Rejs til Thailand i påsken 1.-12. april. Flybilletter t/r København – Krabi KUN 5.995,- pr. pers. Få pladser tilbage. Klik her
Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Drømmer du om at opleve ægte stillehavsstemning og samtidig opleve nogle af verdens smukkeste strande og laguner, så er Cook-øerne lige noget for dig. På Cook-øerne bliver du mødt af en varm og imødekommende befolkning. Her kan du udforske koraller og fisk, smage på den lokale specialitet, marineret fisk med kokosmælk, lave blomsterkranse og gå i kirke om søndagen.

Vi tager videre til øerne i Fransk Polynesien, hvor der er fantastiske strande, turkise laguner, verdensklasse dykning og smuk natur.

Til sidst kommer vi et smut forbi Tonga, hvor man kan svømme med de imponerende pukkelhvaler og til Fiji hvor dykningen med tyrehajer er muligt.

Jeg ser frem til at inspirere jer til jeres næste rejse.

Med venlig hilsen
Betina Skjødt Hansen

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 26-02-2020 kl. 18:00 Tilmeld

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus
Læs mere om Parkering
Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved Navitas, DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top