3,5 mdr.
Inkl. fly og indtjekket bagage
38.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Unikt backpacker-koncept hos Jysk Rejsebureau
 • Grupperejse for unge backpackere
 • Frihed til at backpacke på egen hånd
 • Muligheden for at dele oplevelserne med de andre i gruppen
 • Bestem selv hvor meget, du vil rejse sammen med gruppen
 • Flybilletter, ankomstpakker og udvalgte ture er altid inkluderet
 • Mød dine rejsefæller inden afrejse på et infomøde
 • Få rejseinspiration og praktisk info om rejsen på infomødet
 • Få hjælp på din rejse via vores servicecentre


Hjælp inden, under og efter rejsen fra din rejsekonsulent
 • Rådgivning undervejs på rejsen via mail og telefon
 • Døgnbemandet nødtelefon under rejsen
 • Rådgivning om rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Rådgivning om din billet ved fx ændringer, afbestilling osv.
 • Rådgivning om visumprocedurer
 • Rådgivning om realistisk rejsebudget
 • Rabat på udstyr og guidebøger og mulighed for at leje en rygsæk for 100 kr. pr. måneden


Dagsprogram

Fold program ud

SYDAFRIKA

Dag 1-18: Ankomstpakke, byrundtur og frivilligt arbejde i Cape Town - INKLUDERET
Jeres eventyr i Sydafrika starter med 2 overnatninger i Cape Town, hvor I den ene dag skal på en byrundtur. Herefter bliver I udstationeret på en skole eller et uddannelsescenter i svært stillede områder. Skolerne har typisk mellem 30 til 50 børn i hver klasse, hvor uddannelsescentrene har fra 5 til 50 børn per klasse. Det er begrænset, hvad disse institutioner har af ressourcer og lærerne alene kan ikke hjælpe de mange børn. I vil derefter selvsagt være til store hjælp i klasseværelserne. De daglige gøremål består i at hjælpe til i klasseværelserne samt at give en-til-en undervisning til særligt udsatte børn. Det er ikke nødvendigt at have forhåndsgodkendte kvalifikationer, da alle frivillige vil være under supervision af en underviser eller koordinator. Der vil også være mulighed for at undervise i klasserne (M,F,A)
Dag 18-31 Baz Bust travel pas – INKLUDERET. På egen hånd med gruppen og med vores servicekontor i ryggen.
Baz Bus består af et 14 dages travel pas fra Cape Town til Johannesburg. I har nu de næste 14 dage til at finde til Johannesburg. Hvor og hvornår I stopper på ruten, er helt op til jer. I kan vælge mellem ca. 180 hostels og lodges, hvor det er muligt at stoppe - lige så længe, I vil. Der er ingen overnatninger inkluderet undervejs, men chaufføren kan være behjælpelig med at reservere værelser hvor I ønsker det.
Dag 31 Overnatning i Johannesburg - INKLUDERET
I har en overnatning i Johannesburg, dagen inden I starter jeres frivillige arbejde med dyr.
Dag 32-46: Frivilligt arbejde med dyr – INKLUDERET
Som frivillig på et dyreprojekt, arbejder man med en langt række dyr; løver, geparder, mindre kattedyr og lignende. I bor tæt på selve projektet og arbejder sammen et passioneret og engageret team. Her lærer I om bevarelse af Afrikas vilde dyr og opdræt af dyr fra Afrika. Opholdet er til tider hårdt arbejde og man oplever alle aspekter af, hvad det vil sige at arbejde med dyr. Belønningen er, at I kommer tæt på dyr og steder som I normalt ikke ville. Under hele projektet får I oplæring i det daglige arbejde, og der er selvfølgelig 24 timers support under projektet (M,F,A).
Dag 46: Afrejse fra Johannesburg lufthavn
I dag flyver I fra Sydafrika til Bangkok i Thailand

THAILAND

Dag 1-3: Ankomstpakke, Bangkok - INKLUDERET
Ved ankomst til Bangkok bliver I afhentet i lufthavnen og indlogeret på guesthouse i to nætter. I får også et bykort over Bangkok og kan altid søge hjælp og inspiration på servicekontoret.
Dag 2: Cykeltur i Bangkok - INKLUDERET
På denne cykeltur kommer I ind bag Bangkoks facade og oplever områder af millionbyen, som kun få rejsende finder frem til. På to hjul bliver I blandt andet guidet ad smalle gyder i ”Little Chinatown” og igennem Khlong Toey markedet. Afslutningsvis udfordres balanceevnen på de smalle stier over klongerne (kanalerne) i Phra Pradaeng - også kaldet 'Bangkoks lunger'. Omgivelserne her er grønne og frodige, luften er frisk og fuglene synger imellem palmerne.
Dag 3: Start Umpang Trek: Natbus til Mae Sot - INKLUDERET
I dag starter jeres 6 dages trekking tur til Umphang Wildlife Sanctuary. I mødes på New Road Guesthouse (forhør jer dagen før hos serviceguiderne om det præcise tidspunkt). Herfra er der afgang med bil til busstationen, hvorfra I kører med VIP luksusbus fra Bangkok til Maesot. Husk en varm trøje til natbussen, der har en effektiv aircondition. Ankomst tidligt næste morgen.
Dag 4: Maesot – Umphang - INKLUDERET
I Maesot hentes I ved bussen af Mr. Lar og får mulighed for at sove et par ekstra timer på en madras i hans gæstehus. Efter morgenmaden og et brusebad tager han jer med på en kort køretur til det thai-burmesiske grænsemarked ved floden Moi. Her foregår en livlig handel med bl.a. smykker, træhåndværk, tørrede svampe og billige kopicigaretter. Efter frokost kører I med offentlig songthaew (halvåben ladvogn) videre til Umphang i selskab med de lokale rejsende. Det er en meget smuk, cirka fire timer lang køretur gennem bjergene - med over 1.000 vejkurver! Din rygsæk opbevares på taget af songthaewen, så tag din varme trøje og evt. regnslag ud inden afgang, da der kan være koldt i højderne. Det højeste punkt på køreturen er 1.400 meter over havet. Om aftenen er der indkvartering hos Mr. T, hvor vi spiser aftensmad på verandaen og mødes med guiderne, der giver en kort gennemgang af turen. (M,F,A)
Dag 5: Rafting i gummibåd og trekking - INKLUDERET
Efter morgenmaden begynder rafting i gummibåd sydpå ad Mae Klong floden (Fra februar - maj benytter vi bambustømmerflåder, hvis det er muligt). Floden veksler i hastighed afhængigt af årstiden. Her kan I sidde og slappe af og nyde de naturskønne omgivelser. Det er en god idé at opbevare sit kameraudstyr i en plasticpose og have solcreme, hat og sandaler klar til sejlturen. Efter sejlturen er der cirka fire timers trekking til den offentlige lejrplads i Umphang Wildlife Sanctuary, hvor vi har tilladelse til at slå telte op. Bemærk, at det er turens hårdeste trekkingdag med vandring op ad bakke. (M,F,A)
Dag 6: Tee Loi Su vandfaldet - Trekking til Karen stammelandsby - INKLUDERET
På fjerde dagen vandrer I om formiddagen til det imponerende vandfald Tee Loi Su, der er Sysøstasiens største. Det er flottest lige efter regntiden (nov.-dec.). Hvis vejret tillader det, kan I tage en dukkert i de naturlige pools ved foden af vandfaldet. Tee Loi Su er også et populært udflugtsmål for thailænderne, så vær forberedt på, at her kan være mange turister i højsæsonen. Efter frokost vandrer I gennem store bambuslunde, over broer og gennem tæt jungle til Karen-landsbyen Ko Tha, hvor I overnatter i et traditionelt pælehus bygget af teaktræ og bambus. Der er mulighed for, at du kan gå en tur rundt i landsbyen og få et indtryk af Karen-stammens dagligdag og levevis, og guiden vil da fortælle om kultur og traditioner. (M, F, A)
Dag 7: Umphang til Mae Sot - INKLUDERET
Denne morgen starter stille ud, så I har god tid til at gå lidt omkring i landsbyen, lege med børnene eller bare sove længe inden I om eftermiddagen skal ud på en tre timers trekkingtur langs floden til Palatha. Herefter går turen tilbage til Umphang, hvor I kan nå at tage et bad, inden I køres til Mae Sot hvor I overnatter på et simpelt guesthouse. (M,F,A)
Dag 8: Mae Sot - Chiang Mai - INKLUDERET
I tager lokalbussen fra Mae Sot til Chaing Mai. På stationen i Chaing Mai bliver I hentet og kørt til Eco Resort hvor I vil have resten af dagen på egen hånd. Overnatning: I overnatter delvist i pælehuse (eller lignende budgetovernatning) og delvist i telt på turen. Soveposer samt liggeunderlag kan lånes i Umphang. Pak en lille taske med det nødvendige til junglen – husk at I selv skal bære jeres ting. Resten af jeres bagage kan i mellemtiden opmagasineres i enten Bangkok, Maesot eller Umphang.
Dag 8-10: Overnatning på Eco Resort, Chiang Mai - INKLUDERET
Eco Resort er vores eget hotel og servicekontor i Chiang Mai. Det er et godt og atmosfærefyldt sted at starte eventyret i det nordlige Thailand. De kan hjælpe jer med alt, hvad I har lyst til at lave den sidste tid i Thailand.
Dag 10-30: På egen hånd, med servicekontoret i ryggen.
Udforsk Chiang Mai på cykel, tag på thai madlavningskursus, dyrk yoga, prøv kræfter med ziplining, fortsæt rejsen til Laos eller sæt kursen sydpå til en af Thailands mange smukke øer, hvor I kan tage dykkercertifikat. Brug de sidste dage i Bangkok på at få lavet tøj ved skrædderen eller besøg storcenteret MBK, hvor I kan købe alt, hvad hjertet begærer af tøj og souvenirs. Mulighederne er mange, og servicekontoret vil altid kunne hjælpe jer.
Dag 30: Afrejse fra Bangkok
I dag rejser i fra Thailand til Bali

INDONESIEN

Dag 1-14: Frivilligt arbejde med skildpadder – INKLUDERET
Green Lion Turtle Conservation-projektet hjælper til med at forhindre udryddelsen af havskildpadder, der er klassificeret som en kritisk truet dyreart. På dette projekt hjælper man med rehabiliteringen af skildpadder samt sørger for, at de sikkert bliver sat tilbage i deres vante omgivelser i naturen. Havskildpadder er ofte ofre for kommercielt fiskeri, og som frivillige vil I assistere i behandlingen af tilskadekomne samt syge skildpadder. Ydermere hjælper I med at beskytte æggene i rederne så disse kan udklækkes i sikre omgivelser og give de mest optimale overlevelsesbetingelser for de ny-udklækkede havskildpadder. (M,F, A)
Dag 14-23: På egen hånd med gruppen og med vores servicekontor i ryggen.
Her venter et spændende eventyr rundt på egen hånd. Indonesien passer ind i drømmen om det tropiske og eventyrlige paradis. Her er azurblåt hav, dejlige strande, dyb regnskov, eksotisk mad og åbne farverige folk, der har let til smil. Indonesien er, udover at være verdens største ørige, en nation med utrolig mange skønne og underfundige kulturer.
Dag 23: Afrejse fra Denparsar lufthavn på Bali
Jeres rejsen slutter og I flyver til Kastrup lufthavn i København. I kan også vælge at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at fortsætte på egen hånd.

Bemærkninger

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer i rejsedatoerne pga. udsolgte fly. Dette vil senest blive annonceret ved endelig tilmelding.

Finder du ikke en rejseperiode, som passer dig, så har vi en anden rejse magen til, den kører bare omvendt og starter i Indonesien.

Se rejsen INDONESIEN, THAILAND OG SYDAFRIKA og rejseperioderne her.

Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.

Afrejsedatoer

Status Rejseperiode Tilmeldingsfrist Pris
Få pladser Rejseperiode13.02.20 - 21.05.20 Tilmeldingsfrist12-12-2019
38.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode19.03.20 - 25.06.20 Tilmeldingsfrist16-01-2020
38.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode16.04.20 - 23.07.20 Tilmeldingsfrist13-02-2020
38.995,-
Reserver

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Rejsen sælges som en hel ”pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.

Gruppestørrelse

Maks 15 personer

Næste: 13-02-2020

Prisen er inklusiv

Sydafrika
 • 18 dages frivilligt arbejde i Cape Town – inkl. afhentning fra lufthavn, overnatning i sovesal, alle måltider og introweekend med bl.a. city walk og BBQ
 • 14 dages frivilligt arbejde med dyr – inkl. overnatning i sovesal og alle måltider
 • Baz Bus travel pas
 • 1 overnatning i Johannesburg
Thailand
 • Afhentning i lufthavnen i Bangkok
 • 2 overnatninger på hostel i Bangkok
 • Cykeltur i Bangkok
 • 6 dages Umphang Trek
 • 2 overnatninger på Eco Resort, Chiang Mai
Indonesien
 • 14 dages frivilligt arbejde med skildpadder - inkl. overnatning i sovesal og alle måltider

Prisen er eksklusiv

 • Overnatninger, transport, ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkepenge. Det er god skik at give drikkepenge
 • Rejseforsikring
 • Vaccinationer
 • Visum Indonesien

Prisbemærkning

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Det koster 2.500 kr. i depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Rejsekonsulent Christian Kjer Jepsen

Christian Kjer Jepsen

Rejsekonsulent

chje|jr.dk
Rejsekonsulent Jeppe Dehn Pedersen

Jeppe D. Pedersen

Rejsekonsulent

jepe|jr.dk
Rejsekonsulent Kamilla Hougaard

Kamilla Hougaard

Rejsekonsulent

khou|jr.dk

Servicecentre i Indonesien

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Servicecenter Indonesien

Indonesien

På servicecentret har du mulighed for at få indgående vejledning og information om Bali, f. eks. om transportmuligheder, nye trekkingruter og lokale festivaler.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Kalender

Backpacker Adventure

Status
Rejseperiode
Frapris pr. pers.
13.11.20 - 11.01.20
23.995,-
03.12.20 - 01.02.20
23.995,-
Til top