Søg
Søg
Orangutang, Bukit Lawang, Sumatra, Indonesien
Singapore
Singapore
Jungle trekking, Bukit Lawang, Sumatra, Indonesien
Jungle trekking, Bukit Lawang, Sumatra, Indonesien
Jungle trekking, Bukit Lawang, Sumatra, Indonesien
Berastagi, Sibayak Vulkan, Sumatra, Indonesien
Berastagi, Sibayak Vulkan, Sumatra, Indonesien
Canggu Surf Bali
Surfing, Bali, Indonesien
Surfing, Bali, Indonesien
Ubud
Risbonde i Ubud
Op vej op mod kraterkanten
Rinjani Trek
Base Camp inden bestigning af Rinjani
På toppen ligge før solopgang
På toppen af Rinjani
Gili Islands
Dyk på de mange smukke koralrev ved Gili Islands
Gili Trawangan, Indonesien
Skildpadde, Gili Trawangan, Indonesien
NYHED

Singapore, Sumatra, Bali og Lombok

Pris pr. pers.

DKK 20.995,-

Varighed: 5 uger

Backpacker gruppetur inkl. fly, udvalgte overnatninger og oplevelser: Tag med på denne backpacker grupperejse rejse til Singapore og Indonesien sammen med andre unge. I vil komme tæt på orangutangerne i Sumatras jungle, prøve kræfter med surfing på Bali, vandre på vulkanen Mt. Rinjani og det vil være muligt at snorkle og dykke på paradisøen Gili Trawangan.

Rejsen starter med et par dage i den multikulturelle storby Singapore hvor I kan udforske de forskellige bydele som China Town, Little India, Clarke Quay og Marina Bay. Fra storbyen fortsætter I direkte ud i junglen på Sumatra, her kommer I helt tæt på jungles dyr og oplever de sjældne orangutanger helt tæt på. Bali har nogen af verdensbedste forhold til surfing, så grip jeres surfboard og få undervisning i denne sjove sport. I fortsætter turen med vandring op af Lomboks højeste vulkan Mt. Rinjani som er 3,726 m høj. I sover i telte på kraterkanten og vågner op til de smukkeste udsigter. Herefter venter der afslapning på de lækre strande på Gili Trawangan. I rejser videre på egen hånd hvor I kan bruge tiden på at lære at dykke, tage tilbage til Bali hvor I kan riverrafte, kører på mountainbike, vandre i risterrasserne eller i kan fortsætte ud og opleve de sidste dinosaurus lignende dyr – Komodo varanerne. Indonesien er fyldt med eventyr og oplevelser i særklasse.

Unikt backpacker-koncept hos Jysk Rejsebureau
 • Grupperejse for unge backpackere
 • Frihed til at backpacke på egen hånd
 • Muligheden for at dele oplevelserne med de andre i gruppen
 • Bestem selv hvor meget, du vil rejse sammen med gruppen
 • Flybilletter, ankomstpakker og udvalgte ture er altid inkluderet
 • Mød dine rejsefæller inden afrejse på et infomøde
 • Få rejseinspiration og praktisk info om rejsen på infomødet
 • Få hjælp på din rejse via vores servicecentre


Hjælp inden, under og efter rejsen fra din rejsekonsulent
 • Rådgivning undervejs på rejsen via mail og telefon
 • Døgnbemandet nødtelefon under rejsen
 • Rådgivning om rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Rådgivning om din billet ved fx ændringer, afbestilling osv.
 • Rådgivning om visumprocedurer
 • Rådgivning om realistisk rejsebudget
 • Rabat på udstyr og guidebøger og mulighed for at leje en rygsæk for 100 kr. pr. måneden


Surfcamp, Bali, Indonesien

Detaljeret beskrivelse

PROGRAM:


SINGAPORE
Dag 1-4: På opdagelse i Singapore – INKLUDERET
I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres hostel i det centrale Singapore. Her har I tid til at oplev de små spændende lommer af kaos, rolige parker, god shopping, smukke strandpromenader og en multikulturelle befolkning fra hele verden. I bevæger jer rundt mellem de forskellige bydele og kan opleve både little India, China Town og I kan tage ud til Singapores svar på Universal Studio på Sentosa Island.

Indonesien
Dag 1: Ankomst til Sumatra og tur til Bukit Lawang - INKLUDERET
I dag ankommer I til Kualanamu lufthavn Medan. Hvis I kommer tidligt, så er der tid til en lille bytur, hvor I besøger Maimun Paladset, bygget i 1888 in Malaysisk-middleeast byggestil og tilhører Sultanan af Deli. Desuden besøges den store Moske Almashum, bygget i samme periode og det farvestrålende kinesiske tempel Vihara Gunung Timor. Herefter køres der 3 timer mod Bukit Lawang, en lille by beliggende i udkanten af Gunung Leuser National park. Det er det bedste udgangspunkt for at spotte de store orangutanger. Desuden er parken en af de største nationalparker i verden med over 800,000 hektar ren regnskov og hjem for en stort antal af pattedyr, tigere, orangutanger, gibbonaber, elefanter og næsehorn. På vejen stoppes der ved en af de mange oliepalmeplantager og lokale markeder.

Dag 2: Jungle trek – overnatning i jungle camp - INKLUDERET
Efter morgenmad starter jeres trekking oplevelse ind i Gunung Leuser National Park. Det er kuperet terræn som til tider kan være lidt anstrengende, men I får en fantastisk oplevelse. I har større chance for at se gibbon aber, thomas leaf aber, langhalet makakaber, flyvendeegern, sumatrapåfugle og næsehornsfugle. Vilde orangutanger er bestemt også mulig at se. Jeres guide vil fortælle jer om regnskovens fauna og flora. Han vil også vise jer mange af de forskellige planter og blomster. I overnatter ude i junglen i en primitiv camp lavet med bambus stænger, som er dækket med grene. For og bag er åbent, men det skaber beskyttelse for regn. En rigtig jungle camp med kun det mest basale. Guiderne vil lave lokal mad og aftenen kan blive brugt til at spille kort eller sidde omkring lejrbål og snakke med de andre.

Dag 3: Jungle trek – overnatning i jungle camp - INKLUDERET
Om morgenen bliver I vækket af skovens magiske lyde. Morgenmad ved campen. Som dagen igår er der idag også en god 6 timers trekking i kuperet landskab. Da I kommer dybere ind i skoven, hvor der er færre mennesker, så kan I bestemt være mere heldig og spotte orangutanger og andet vildt dyreliv. I vil overnatte i en anden camp tæt ved floden.

Dag 4: Jungle trek slutter – Tubing tilbage til Bukit Lawang - INKLUDERET
Om morgenen vil I blive vækket af jungles lyde. Det er magisk. Desuden er det også slut med jeres regnskovs oplevelse og trekking. Dog er der stadig en 3-4 times trek i parken for at kigge efter Sumatras vilde dyreliv. Trekkingen slutter ved floden, hvor jeres tubing oplevelse starter. I flyder i store baderinge (lavet af slagerne fra bildæk) langs floden i ca. 20-30 minutter ned mod Bukit Lawang, en sjov og flot afslutning på jeres trekking tur. Resten af dagen er på egen hånd i Bukit Lawang.

Dag 5: Bukit Lawang til Berastagi - INKLUDERET
I skal i dag køre ca. 6 timer til Berastagi som ligger i 1,300m. En køligere og meget malerisk bjerglandsby flankeret af to aktive vulkaner Sinabung (2,417m) og Sibayak (2,172m). Her lever Batak Karo folket, en af seks Batak stammer som bor I Nord Sumatra provinsen. Der vil være små stop på kører turen og I vil besøge det lokale marked inden I kører til jeres hotel. (M)

Dag 6:Berastagi – bestigning af Sibayak Vulkanen – Medan - INKLUDERET
Denne 2,172 m høje vulkan ligger tæt ved Berastagi. Det er en af de lettere vulkaner at bestige i Indonesien, og kan klares af alle som er i almindelig god form. Der er start fra Jaranguda bare 3 km fra byen. Det er bestemt godt at starte tidligt, da den bedste udsigt er lige efter solopgang. I bliver hentet tidligt og kørt til startstedet. Her starter I jeres opstigning, som tager ca. 1 time til toppen. Første del er gennem et grønt skovområde. Ofte kan abernes kald høres på denne del af ruten. Efterfølgende går ruten gennem et bjerglandsskab. Når I kommer til toppen kan I ane svovl og bobler der kommer op fra vulkanen. Der er en fantastisk udsigt fra toppen og der vil være tid til at nyde omgivelserne. På returvejen går I mod Raja Berneh, hvor der er tid til at opleve de varme ophedede pools. Herefter går turen tilbage til jeres hotel, hvor I får morgenmad inden rejsen fortsætter videre mod Medan. Det tager ca. 2 timer at køre dertil. Resten af dagen er på egen hånd

Dag 7: Flyve til Bali – start på Surf Camp - INKLUDERET
Efter morgenmad bliver I kørt til lufthaven og flyver videre til Bali. Når I kommer tilbage bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres hostel, som skal være base for de næste dage med surfing. (M)

