Søg
Søg
USA

Roadtrip i vest USA

Kom og få inspiration til rejseruter i bil rundt i den vestlige del af USA samt New York.


Ruten der vil blive fokuseret på, er Den Gyldne Trekant i det Sydvestlige USA, som er meget populær for rejsende i USA.

Turen går fra Los Angeles i Californien, igennem Arizona, Utah og Nevada før vi igen ender i Californien ved den smukke by San Francisco.

Der vil blive fortalt om de storslåede nationalparker Grand Canyon, Bryce Canyon, Zion, Arches, Death Valley og Yosemite, samt selvfølgelig storbyerne Los Angeles, San Francisco og Las Vegas og alt her imellem.

Der vil være tips og tricks til, hvordan man kan undgå bøvl og at bruge unødig tid på logistik når man er i USA, samt en masse ideer og forslag til hvad man kan lave på denne fantastiske destination.

Jeg glæder mig til at se jer

Med venlig hilsen
Dennis Kjeldahl Knudsen

Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt
04-04-2019
kl. 18:00

Foredragsinformation

Foredragsholder

Dennis K. Knudsen

Afholdelsessted

(Mediehuset)
Østergade 21
7400 Herning

Varighed

Ca. 1½ time

Bemærkning:

Dørene åbnes til foredraget kl. 17:40.


Læs mere om

USA

Parkering

Det er muligt at parkere i parkeringshuset ved Kousgaards Plads, 7400 Herning. Det ligger lige ved siden af DGI huset og Mediehuset, hvor du finder Jysk Rejsebureau.
Husk tilmelding
Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: