Rejs til Thailand i påsken 1.-12. april. Flybilletter t/r København – Krabi KUN 5.995,- pr. pers. Få pladser tilbage. Klik her
Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Brasiliens mest kendt by er Rio de Janerio, en by der udstråler glæde og lykke, og vigtigst af alt, en by der mener at en strand er en strand for alle. Det er nemlig lige meget om du er fattig eller rig, Rio er et fristed for alle som lever en dag ad gangen.

Følg sambarytmerne under karnevalet, gå på oplevelse blandt byens smukke bygninger eller hop på en dagstur og se alle Rio’s ”must see’s” såsom at nyde udsigten fra sukkertoppen og Cristo figuren ”Corcovado”. Rio er et staraffenland med oplevelser og smukke, hjertevarme mennesker.

Efter mødet med Rio, tager vi turen til Amazonas, som starter i byen Manaus. Vi besøger det lokale fiskemarked, før vi hopper ombord på den båd, som skal sejle os dybt ind i Amazonas regnskoven. Amazonas regnskoven er verdens største regnskov, og er essensen af Brasilien. Her findes en natur som man ikke ser andre steder i verden, og dens storhed får dig til at tabe underkæben af ren fascination.

Besøg de lokale indianere som ikke er påvirket af vores nymodere teknologi og som lever i bedste velgående med og af det naturen tilbyder. Duft, smag, lyt og åben øjene, så vil du opleve hvor stor betydning regnskoven har. Sæt sanserne i brug og hold udkig, så er du måske den heldige der oplever den enorme bestand af dyreliv, der lever et uforstyrret liv her.

Vi tager også et smut forbi vådlandsområdet kaldt Pantanal, hvor dyrebestanden er på sit højeste. En oplevelse som kræver en del kamerabatterier og plads på hukommelseskortet. Vi fortsætter til området ved byen Bonito, hvor du kan snorkle i de smukkeste ferskvandssøer og grotter, og videre til det storslåede Iguazu vandfald, og staten Bahia, hvor Brasiliens cowboykultur lever i bedste velgående.

Vi slutter af i den smukke autentiske by, Salvador. En by som ligger ud til østkysten og som byder på skønne strande og afslapning - perfekt til at slutte din Brasilien rejse af med.

Jeg ser frem til en hyggelig aften.

Med venlig hilsen
Kamilla Hougaard

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Vesterbro 71
9000 Aalborg
Læs mere om Parkering
Det er muligt at parkere ved Gåsepigen parkering få minutters gang fra vores butik på Vesterbro 71.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top