Tryghedsgaranti ved køb af din rejse Læs mere
Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Australien er halvanden gange så stort som Europa, så uanset hvor lang tid man har, kan man ikke nå det hele på en gang. Det kan vi heller ikke på én aften, så derfor vil fokus ligge på østkystens naturperler og hyggelige byer- herunder Sydney, strandende og Great barrier reef, Hjertet af Australien ( Red center) og det sydlige Australien hvor vi kigger på området mellem Melbourne og Adelaide. Her kommer vi forbi Great Ocean Road, fantastiske nationalparker, vinområder og masser af dyreliv på Kangaroo Island.

Vi vil komme omkring forskellige rejseformer, must sees samt unikke oplevelser som I ikke må gå glip af. I kommer også til at høre lidt om sæson og budget og forhåbentlig går I fra webinaret klogere end da I loggede på.

Jeg glæder mig til at byde jer velkommen til en hyggelig aften, og snakke om det fantastiske land ’’down under’’.

Med venlig hilsen
Heidi Johansen

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 26-10-2021 kl. 17:30 Tilmeld

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top