Søg
Søg
Det er et must i Bolivia at komme på 4WD tur ved Salar de Uyuni

Peru og Bolivia

Tag med på en fantastisk rejse i Peru og Bolivia, der byder på fantastisk natur i Andesbjerge, saltørken, kløfter, ferskvandssøer og Amazonjungle, kombineret med storslåede Inkaruiner og en imødekommende befolkning.


Eventyret starter i ørken-oasen Huacachina ved Ica, hvor det er muligt at sandboarde ned ad sanddynerne. Turen går videre langs kysten til naturreservatet Paracas, hvor vi tager til Isla Ballestas også kaldet "Fattigmands Galapagos". Her kan du opleve pingviner, masser af fugle og søløver.

Herefter kører vi mod Perus næststørste by Arequipa, der ligger ved foden af den smukke vulkan, Misti. Ad små, hullede grusveje med fantastiske udsigter og gennem små, typiske andiske landsbyer, går turen videre til Colca Canyon, hvor de majestætiske kondorer hersker. Oplevelserne i den sydlige del af Peru slutter i Puno, hvor det næste eventyr foregår på Sydamerikas største og verdens højestbeliggende navigerbare sø, Titicaca.

Vi rejser videre til Bolivia, der er det højstbeliggende og mest isolerede land i Sydamerika. Via La Paz går turen til verdens største saltørken, Salar de Uyuni. Her rejser vi videre til Chiguana-ørkenen, som er omgivet af høje vulkaner, Red Lagoon hvor flamingoerne holder til og Dali ørkenens måneagtige landskab, Green Lagoon og Licancabur-vulkanen.

Et besøg i Peru er ikke komplet før man har besøgt Inkarigets hovedstad, Cuzco, og trekket op til et af verdens syv vidundere - de nærliggende, fantastiske inkaruiner, Machu Picchu, samt mødt en lama eller to på vejen. Selv om Cuzco er mest berømt for sin beliggenhed tæt ved de famøse Machu Picchu-inkaruiner, er Cuzco i sig selv en seværdighed, og flere dages udforskning værd. Amazonas dybe jungle og rige dyreliv i lavlandet kan også besøges herfra.

Vi glæder os til at se jer og hive jer med på en fantastisk rejse gennem Peru og Bolivia.

Med venlig hilsen
Sidsel og Jacob

Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt
28-08-2019
kl. 18:00

Foredragsinformation

Foredragsholder

Jacob Lund Nielsen
Sidsel Vandsø

Afholdelsessted

Jysk Rejsebureau
Knabrostræde 4, st.
1210 København K

Varighed

Ca. 1,5 time

Læs mere om

Peru
Bolivia

Foredraget er gratis. Husk tilmelding.

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: