Søg
Søg
Kilimanjaro, Tanzania, Rebecca

Tanzania: Trek til toppen af Kilimanjaro

Drømmer du om, at stå på toppen af Afrikas højeste bjerg Kilimanjaro? Hvis ja, så kom til denne aftens foredrag hvor rejsekonsulenterne Rebecca Andersen & Cille Jespersen fortæller om deres tur til toppen af Kilimanjaro.


Sammen vil vi fortælle om, hvordan du kan forberede dig inden, hvordan selve trekket er og hvad rygsækken skal indeholde. Ligeledes gennemgår vi selve ruten, overnatningen undervejs samt gennemgår en pakkeliste herfor.

På aftenen vil du desuden få et godt indblik i dag til dag programmet, hvilke udfordringer du vil møde undervejs og vigtigst - gevinsten ved at stå på toppen af bjerget.
Vi vil også fortælle om muligheden for at kombinere denne fantastiske oplevelse med Tanzanias unikke natur og dyreliv, samt afslapning på Zanzibar

Vi glæder os til at fortælle om denne fantastiske rejse.
Vores ønske er, at du bliver motiveret til at realisere drømmen om at nå toppen af Kilimanjaro.

Med venlig hilsen
Rebecca Andersen og Cille Jespersen

Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt
20-11-2019
kl. 18:00
21-01-2020
kl. 18:00
25-03-2020
kl. 18:00

Foredragsinformation

Foredragsholder

Rebecca Andersen

Afholdelsessted

Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus

Varighed

Ca. 2 timer

Læs mere om

Tanzania

Parkering

Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.
Husk tilmelding
Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: