Søg
Søg
vietnam

Vietnam

På denne aften vil vi tage på en rejse i ”The Land of the Rising Dragon” og dykke dybere ned i dets historie og kultur end de fleste rejsende når, på en gennemrejse i landet.


Vi vil begive os på et eventyr i gennem Sapa’s fantastiske rismarker, de støvede Ho Chi Minh stier, sejle rundt i UNESCO-beskyttede Halong Bay, gå på opdagelse Hoi An’s hyggelige små gader og rappelle i et af Dalats mange vandfald.

Vi vil rejse ad gamle franske jernbaner, på cykel, i busser ad snørklede bjergveje, åbne militær-jeeps og køre ATV i Vietnam’s svar på Saharas Ørken.

Jeg vil fortælle om ideelle rejseruter, de bedste adventure steder, smukkeste strande, skønne resorts og homestays.

Vi smager på vietnamesiske spring-rolls, Ban Mí’s og friskfangede fisk, og får et indblik i den almindelige vietnamesers dagligdag.

Som en skrædder fra Hoi An, vil jeg fremvise de farverige oplevelser som Vietnam har at byde på, og sammen med dig skræddersy den rejse til Vietnam, der passer til netop dig.

Med venlig hilsen
Michelle Hjortlund

Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt
07-08-2018
kl. 18:00

Foredragsinformation

Foredragsholder

Michelle Hjortlund

Afholdelsessted

Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus

Varighed

Ca. 1 time

Læs mere om

Vietnam

Parkering

Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.
Husk tilmelding
Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.
Til top
Find os på: