Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi stater i Ecuadors hovedstad, Quito som ligger lige midt på ækvatorlinjen. Rejsen i Ecuador byder på smaragdgrønne vulkansøer ved Quilotoa, imponerende vandfald og adrenalin fyldte aktiviteter i området ved byen Baños. Vi oplever fantastisk natur og kommer helt tæt Amazon junglens dyr bl.a. aber, fugle og anakondaer, inden vi flyver til Galapagos-øerne, hvis helt unikke natur- og dyreliv er en oplevelse for livet!

Til sidst tager vi et smut til den nordligste del af Colombia, hvor den caribiske kyst både byder på udfordrende trekking til The Lost City, fantastiske naturoplevelser i Tayrona nationalpark og selvfølgelig afslapning ved smukke strande.
Vi besøger også kolonibyen Cartagena, med dens charmerende gamle bydele, og hvor farvestrålende huse og mennesker pryder gadebilledet.

Jeg glæder mig til tage jer med på en rejse igennem Ecuador, Galapagos og Colombia.

Med venlig hilsen
Betina Skjødt Hansen

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 24-03-2020 kl. 18:00 Tilmeld

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus
Læs mere om Parkering
Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved Navitas, DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top