Dag 8-10:Surf Camp Bali - INKLUDERET
De næste dage vil I prøve kræfter på et surfboard og forhåbentlig lære at surfe. I løbet af dagen vil I have 4 timers surf undervisning. Hvor I både lære teknikkerne på stranden og bruger timer på jeres surfboard i havet. Det er en udfordrende oplevelse, men byder også på masser af sjov og grin. Surf lektionerne ligger normalt om morgen fra 8 – 11:30, men kan variere. Eftermiddagen har i på egen hånd til at udforske Bali eller slappe af. (F)

Dag 11: Hurtigbåd fra Bali til Lombok – INKLUDERET
I dag skal I med hurtigbåd til Lombok hvor I vil have en nat i Sengiggi inden jeres trek til Mt. Rinjani.

Dag 11-13: Mt. Rinjani Trek, 3 dage – INKLUDERET
Målet for denne tur er toppen af den mægtige Rinjani vulkan, der er Indonesiens 3. højeste vulkan. Udover den fantastiske udsigt og solopgang fra toppen vil I også komme til at opleve en utrolig varieret natur med bl.a. varme kilder og vilde aber. I vil efter trekket blive sat af på paradisøen Gili Trawangan.

Dag 13-16: Afslapning på Gili Trawangan – INKLUDERET
På Gili Trawangan har I de næste dage på et budget hostel. På Gili er hovedformålet afslapning, efter et hårdt trek til Mt. Rinjjani. Der er også forskellige aktiviteter at give jer til som snorkling, surfing, dykning eller cykle øen rundt etc.

Dag 16-30 På egen hånd med gruppen og med vores servicekontor i ryggen
Her venter et spændende eventyr rundt på egen hånd. Indonesien passer ind i drømmen om det tropiske og eventyrlige paradis. Her er azurblåt hav, kridhvide strande, dyb regnskov, eksotisk mad og åbne farverige folk, der har let til smil. Indonesien er, udover at være verdens største ørige, en nation med utrolig mange skønne og underfundige kulturer.OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer i rejsedatoerne pga. udsolgte fly. Dette vil senest blive annonceret ved endelig tilmelding.


Afrejsedatoer

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Det koster 2.500 kr. i depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Status Rejseperiode Pris
Ledige pladser 13.08.18 - 16.09.18 20.995,- Reserver
Ledige pladser 03.09.18 - 07.10.18 20.995,- Reserver
Ledige pladser 24.09.18 - 28.10.18 20.995,- Reserver
Ledige pladser 08.04.19 - 12.05.19 20.995,- Reserver
Ledige pladser 06.05.19 - 09.06.19 20.995,- Reserver
Ledige pladser 06.05.19 - 07.07.19 20.995,- Reserver
Ledige pladser 01.07.19 - 04.08.19 20.995,- Reserver
Ledige pladser 05.08.19 - 08.09.19 20.995,- Reserver
Ledige pladser 02.09.19 - 06.10.19 20.995,- Reserver

Prisen er inklusiv

 • Flybilletter ifølge program
 • IYTC ungdomsrabatkort
 • Frihed til at opleve verden på egen hånd med din gruppe
  • Singapore
   • Afhentning i lufthavnen i Singapore
   • 3 overnatninger på hostel i Singapore

   Indonesien
   • Afhentning i lufthavnen på Sumatra
   • Alle transporter på Sumatra
   • Entre til alle seværdigheder nævnt i programmet, Sumatra
   • 2 overnatning på guesthouse i Bukit Lawang
   • 3 dages jungle trekking på Sumatra
   • Camping udstyr til jungle trekking
   • Jungle Tubing
   • 1 overnatning i Berastagi
   • 1 dags hike på Sibayak vulkanen
   • 1 overnatning i Medan
   • Afhentning i lufthavnen på Bali
   • 3 dages surf camp på Bali
   • Hurtigbåd fra Bali til Lombok
   • 1 overnatning i Sengiggi
   • 3 dages Mt. Rinjani Trek
   • Camping udstyr til Mt. Rinjani Trek
   • Båd fra Lombok til Gili Trawangan
   • 3 overnatninger på Hostel på Gili Trawangan

Prisen er eksklusiv

 • Overnatninger, transport, ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkepenge. Det er god skik at give drikkepenge
 • Rejseforsikring
 • Vaccinationer

Gruppestørrelse

Maks 15 personer
Ønsker du at starte rejsen tidligere eller rejse hjem senere, så kan vi skræddersy din Backpacker Adventure rejse præcis som du ønsker det. Book et møde med en rejsekonsulent og snak mulighederne igennem.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Find os på: