Søg
Søg
Bådtur på Mekong floden

For unge: Backpacking i Sydøstasien

På med rygsækken - så drager vi på eventyr til Sydøstasien gennem Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam og Indonesien.


Thailand:
Vi spiser på gadekøkkener i hektiske pulserende Bangkok, bader i det billedskønne Andamanske øhav, dykker på Koh Tao og danser til solen står op til verdens største strandfest på Koh Phangan. På to hjul udforsker vi den skønne hippie-landsby Pai, og undervejs mod vandfald stopper vi ved små lokale landsbyer.

Laos:
Vi krydser grænsen til Laos, hvor vi svinger os i træerne og bader i vandfald. I Lurang Prabang står vi op med solen for at give munkene dagens måltid, og daser i hængekøjer ved de såkaldte 4000 island ved Mekongfloden i det sydlige Laos.

Cambodja:
Vi kommer ud hvor asfalten ender og trekker i den cambodianske jungle, hopper på en tuktuk til verdens største religiøse bygning, Angkor Wat, ved Siem Reap, spiser friske krabber i Kep og kommer tæt på den cambodianske befolknings gruopvækkende fortid i Phnom Pehn.

Vietnam:
Vi sejler igennem det frodige Mekong Delta og siger goddag til Vietnam, krydser forsigtigt gaderne i Ho Chi Minh City, får syet tøj i Hoi An, en lille charmende skrædderby ved kysten, oplever kulturen i Hanoi, sejler rundt på den fantastiske Halong bay og bor hos minoritetsgrupper i Sapas bjerge.

Indonesien:
Vi starter rejsen med at lede efter orangutanger i Gunung Leuser National Parks jungle på Sumatra. Derefter rejser vi videre til Bali, hvor man blandt andet kan opleve flotte strande ved Sanur. Surfing og festlig stemning ved Kuta. Vi besøger byen Ubud, hvor man evt. kan leje en cykel og tage på eventyr til de smukke risterasser, se makak aber ved Monkey Forest, markeder, templer og balinesisk dans, riverrafting, se kaffeplantager eller nyde en omgang wellness på en af de mange spa-steder. Afslutningsvis besøger vi Gili-øerne, som byder på lækre hvide sandstrande, fantastisk dykning og snorkling og gode restauranter og barer.

Foredraget er spækket med nyttige rejsetips, landefakta, flotte billeder og ikke mindst en række gode historier fra vores rejser rundt i Asien med rygsæk.

Vi glæder os til at se dig til en hyggelig aften med jer.

Med venlig hilsen
Charlotte Høi og Jeppe Dehn Pedersen

Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt

Foredragsinformation

Foredragsholder

Charlotte Høi
Jeppe D. Pedersen

Afholdelsessted

Jysk Rejsebureau
Vesterbro 71
9000 Aalborg

Varighed

Ca. 1,5 time

Læs mere om

Vietnam
Laos
Cambodja
Thailand
Indonesien

Parkering

Det er muligt at parkere ved Gåsepigen parkering få minutters gang fra vores butik på Vesterbro 71.
Foredraget er gratis. Husk tilmelding.

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: