Information om din rejse og COVID-19 Læs mere
Ca. 2 timer
Se alle datoer
Gratis foredrag
Jeg vil fortælle om, hvordan du kan forberede dig inden, hvordan selve trekket er og hvad rygsækken skal indeholde. Ligeledes gennemgår vi selve ruten, overnatningen undervejs samt gennemgår en pakkeliste herfor.

På aftenen vil du desuden få et godt indblik i dag til dag programmet, hvilke udfordringer du vil møde undervejs og vigtigst - gevinsten ved at stå på toppen af bjerget.

Jeg vil også fortælle om muligheden for at kombinere denne fantastiske oplevelse med Tanzanias unikke natur og dyreliv, samt afslapning på Zanzibar

Jeg glæder mig til at fortælle om denne fantastiske rejse.

Mit ønske er, at du bliver motiveret til at realisere drømmen om at nå toppen af Kilimanjaro.

Med venlig hilsen
Rebecca Andersen

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 13-08-2020 kl. 18:00 Tilmeld

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus
Læs mere om Parkering
Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved Navitas, DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top