Søg
Søg
Ecuador, Galapagos

Ecuador, Galapagos og Peru

Følg med mig på et uforglemmeligt eventyr igennem Peru, Ecuador og Galapagos. Alle tre lande byder på en hel fantastisk og varieret natur lige fra gold ørken, dramatisk Stillehavskyst, dyb jungle, unikke øer til et eventyrligt højland med store sletter og høje bjerge.


Eventyret starter i Perus hovedstad Lima, som giver et fantastisk indblik i peruviansk historie og kultur, og lige så vanvittig og pulserende byen er, lige så rart og indbydende er det at slappe af på byens flotte strandpromenader.

Fra pulserende storbyoplevelser i Lima går turen videre langs kysten til naturreservatet Paracas, hvor vi herefter kører mod Perus næststørste by Arequipa. Ad små hullede grusveje med fantastiske udsigter og gennem små typiske andiske landsbyer går turen videre til Colca Canyon, hvor de majestætiske kondorer hersker. Oplevelserne i den sydlige del af Peru slutter i Puno, hvor det næste eventyr foregår på Sydamerikas største og verdens højest beliggende navigerbare sø Titicaca.

Et besøg i Peru er ikke komplet før man har besøgt Inkarigets hovedstad Cuzco, og trekket op til et af verdens syv vidundere - de nærliggende, fantastiske inkaruiner Machu Picchu samt mødt en lama eller to på vejen. Selv om Cuzco er mest berømt for sin beliggenhed tæt ved de famøse Machu Picchu-inkaruiner, er Cuzco i sig selv en seværdighed og flere dages udforskning værd. Amazonas dybe jungle og rige dyreliv i lavlandet kan også besøges herfra.

Fra Peru flyver vi til Ecuadors hovedstad, Quito som ligger lige midt på ækvatorlinjen. Rejsen i Ecuador tager os fra højlandets sneklædte vulkantoppe i Cotopaxi Nationalpark, til surfing på Stillehavets bølger ved Montanita, spændende dyrearter i Amazon junglen og Sydamerikas største marked Otavalo. Vi fortsætter herefter til Galapagos øerne, hvis helt unikke natur og dyreliv er en oplevelse for livet!

Jeg glæder mig til at se jer, og hive jer med på en fantastisk rejse gennem Peru, Ecuador og Galapagos.

Med venlig hilsen
Charlotte Høi

Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt
17-01-2019
kl. 18:00

Foredragsinformation

Foredragsholder

Charlotte Høi

Afholdelsessted

Jysk Rejsebureau
Vesterbro 71
9000 Aalborg

Varighed

Ca. 1½ time

Læs mere om

Peru
Ecuador
Galapagos

Parkering

Det er muligt at parkere ved Gåsepigen parkering få minutters gang fra vores butik på Vesterbro 71.
Husk tilmelding
Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.
Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: