Søg
Søg
Colombia - Grønsagsmarked

Ecuador, Galapagos og Colombia

Følg med mig på et uforglemmeligt eventyr igennem Ecuador, Galapagos-øerne og Colombia, som byder på frodig natur, imponerende dyreliv og farvestrålende mennesker.


Vi stater i Ecuadors hovedstad, Quito som ligger lige midt på ækvatorlinjen. Rejsen i Ecuador byder på smaragdgrønne vulkansøer ved Quilotoa, imponerende vandfald og adrenalin fyldte aktiviteter i området ved byen Baños. Vi oplever fantastisk natur og kommer helt tæt Amazon junglens dyr bl.a. aber, fugle og anakondaer, inden vi flyver til Galapagos-øerne, hvis helt unikke natur- og dyreliv er en oplevelse for livet!

Til sidst tager vi et smut til den nordligste del af Colombia, hvor den caribiske kyst både byder på udfordrende trekking til The Lost City, fantastiske naturoplevelser i Tayrona nationalpark og selvfølgelig afslapning ved smukke strande.
Vi besøger også kolonibyen Cartagena, med dens charmerende gamle bydele, og hvor farvestrålende huse og mennesker pryder gadebilledet.

Jeg glæder mig til tage jer med på en rejse igennem Ecuador, Galapagos og Colombia.

Med venlig hilsen
Betina Skjødt Hansen

Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt
10-04-2019
kl. 18:00

Foredragsinformation

Foredragsholder

Betina S. Hansen

Afholdelsessted

Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus

Varighed

Ca. 1,5 time

Læs mere om

Ecuador
Galapagos
Colombia

Parkering

Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.
Husk tilmelding
Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: