Søg
Søg
Gili, Lombok, Indonesien

Bali og Gili

Tag med til fortryllende Bali og Gili og hør om mulighederne på disse skønne øer.


Bali har alt hvad hjertet kan begære af oplevelser. Hvad enten I er ude efter en familie- eller backpackerrejse, så er Bali det perfekte sted til en indholdsrig ferie. Der venter oplevelser for alle som rejser alene eller i grupper og unge som ældre.

I aften tager foredraget udgangspunkt i min seneste rejse til Bali og Gili, hvor der blandt andet vil være fokus på de mange balinesiske kendetegn som f.eks. de fantastiske risterasser, de smukkeste templer, vandring på vulkanerne, dykningen og strandene.

Efter flere forskellige rejser til Bali glæder jeg mig til at inspirere jer, med nogle af de fantastiske oplevelser jeg har haft på Bali.

Jeg ser frem til en hyggelig aften med en masse rejseinspiration.

De bedste hilsner
Anders Uglebjerg Grud

Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt
04-03-2019
kl. 18:00

Foredragsinformation

Foredragsholder

Anders U. Grud

Afholdelsessted

Jysk Rejsebureau
Vesterbro 71
9000 Aalborg

Varighed

Ca. 1,5 time

Læs mere om

Indonesien og Bali

Parkering

Det er muligt at parkere ved Gåsepigen parkering få minutters gang fra vores butik på Vesterbro 71.
Husk tilmelding
Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: