Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Indien er et helt unikt rejseland, som har virkelig meget at byde på. At rejse i Indien, kan føles som at rejse i en helt anden verden. Her findes skønne strande, husbåde, majestætiske bjerge, gode trekking muligheder, madlavningskurser, farverige templer og mange muligheder for at udforske både yoga og meditation. Hvis du synes det lyder bare lidt spændende, så kom til mit rejseforedrag og hør meget mere om fantastiske Indien.

I løbet af foredraget kommer jeg omkring de forskellige områder i Indien og de mange muligheder som Indien har at byde på med fokus på Nordindien og Rajasthan området.


Jeg ser frem til en hyggelig aften.

Med venlig hilsen
Maiken Harboe

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus
Læs mere om Parkering
Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top