Søg
Søg
Stillehavets paradisøer

Stillehavets paradisøer

Kom med på et fantastisk eventyr til Paradisøerne i Stillehavet.


Drømmer du om at opleve ægte stillehavsstemning og samtidig opleve nogle af verdens smukkeste strande og laguner, så er Cook-øerne lige noget for dig. På Cook-øerne bliver du mødt af en varm og imødekommende befolkning. Her kan du udforske koraller og fisk, smage på den lokale specialitet, marineret fisk med kokosmælk, lave blomsterkranse og gå i kirke om søndagen.

Vi tager videre til øerne i Fransk Polynesien, hvor der er fantastiske strande, turkise laguner, verdensklasse dykning og smuk natur.

Til sidst kommer vi et smut forbi Tonga, hvor man kan svømme med de imponerende pukkelhvaler og til Fiji hvor dykningen med tyrehajer er muligt.

Jeg ser frem til at inspirere jer til jeres næste rejse.

Med venlig hilsen
Betina Skjødt Hansen

Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt
14-05-2019
kl. 18:00

Foredragsinformation

Foredragsholder

Betina S. Hansen

Afholdelsessted

Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus

Varighed

Ca. 1,5 time

Læs mere om

Cook-øerne
Fransk Polynesien
Tonga


Parkering

Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.
Husk tilmelding
Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: