte på hostel, ikke langt fra Machu Picchu. Her er der mulighed for at tage en svømmetur i byens termiske bade, som gør godt efter 4 dages vandring i Andesbjergene. (M,F,A)
Trekkingtid: 6-7 timer.
Sværhedsgrad: Let - Moderat

Dag 7: Agua Calientes (2.010m) - Machu Picchu (2.430m) - Cuzco (3.350m) - INKLUDERET
I dag venter vandreturens helt store højdepunkt; Machu Picchu. Ruinen ligger så godt skjult dybt inde mellem bjergene, at spanierne aldrig fandt den, da de kom hertil. Machu Picchu forblev derfor en velbevaret hemmelighed indtil starten af 1900-tallet. I vil i fire timer blive vist rundt af en engelsktalende guide i den storslåede ruinby, der er udnævnt som et af verdens syv nye vidundere og har efterfølgende tid på egen hånd til at udforske de smukke ruiner. Fra Machu Picchu tager I bussen ned til byen Aguas Calientes, der ligger for foden af bjerget. Her kan I spise frokost eller shoppe på markedet ved togstation. Om eftermiddagen går turen med tog til Ollantaytambo og derfra med bus videre til jeres hostel i Cuzco. (M)

Dag 7-8: Overnatninger i Cuzco - INKLUDERET
Dagen er på egen hånd til at slappe af efter jeres trekking tur til Machu Picchu og til at få planlagt jeres videre rejse i Peru.

Dag 8-30: På egen hånd i Peru med Jysk Rejsebureau i ryggen - INSPIRATION
Oplev Amazonas farver, dufte, lyde og spektakulære syn og dyreliv. I Manu Nationalpark finder I et af verdens største antal dyre- og plantearter på ét sted, og derfor er nationalparken blevet anerkendt af UNESCO som verdensnaturarv. I kan herefter besøge én af verdens højestbeliggende søer, Titicaca-søen, og de flydende sivøer (Los Uros). På sivøerne bor indbyggerne i huse af siv og sejler i sivbåde. På øerne bor ca. 300 efterkommere af Uro-folket og en lang række af de gamle traditioner omkring konstruktion og levevis er bevaret helt frem til i dag. Tag herefter til Colca Canyon, der er en af verdens dybeste kløfter. Her kan I opleve kondorer, der elegant kommer svævende op fra deres natlige ophold i klippesprækker i kløften. Kløften har været beboet i over 2.000 år og har en spændende historie og er vigtig i den lokale kultur. Besøg herefter Nazcalinjerne, som er lavet for ca. 2.000 år siden. Linjerne er så store at de kun kan ses fra en udsigtspost, men skal man have det fulde udbytte, skal man købe en flyvetur over området. Tag herefter til Icas sandklitter hvor I bl.a. kan sandboarde. Besøg herefter Ballestas øerne – også kaldt mini-Galapagos, hvor I kan se fantastisk dyreliv herunder søløver og leguaner. Dette er blot et udpluk af højdepunkter i Peru, der findes mange flere og vi kan hjælpe jer med yderligere inspiration.

Dag 30: Afrejse fra Lima, Peru
Jeres rejsen slutter og I flyver til Kastrup lufthavn i København. I kan også vælge at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at fortsætte på egen hånd.


OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer i rejsedatoerne pga. udsolgte fly. Dette vil senest blive annonceret ved endelig tilmelding.

Afrejsedatoer

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Du indbetaler 2.500 kr. i depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Turen er garanteret afgang ved 4 tilmeldte. Du vil blive informeret om turen er garanteret senest 2 måneder før afrejsedatoen og får naturligvis dit depositum refunderet, såfremt turen aflyses grundet for få tilmeldte. Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Status Rejseperiode Pris
Ledige pladser 29.08.19 - 26.11.19 29.995,- Reserver
Få pladser 19.09.19 - 17.12.19 29.995,- Reserver
Ledige pladser 16.01.20 - 14.04.20 29.995,- Reserver
Ledige pladser 30.01.20 - 28.04.20 29.995,- Reserver
Ledige pladser 13.02.20 - 12.05.20 29.995,- Reserver
Ledige pladser 27.02.20 - 26.05.20 29.995,- Reserver
Ledige pladser 12.03.20 - 09.06.20 29.995,- Reserver
Ledige pladser 16.04.20 - 14.07.20 29.995,- Reserver
Ledige pladser 14.05.20 - 11.08.20 29.995,- Reserver
Ledige pladser 11.06.20 - 08.09.20 29.995,- Reserver
Ledige pladser 09.07.20 - 06.10.20 29.995,- Reserver
Ledige pladser 06.08.20 - 03.11.20 29.995,- Reserver
Ledige pladser 10.09.20 - 08.12.20 29.995,- Reserver

Prisen er inklusiv


Brasilien
 • Afhentning i lufthavnen i Rio de Janeiro
 • 3 overnatninger på hostel i Rio de Janeiro
 • Faveladagstur
 • Big Dude City Tour
 • 5 dages Surf camp Macumba Beach

Argentina
 • Afhentning i lufthavnen i Buenos Aires
 • 4 overnatninger på hostel i Buenos Aires
 • Tango Night Experience, Buenos Aires
 • Cykeltur, Buenos Aires
 • 2 guide gåturer, Buenos Aires

Chile
 • Afhentning i lufthavnen i San Pedro de Atacama
 • 3 overnatninger på hostel i San Pedro de Atacama

Boliva
 • 3 dages tur til saltørkenen Salar de Uyuni, Bolivia med spansk talende guide

Peru
 • Afhentning i lufthavnen i Cuzco
 • 2 overnatninger på hostel i Cuzco
 • 5 dages Salkatay trek til Machu Picchu


Prisen er eksklusiv

 • Overnatninger, transport, ture og oplevelser der, ikke er nævnt i programmet
 • Salar de Uyuni entrebillet, Bolivia (ca. 5 USD)
 • Lagoon entrebillet, Salar de Uyuni, Bolivia (ca. 22 USD)
 • Drikkepenge. Det er god skik at give drikkepenge
 • Rejseforsikring
 • Vaccinationer

Gruppestørrelse

Maks 15 personer
Ønsker du at starte rejsen tidligere eller rejse hjem senere, kan vi skræddersy din Backpacker Adventure-rejse præcis som du ønsker det. Book et møde med en rejsekonsulent og snak mulighederne igennem.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: