Søg
Søg
Indien

Indien

Vil du med på et ægte eventyr til et land fyldt med farver, ægte glæde, venlighed, kaos, eksotisk mad, smuk natur, køer overalt og millioner af mennesker?


Indien er et helt unikt rejseland, som har virkelig meget at byde på. At rejse i Indien, kan føles som at rejse i en helt anden verden. Her findes skønne strande, husbåde, majestætiske bjerge, gode trekking muligheder, madlavningskurser, farverige templer og mange muligheder for at udforske både yoga og meditation. Hvis du synes det lyder bare lidt spændende, så kom til mit rejseforedrag og hør meget mere om fantastiske Indien.

I løbet af foredraget kommer jeg omkring de forskellige områder i Indien og de mange muligheder som Indien har at byde på.

Er du interesseret i trekking eller blot at få en anderledes, men helt fantastisk oplevelse på din rejse til Indien, så får du denne aften også mulighed for at høre om turen Trekking i indiske Himalaya med dansk rejseleder. Her vil Jan Marshall som er rejseleder på turen introducere dig for dette storslåede bjergtrek til toppen af Stok Kangri (6.153 meter). Turen går forbi indiske små landsbyer, smukke dale, høje bjergpas, brusende floder og helt fantastiske udsigter. Jan fortæller ca. i 10 min. om denne tur - og er du ikke til det lidt mere krævende trekking, kan det også give dig inspiration til nemmere trekking ture i Indien, da trekking/vandring er en helt enestående måde at opleve naturen på.

Jeg ser frem til en hyggelig aften.

Med venlig hilsen
Maiken Harboe

Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt
17-07-2018
kl. 18:00

Foredragsinformation

Foredragsholder

Maiken Harboe

Afholdelsessted

Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus

Varighed

Ca. 1,5 time

Læs mere om

Indien

Parkering

Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.
Husk tilmelding
Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.
Til top
Find os på: