Søg
Søg
Teplantager i Sri Lanka

Sri Lanka med en afstikker til Maldiverne

Kom og bliv inspireret til din rejse, når jeg fortæller om de mange muligheder som Sri Lanka har at byde på. Jeg vil til slut i foredraget kort komme omkring Maldivernes smukke ø-rige, som er oplagt at kombinere med din rejse i Sri Lanka.


Er du til kultur, aktiv ferie, store naturopleveler, yoga eller måske en kombination af det hele? Sri Lanka har det hele, og det er intet mindre end fantastisk at rejse i landet. Sri Lanka blev kåret til ”the place to visit” af det anderkendte, Lonely Planet i 2013 – Og det er bestemt ikke uden grund.

Dyrelivet er unikt på Sri Lanka og der er rig mulighed for at se nationalparker med eksotiske dyr. Især elefanter, er der garanti for at opleve. Det er også et land der byder på meget historie, storslået natur og skønne strande. Udover den skønne natur, har Sri Lanka adskillige buddhistiske og historiske kejser-områder, som er værd at besøge, heriblandt Dambulla Rock Temple og Lion Rock.

Sri Lanka er for både backpackere, par og børnefamilier.

Jeg vil runde foredraget af med en smagsprøve på hvad Maldiverne tilbyder både for budget rejsende og for de der foretrækker luksusferie, da det er oplagt at afslutte rundrejsen på Sri Lanka med badeferie på Maldiverne.

Jeg håber at fortællingerne fra min rejse kan være med til at inspirere dig til din næste rejse.

Jeg ser frem til en hyggelig aften.

Med venlig hilsen
Christina og René

Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt
26-03-2019
kl. 18:00
24-04-2019
kl. 18:00

Foredragsinformation

Foredragsholder

Christina og René

Afholdelsessted

Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus

Varighed

Ca. 1,5 time

Læs mere om

Sri Lanka
Maldiverne

Parkering

Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.
Husk tilmelding
Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: