Søg
Søg
Singapore
Singapore
Jungle trekking, Bukit Lawang, Sumatra, Indonesien
Jungle trekking, Bukit Lawang, Sumatra, Indonesien
Jungle trekking, Bukit Lawang, Sumatra, Indonesien
Berastagi, Sibayak Vulkan, Sumatra, Indonesien
Berastagi, Sibayak Vulkan, Sumatra, Indonesien
Canggu Surf Bali
Surfing, Bali, Indonesien
Surfing, Bali, Indonesien
Ubud
Risbonde i Ubud
Op vej op mod kraterkanten
Rinjani Trek
Base Camp inden bestigning af Rinjani
På toppen ligge før solopgang
På toppen af Rinjani
Gili Islands
Dyk på de mange smukke koralrev ved Gili Islands
Gili Trawangan, Indonesien
Skildpadde, Gili Trawangan, Indonesien
NYHED

Singapore, Sumatra, Bali og Lombok

Pris pr. pers.

DKK 20.995,-

Varighed: 5 uger

Grupperejsen er inkl. fly, udvalgte overnatninger og oplevelser

Tag med på denne backpacker-grupperejse rejse til Singapore og Indonesien sammen med andre unge. I vil komme tæt på orangutangerne i Sumatras jungle, prøve kræfter med surfing på Bali, vandre på vulkanen Mt. Rinjani og det vil være muligt at snorkle og dykke på paradisøen Gili Trawangan.

Rejsen starter med et par dage i den multikulturelle storby Singapore, hvor I kan udforske de forskellige bydele som China Town, Little India, Clarke Quay og Marina Bay. Fra storbyen fortsætter I direkte ud i junglen på Sumatra. Her kommer I helt tæt på junglens dyr og oplever de sjældne orangutanger helt tæt på. Bali har nogle af verdens bedste forhold til surfing, så grib jeres surfboard og få undervisning i denne sjove sport. I fortsætter turen med vandring op af Lomboks højeste vulkan Mt. Rinjani som er 3,726 m høj. I sover i telte på kraterkanten og vågner op til de smukkeste udsigter. Herefter venter der afslapning på de lækre strande på Gili Trawangan. I rejser videre på egen hånd, hvor I kan bruge tiden på at lære at dykke, tage tilbage til Bali hvor I kan river rafte, køre på mountainbike, vandre i risterrasserne, besøge varme kilder eller kaffeplantager. I kan sejle til Komodo-øerne og opleve de sidste dinosauruslignende dyr – Komodovaranerne. Indonesien er fyldt med eventyr og oplevelser i særklasse.

Unikt backpacker-koncept hos Jysk Rejsebureau
 • Grupperejse for unge backpackere
 • Frihed til at backpacke på egen hånd
 • Muligheden for at dele oplevelserne med de andre i gruppen
 • Bestem selv hvor meget, du vil rejse sammen med gruppen
 • Flybilletter, ankomstpakker og udvalgte ture er altid inkluderet
 • Mød dine rejsefæller inden afrejse på et infomøde
 • Få rejseinspiration og praktisk info om rejsen på infomødet
 • Få hjælp på din rejse via vores servicecentre


Hjælp inden, under og efter rejsen fra din rejsekonsulent
 • Rådgivning undervejs på rejsen via mail og telefon
 • Døgnbemandet nødtelefon under rejsen
 • Rådgivning om rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Rådgivning om din billet ved fx ændringer, afbestilling osv.
 • Rådgivning om visumprocedurer
 • Rådgivning om realistisk rejsebudget
 • Rabat på udstyr og guidebøger og mulighed for at leje en rygsæk for 100 kr. pr. måneden


Surfcamp, Bali, Indonesien

Detaljeret beskrivelse

PROGRAM:


SINGAPORE
Dag 1-5: På opdagelse i Singapore – INKLUDERET
I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres hostel i det centrale Singapore. Her har I tid til at opleve de små spændende lommer af kaos, rolige parker, god shopping, smukke strandpromenader og det kulturelle mix i de forskellige bydele. Her kan I opleve både Little India, China Town, Clark Quay, Marina Bay og I kan tage ud til Singapores svar på Universal Studios på Sentosa Island.

Dag 5: Afrejse fra Singapore til Medan, Sumatra
I skal selv finde til Singapore lufthavn med enten metro, taxa eller lufthavns bus, herfra flyver I til Medan. Her bliver I hentet af en chauffør og kørt til Bukit Lawang.


INDONESIEN
Dag 1: Ankomst til Sumatra og tur til Bukit Lawang - INKLUDERET
I dag ankommer I til Kualanamu lufthavn i Medan. Hvis I kommer tidligt, så er der tid til en lille bytur, hvor I besøger Maimun Paladset, bygget i 1888 in Malaysisk-middleeast byggestil og tilhører Sultanan af Deli. Desuden besøges den store Moske Almashum, bygget i samme periode og det farvestrålende kinesiske tempel Vihara Gunung Timor. Herefter køres der 3 timer mod Bukit Lawang, en lille by beliggende i udkanten af Gunung Leuser National park. Det er det bedste udgangspunkt for at spotte de store orangutanger. Desuden er parken en af de største nationalparker i verden med over 800.000 hektar ren regnskov og hjem for en stort antal af pattedyr som tigere, orangutanger, gibbonaber, elefanter og næsehorn. På vejen stoppes der ved en af de mange oliepalmeplantager og ved lokale markeder.

Dag 2: Jungle trek – overnatning i jungle camp - INKLUDERET
Efter morgenmad starter jeres trekkingoplevelse ind i Gunung Leuser National Park. Det er kuperet terræn som til tider kan være lidt anstrengende, men I får en fantastisk oplevelse. I har en god chance for at se gibbonaber, Thomas leaf aber, langhalede makakaber, flyvende egern, sumatrapåfugle og næsehornsfugle. I kan også være heldige at se vilde orangutanger. Jeres guide vil fortælle jer om regnskovens dyr, og han vil også vise jer mange af de forskellige planter og blomster, der vokser her. I overnatter ude i junglen i en primitiv camp lavet med bambusstokke, som er dækket med grene. For og bag er åbent, men det skaber beskyttelse for regn. En rigtig jungle camp med kun det mest basale. Guiderne vil lave lokal mad og aftenen kan blive brugt til at spille kort eller sidde omkring lejrbålet og snakke med de andre i gruppen. (M,F,A)

Dag 3: Jungle trek – overnatning i jungle camp - INKLUDERET
Om morgenen bliver I vækket af regnskovens magiske lyde. Morgenmaden spises ved campen og herefter går turen videre. Som dagen igår er der idag også omkring 6 timers trekking i kuperet landskab. Da I kommer dybere ind i skoven, hvor der er færre mennesker, øges chancen for at spotte orangutanger og andet vildt dyreliv. I vil overnatte i en anden camp tæt ved floden.

Dag 4: Jungle trek slutter – Tubing tilbage til Bukit Lawang - INKLUDERET
Idag er det jeres sidste dag med jungle trekking og regnskovsoplevelse. Efter morgenmaden vandrer I 3-4 timer igennem junglen og holder undervejs udkig efter junglens dyr. Trekkingen slutter ved floden, hvor jeres tubing-oplevelse starter. I flyder i store baderinge (lavet af slangerne fra bildæk) på floden i ca. 20-30 minutter ned mod Bukit Lawang; en sjov og smuk afslutning på jeres trekking tur. Resten af dagen er på egen hånd i Bukit Lawang. (M)

Dag 5: Bukit Lawang til Berastagi - INKLUDERET
I skal i dag køre ca. 6 timer til Berastagi som ligger i 1,300 meters højde. En køligere og meget malerisk bjerglandsby flankeret af to aktive vulkaner, Sinabung (2,417m) og Sibayak (2,172m). Her lever Batak Karo-folket, en af seks Batak-stammer som bor i Nord Sumatra-provinsen. Der vil være små stop på køreturen og I vil besøge det lokale marked inden I kører til jeres hotel. (M)

Dag 6: Berastagi – bestigning af Sibayak Vulkanen – Medan - INKLUDERET
Denne 2,172 m høje vulkan ligger tæt ved Berastagi. Det er en af de lettere vulkaner at bestige i Indonesien, og kan klares af alle som er i almindelig god form. Der er start fra Jaranguda bare 3 km fra byen. Det er bedst at starte tidligt, da den smukkeste udsigt er lige efter solopgang. I bliver derfor hentet tidligt og kørt til startstedet. Her starter I jeres opstigning, som tager ca. 1 time til toppen. Første del er gennem et grønt skovområde. Ofte kan abernes kald høres på denne del af ruten. Efterfølgende går ruten gennem et bjerglandsskab. Når I kommer til toppen kan I ane svovl og bobler der kommer op fra vulkanen. Der er en fantastisk udsigt fra toppen og der vil være tid til at nyde omgivelserne. På returvejen går I mod Raja Berneh, hvor der er tid til at opleve de naturligt opvarmede pools. Herefter går turen tilbage til jeres hotel, hvor I får morgenmad inden rejsen fortsætter videre mod Medan. Det tager ca. 2 timer at køre dertil. Resten af dagen er på egen hånd. (M)

Dag 7: Flyve til Bali – start på Surf Camp - INKLUDERET
Efter morgenmaden bliver I kørt til lufthaven og flyver videre til Bali. Når I ankommer bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres hostel, som skal være base for de næste dage med surfing. (M)

Dag 8-10: Surf Camp Bali - INKLUDERET
De næste dage vil I prøve kræfter på et surfboard og forhåbentlig lære at surfe. I løbet af dagen vil I have 4 timers surfundervisning. Her lærer I surf teknikkerne på stranden og herefter bruger timer på jeres surfboard i havet. Det er en udfordrende og krævende sport, men også sjov og underholdene at ride på bølgerne. Surflektionerne ligger normalt om morgen fra 8 – 11:30, men kan variere. Eftermiddagen har I på egen hånd til at udforske Bali eller slappe af. (F)

OBS: Mt. Rinjani er desværre lukket på ubestemt tid, pga. jordsælvet i august. I vil derfor få et alternativt program.

Dag 10-11: Hurtigbåd fra Bali til Lombok – INKLUDERET
I dag skal I med hurtigbåd til Lombok hvor I vil have en nat i Sengiggi inden jeres trek til Mt. Rinjani. (M)

Dag 11: Sengiggi - Senaru - Senaru Crater Rim
I bliver hentet på jeres hotel tidligt om morgen. Herfra bliver I kørt direkte til Senaru, hvorfra jeres 3 dags trekking oplevelse starter på en af Indonesiens højeste vulkaner Mt. Rinjani (3.726m). I starter dagen med at vandre i junglen og ender ud ved kraterkanten, hvor i slår lejer for natten. Fra lejeren har i nogle fantastiske udsigtspunkter ud over vulkanen. På turen er der en trekking guide og en porter med, som bærer telt, soveposer, liggeunderlag, mad, væske. I bærer dog selv jeres egen oppakning. (M,F,A)

Dag 12: Segara Anak Lake - Sembalum Crater Rim
Tidlig morgen vil I få morgenmad inden I skal vandre op og se solopgang. Herefter fortsætter turen ned i selv krateret af Mt. Rinjani. Her er der mulighed for at synke ned i varme kilder tæt ved den lille vulkan der vokser inde i det store krater. Der vil være opstigning til den modsatte krater kant – Sembalun Krater kant, hvor natten tilbringes. Husk at have varmt tøj med. (M,F,A)

Dag 13: Mt. Rinjani Summit - Sembalun – Gili Trawangan
I står op midt om natten (kl. 03.00) og begynder jeres trek op mod det højeste punkt af Mt. Rinjani og herfra kan I forhåbentlig opleve en smuk solopgang med udsigt til søen, bjerge og en stor del af Lombok og ikke mindst videre over Bali. Efter bestigningen går I tilbage til jeres lejr, og spiser jeres morgenmad, inden i vandre videre ned til foden af vulkanen hvor der venter jer frokost. Herefter bliver I kørt til havnen og sejlet til Gili Trawangan (M,F).

Inkluderet: Trekking guide, lokal porter, telt, sovepose, koge udstyr, alle måltider som nævnt, drikkevand, kaffe, te og entre til National Park. Vi anbefaler at vandre i vandresko/støvler.

Dag 13-16: Afslapning på Gili Trawangan – INKLUDERET
På Gili Trawangan har I de næste dage på et budgethostel. På Gili er hovedformålet afslapning efter et hårdt trek til Mt. Rinjjani. Der er også forskellige aktiviteter at give jer til, så som snorkling, surfing, dykning eller cykle øen rundt. (M)

Dag 16-30: På egen hånd med gruppen og med vores servicekontor i ryggen
Her venter et spændende eventyr rundt på egen hånd. Indonesien passer ind i drømmen om det tropiske og eventyrlige paradis. Her er azurblåt hav, dejlige strande, dyb regnskov, eksotisk mad og åbne farverige folk, der har let til smil. Indonesien er, udover at være verdens største ørige, en nation med utrolig mange skønne og underfundige kulturer.

Dag 30: Afrejse fra Denparsar på Bali
I dag slutter rejsen og I flyver til Kastrup lufthavn i København. I kan også vælge at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at fortsætte på egen hånd.OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer i rejsedatoerne pga. udsolgte fly. Dette vil senest blive annonceret ved endelig tilmelding.


Afrejsedatoer

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Det koster 2.500 kr. i depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Status Rejseperiode Pris
Ledige pladser 08.04.19 - 12.05.19 20.995,- Reserver
Ledige pladser 06.05.19 - 09.06.19 20.995,- Reserver
Ledige pladser 03.06.19 - 07.07.19 20.995,- Reserver
Ledige pladser 01.07.19 - 04.08.19 20.995,- Reserver
Ledige pladser 05.08.19 - 08.09.19 20.995,- Reserver
Ledige pladser 02.09.19 - 06.10.19 20.995,- Reserver

Prisen er inklusiv

 • Flybilletter ifølge program
 • IYTC ungdomsrabatkort
 • Frihed til at opleve verden på egen hånd med din gruppe
 • Engelsktalende lokalguide på alle inkluderede ture
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden
  • Singapore
   • Afhentning i lufthavnen i Singapore
   • 3 overnatninger på hostel i Singapore

   Indonesien
   • Afhentning i lufthavnen på Sumatra
   • Alle transporter på Sumatra
   • Entre til alle seværdigheder nævnt i programmet, Sumatra
   • 2 overnatning på guesthouse i Bukit Lawang
   • 3 dages jungle trekking på Sumatra
   • Camping udstyr til jungle trekking
   • Jungle Tubing
   • 1 overnatning i Berastagi
   • 1 dags hike på Sibayak vulkanen
   • 1 overnatning i Medan
   • Afhentning i lufthavnen på Bali
   • 3 dages surf camp på Bali
   • Hurtigbåd fra Bali til Lombok
   • 1 overnatning i Sengiggi
   • 3 dages Mt. Rinjani Trek
   • Camping udstyr til Mt. Rinjani Trek
   • Båd fra Lombok til Gili Trawangan
   • 3 overnatninger på Hostel på Gili Trawangan

Prisen er eksklusiv

 • Overnatninger, transport, ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkepenge. Det er god skik at give drikkepenge
 • Rejseforsikring
 • Vaccinationer

Gruppestørrelse

Maks 15 personer
Ønsker du at starte rejsen tidligere eller rejse hjem senere, så kan vi skræddersy din Backpacker Adventure rejse præcis som du ønsker det. Book et møde med en rejsekonsulent og snak mulighederne igennem.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: