Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Thailand:
Vi spiser på gadekøkkener i hektiske pulserende Bangkok, bader i det billedskønne Andamanske øhav, dykker på Koh Tao og danser til solen står op til verdens største strandfest på Koh Phangan. På to hjul udforsker vi den skønne hippie-landsby Pai, og undervejs mod vandfald stopper vi ved små lokale landsbyer.

Laos:
Vi krydser grænsen til Laos, hvor vi svinger os i træerne og bader i vandfald. I Lurang Prabang står vi op med solen for at give munkene dagens måltid, og daser i hængekøjer ved de såkaldte 4000 island ved Mekongfloden i det sydlige Laos.

Cambodja:
Vi kommer ud hvor asfalten ender og trekker i den cambodianske jungle, hopper på en tuktuk til verdens største religiøse bygning, Angkor Wat, ved Siem Reap, spiser friske krabber i Kep og kommer tæt på den cambodianske befolknings gruopvækkende fortid i Phnom Pehn.

Vietnam:
Vi sejler igennem det frodige Mekong Delta og siger goddag til Vietnam, krydser forsigtigt gaderne i Ho Chi Minh City, får syet tøj i Hoi An, en lille charmende skrædderby ved kysten, oplever kulturen i Hanoi, sejler rundt på den fantastiske Halong bay og bor hos minoritetsgrupper i Sapas bjerge.

Foredraget er spækket med nyttige rejsetips, landefakta, flotte billeder og ikke mindst en række gode historier fra vores rejser rundt i Asien med rygsæk.

Vi glæder os til at se dig til en hyggelig aften.

Med venlig hilsen
Michelle Hjortlund og Stine Nørbjerg

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 16-03-2020 kl. 18:00 Tilmeld

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus
Læs mere om Parkering
Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved Navitas, DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top