Søg
Søg
Bådtur på Mekong floden

For unge: Backpacking i Sydøstasien

På med rygsækken - så drager vi på eventyr til Sydøstasien gennem Thailand, Laos, Cambodja og Vietnam.


Thailand:
Vi spiser på gadekøkkener i hektiske pulserende Bangkok, bader i det billedskønne Andamanske øhav, dykker på Koh Tao og danser til solen står op til verdens største strandfest på Koh Phangan. På to hjul udforsker vi den skønne hippie-landsby Pai, og undervejs mod vandfald stopper vi ved små lokale landsbyer.

Laos:
Vi krydser grænsen til Laos, hvor vi svinger os i træerne og bader i vandfald. I Lurang Prabang står vi op med solen for at give munkene dagens måltid, og daser i hængekøjer ved de såkaldte 4000 island ved Mekongfloden i det sydlige Laos.

Cambodja:
Vi kommer ud hvor asfalten ender og trekker i den cambodianske jungle, hopper på en tuktuk til verdens største religiøse bygning, Angkor Wat, ved Siem Reap, spiser friske krabber i Kep og kommer tæt på den cambodianske befolknings gruopvækkende fortid i Phnom Pehn.

Vietnam:
Vi sejler igennem det frodige Mekong Delta og siger goddag til Vietnam, krydser forsigtigt gaderne i Ho Chi Minh City, får syet tøj i Hoi An, en lille charmende skrædderby ved kysten, oplever kulturen i Hanoi, sejler rundt på den fantastiske Halong bay og bor hos minoritetsgrupper i Sapas bjerge.

Foredraget er spækket med nyttige rejsetips, landefakta, flotte billeder og ikke mindst en række gode historier fra vores rejser rundt i Asien med rygsæk.

Vi glæder os til at se dig til en hyggelig aften.

Med venlig hilsen
Michelle Hjortlund og Mette Carlsson

Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt
13-11-2017
kl. 18:00
24-01-2018
kl. 18:00
21-02-2018
kl. 18:00

Foredragsinformation

Foredragsholder

Mette Carlsson
Michelle Hjortlund

Afholdelsessted

Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus

Varighed

Ca. 1,5 time

Læs mere om

Vietnam
Laos
Cambodja
Thailand

Parkering

Det er muligt at parkere på havnen ved Nordhavnsgade, 8000 Århus C
Foredraget er gratis. Husk tilmelding.

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.
Til top
Find os på: