Søg
Søg
På Kangaroo Island er der muligheder for at opleve masser af vilde kænguruer

Australien og New Zealand

Kom ind til en aften hvor vi tager jer med downunder. Med udgangspunkt i egne rejser kommer vi forbi både Australien og New Zealand.


Vi starter i Australien, hvor vi fortæller om den klassiske østkyst til det mere ubesøgte Vestaustralien, nationalparkerne i nord, den røde outback og meget mere.

Herefter går turen til fantastiske New Zealand, hvor vi rejser fra nord til syd gennem den storslående natur. I begge lande vil vi komme ind på forskellige rejseformer, sæsoner, budget og meget mere.

Vi ser frem til at se jer og inspirere jer til jeres rejse downunder.

Med venlig hilsen
Søs Ravn Nielsen og Christopher Levy

Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt
12-03-2019
kl. 18:00

Foredragsinformation

Foredragsholder

Christopher Levy
Søs Ravn Nielsen

Afholdelsessted

(Mediehuset)
Østergade 21
7400 Herning

Varighed

Ca. 1½ time

Læs mere om

Australien
New Zealand

Parkering

Det er muligt at parkere i parkeringshuset ved Kousgaards Plads, 7400 Herning. Det ligger lige ved siden af DGI huset og Mediehuset, hvor du finder Jysk Rejsebureau.
Husk tilmelding
Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.
Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: