Søg
Søg
Kilimanjaro i Tanzania.

Kenya & Tanzania: Safari, trekking og strandferie

Følg med os på et fantastisk eventyr i Kenya og Tanzania. Begge lande byder på en storslået natur og et rigt dyreliv, der bestemt er en rejse værd, og som man kun kan forelske sig i. Uanset om du er til vandring til toppen af Afrikas højeste bjerg Kilimanjaro, safari eller kridhvide sandstrande med turkisblå vand og svajende palmer, så er både Kenya og Tanzania helt fantastiske rejselande.


Et besøg til Kenya eller Tanzania er ikke komplet, før man har været på udkig efter ”The Big Five”. Begge lande har et rigt dyreliv med enorme flokke af elefanter, giraffer, gnuer mm. koblet sammen med det fascinerende landskab med de utrolige vidder og den store variation i naturen. Her findes alt lige fra sneklædte bjerge til tør savanne, hvilket er en cocktail, der sætter dybe spor i sjælen, når først man har oplevet det. Da det er muligt at få disse unikke oplevelser i både Kenya og Tanzania, vil vi komme ind på, hvad landene hver især kan tilbyde.
Trekking er også en mulighed i både Tanzania og Kenya; Tanzania byder på Afrikas højeste bjerg; Mount Kilimanjaro, hvor vi vil føre jer til toppen via Machame-ruten, som ender i 5.895 meters højde. Denne rute går for at være den smukkeste på Kilimanjaro og byder på et varieret landskab med store naturoplevelser og uforglemmelige udsigter.

Hvis rejsen går til Kenya, kan du prøve kræfter med højderne ved at trekke op ad Mount Kenya, som vi også kort vil komme ind på.

Eventyret slutter på stranden, hvor vi både vil fortælle om billedskønne Diani beach i Kenya og paradis-øen Zanzibar ud for Tanzanias kyst. Vi vil primært gå i dybden med Zanzibar, hvor man finder nogle af verdens bedste sandstrande med helt turkisblåt vand og svajende palmer. Tag med til den UNESCO-bevarede gamle bydel i Stonetown på Zanzibar, smag lækre, eksotiske frugter, besøg lokale krydderiplantager, oplev de mange bounty-strande, hyggelige landsbyer, kæmpe landskildpadder og tag på snorkletur blandt imponerende koraller i Det Indiske Ocean – der er oplevelser for enhver.

Vi glæder os til at se jer og tage jer med på en fantastisk rejse gennem Kenya og Tanzania, som, uanset alder og interesser, har alle ingredienserne til en uforglemmelig rejse.

Med venlig hilsen
Steffi Madsen og Mathilde Staal.

Foredragsinformation

Foredragsholder

Mathilde Staal Jørgensen
Steffi N. Madsen

Afholdelsessted

Jysk Rejsebureau
Knabrostræde 4, st.
1210 København K

Varighed

Ca. 1½ time

Læs mere om

Kenya
Tanzania

Husk tilmelding
Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: