Søg
Søg
vietnam

Vietnam

På denne aften vil vi tage på en rejse i ”The Land of the Rising Dragon” og dykke dybere ned i dets historie og kultur end de fleste rejsende når, på en gennemrejse i landet.


Vi vil begive os på et eventyr i gennem Sapa’s fantastiske rismarker, de støvede Ho Chi Minh stier, sejle rundt i UNESCO-beskyttede Halong Bay, gå på opdagelse Hoi An’s hyggelige små gader og rappelle i et af Dalats mange vandfald.

Vi vil rejse ad gamle franske jernbaner, på cykel, i busser ad snørklede bjergveje, åbne militær-jeeps og køre ATV i Vietnam’s svar på Saharas Ørken.

Hør om vores anbefalinger til ideelle rejseruter, de bedste adventure steder, smukkeste strande, skønne resorts og homestays.

Vi smager på vietnamesiske spring-rolls, Ban Mí’s og friskfangede fisk, og får et indblik i den almindelige vietnamesers dagligdag.

Som en skrædder fra Hoi An, vil vi fremvise de farverige oplevelser som Vietnam har at byde på, og sammen med dig skræddersy den rejse til Vietnam, der passer til netop dig.

Med venlig hilsen
Michelle Hjortlund og René Jacobsen

Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt
09-04-2019
kl. 18:00
07-05-2019
kl. 18:00

Foredragsinformation

Foredragsholder

Michelle Hjortlund
René Jacobsen

Afholdelsessted

Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus

Varighed

Ca. 1 time

Læs mere om

Vietnam

Parkering

Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.
Husk tilmelding
Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: