Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Bali har alt hvad hjertet kan begære af oplevelser. Hvad enten I er ude efter en familie- eller backpackerrejse, så er Bali det perfekte sted til en indholdsrig ferie. Der venter oplevelser for alle som rejser alene eller i grupper og unge som ældre.

I aften tager foredraget udgangspunkt i min seneste rejse til Bali og Gili, hvor der blandt andet vil være fokus på de mange balinesiske kendetegn som f.eks. de fantastiske risterasser, de smukkeste templer, vandring på vulkanerne, dykningen og strandene.

Efter flere forskellige rejser til Bali glæder jeg mig til at inspirere jer, med nogle af de fantastiske oplevelser jeg har haft på Bali.

Jeg ser frem til en hyggelig aften med en masse rejseinspiration.

De bedste hilsner
Anders Uglebjerg Grud

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Vesterbro 71
9000 Aalborg
Læs mere om Parkering
Det er muligt at parkere ved Gåsepigen parkering få minutters gang fra vores butik på Vesterbro 71.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top