Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Er du til kultur, aktiv ferie, store naturopleveler, yoga eller måske en kombination af det hele? Sri Lanka har det hele, og det er intet mindre end fantastisk at rejse i landet. Sri Lanka blev kåret til ”the place to visit” af det anderkendte, Lonely Planet i 2013 – Og det er bestemt ikke uden grund.

Dyrelivet er unikt på Sri Lanka og der er rig mulighed for at se nationalparker med eksotiske dyr. Især elefanter, er der garanti for at opleve. Det er også et land der byder på meget historie, storslået natur og skønne strande. Udover den skønne natur, har Sri Lanka adskillige buddhistiske og historiske kejser-områder, som er værd at besøge, heriblandt Dambulla Rock Temple og Lion Rock.

Sri Lanka er for både backpackere, par og børnefamilier.

Jeg vil runde foredraget af med en smagsprøve på hvad Maldiverne tilbyder både for budget rejsende og for de der foretrækker luksusferie, da det er oplagt at afslutte rundrejsen på Sri Lanka med badeferie på Maldiverne.

Jeg håber at fortællingerne fra min rejse kan være med til at inspirere dig til din næste rejse.

Jeg ser frem til en hyggelig aften.

Med venlig hilsen
Marie og Christina

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 26-08-2019 kl. 18:00 Tilmeld
Ledige pladser 26-09-2019 kl. 18:00 Tilmeld
Ledige pladser 21-10-2019 kl. 18:00 Tilmeld
Ledige pladser 21-11-2019 kl. 18:00 Tilmeld

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus
Læs mere om Parkering
Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top