Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere
1 mdr.
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 27.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
På denne grupperejse for unge skal du og resten af gruppen opleve det bedste af Ecuador og Galapagos. I vil blandt andet opleve Ecuadors ikoniske vulkan Cotopaxi og trekke ved vulkansøen Quilotoa, svømme med søløver på Galapagos, gå på opdagelse i Amazonjunglen eller riverrafte ved Tena. I vil også opleve den farverige kultur og lokale indianerstammer på marked i Otavalo, zipline og spotte kolibrier ved Mindo, cykle blandt de mange vandfald og slappe af i de varme kilder ved Baños – Ecuador og Galapagos byder på masser af eventyr, adventure og unikke oplevelser.

Unikt backpacker-koncept hos Jysk Rejsebureau
 • Grupperejse for unge backpackere
 • Muligheden for at dele oplevelserne med de andre i gruppen
 • Flybilletter, ankomstpakker og udvalgte ture er altid inkluderet
 • Mød dine rejsefæller inden afrejse på et infomøde
 • Få rejseinspiration og praktisk info om rejsen på infomødet
 • Få hjælp på din rejse via vores samarbejdspartnere

Hjælp inden, under og efter rejsen fra din rejsekonsulent
 • Rådgivning undervejs på rejsen via mail og telefon
 • Døgnbemandet nødtelefon under rejsen
 • Rådgivning om rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Rådgivning om din billet ved fx ændringer, afbestilling osv.
 • Rådgivning om visumprocedurer
 • Rådgivning om realistisk rejsebudget
 • Rabat på udstyr og guidebøger og mulighed for at leje en rygsæk for 100 kr. pr. måneden


Dagsprogram

Fold program ud
1-3. dag: Ankomst til Ecuador og byrundtur i Quito
Ankomstpakken sikrer jer en blød landing, når I trætte og med jetlag lander midt i en fremmed verden. I bliver hentet i lufthavnen og indlogeret på hostel i to nætter. Quito ligger smukt i 2800 meters højde, omringet af høje bjerge. På dag 2 vil der om morgenen blive foretaget en PCR-test på jeres hostel (skal fremvises for at I kan rejse til Galapagos) og efterfølgende vil der være en byrundtur med guide i Quito. (M)
3. dag: Fly til Galapagos og transfer til Isabela
I dag er der afrejse mod de fantastiske Galapagos-øer. I flyver til øerne i Stillehavet, som i 1835 fik Charles Darwin til at revolutionere hele verdens opfattelse af dyrenes og menneskets udvikling. Fra Baltra lufthavn går turen til øen Isabela, som er den største ø på Galapagos. Øen har blot eksisteret i 1 million år, hvorfor der her findes en anderledes flora og fauna end det, I senere vil opleve. Med offentlig speedbåd ankommer I til Isabela og den lille idylliske by Puerto Villamil. Resten af dagen er på egen hånd. Byen har en rigtig hyggelig atmosfære med sand i gaderne, og en meget imødekommende befolkning. De mange små restauranter serverer lækre fisk og hummer til gode priser. (M)
4-5. dag: På opdagelse på Isabela
I har to hele dage til at udforske øen. Der findes et væld af aktiviteter og ture. I kan bl.a. snorkle blandt revhajer, rokker, pingviner og farverige fisk, tage på trekkingtur til det enorme vulkankrater Sierra Negra, opleve flamingoer ved Laguna Salinas og prøve jeres grænser af på en canyoning tur. (M)
6. dag: Fra Isabela til Santa Cruz
I dag går turen tilbage til Santa Cruz, hvor I har tre overnatninger på hostel i havnebyen Puerto Ayora. I kan gå en tur langs havnepromonaden, hvor der er mange hyggelige restauranter og cafeer. Ved den lille fiskerihavn kan I se de lokale fiskere komme ind med deres fangst. Her møder I ofte både søløver, fregatfugle, pelikaner og andre fuglearter. (M)
7-9. dag: På opdagelse på Santa Cruz
I har tre hele dage til fri disposition. Der er mulighed for at besøge Charles Darwin Research Station og komme helt tæt på de enorme kæmpespildpadder, tage en svømmetur ved Tortuga Bay, sejle havkajak, dykke med hammerhajer ved Gordon Rocks, surfe ved Ratonera Beach, cykle mountainbike i Santa Cruz Highlands, tage på rideture i det vulkanske terræn eller snorkle blandt hvidtippede revhajer, havleguaner og søløver ved Punta Estrada. (M)
10. dag: Afrejse fra Galapagos og ankomst til Quito
I dag er der afrejse fra Galapagos. I bliver hentet på jeres hostel og kørt til lufthavnen for at flyve retur til Quito. I Quito lufthavn bliver I afhentet og kørt til jeres hostel i Mindo. (M)
11-13. dag: Zip-lining, kaffefarme og kolibrier i Mindo
Nyd dagene blandt kolibrier og kaffeplantager i regnskoven. For de eventyrlystne er der mulighed for at prøve kræfter med zip-lining og canyoning. I kan også tage med en fuglekspert rundt i regnskoven for at spotte de mere end 550 forskellige fuglearter, der lever i området. Besøg en af områdets kaffefarme eller nyd en god bog til lyden af kolibriernes vingeslag. Mindo er et magisk sted, hvor I kommer helt ned i gear. (M)
14. dag: Mindo til Cotopaxi
I bliver hentet i Mindo og kørt til jeres lodge i Cotopaxi National Park. Resten af dagen er til fri disposition. (M,A)
15. dag: På eventyr i Cotopaxi National Park
I har hele dagen på egen hånd i Cotopaxi National Park. Det er muligt at tage på cykel-, ride-, vandre- eller mountainbiketure i området eller besøge de lokale markeder i byerne Saquisili og Pujili. I kan også tænde op i brændeovnen, åbne en god bog, spille kort, m.m. mens I nyder den smukke udsigt over Cotopaxi-vulkanen. Her er virkelig mulighed for både at være aktiv og slappe af og fordøje alle de fantastiske oplevelser, I har haft på jeres rejse indtil nu. (M,A)
16. dag: Cotopaxi til Quilotoa
I vil blive hentet på jeres lodge om morgenen og kørt jeres nye lodge ved Quilotoa Lake. Der kan laves stop undervejs på vej til Quilotoa, såfremt der er markedsdag i nogle af landsbyerne. (M)
17. dag: Trekking ved Quilotoa Lake
Quilotoa er en vulkansk krater sø i 3.500 meters højde over havets overflade. Nyd den fantastiske udsigt over kratersøen eller tag på trekkingtur ved eller omkring søen. (M)
18. dag: Quilotoa til Baños
I bliver hentet på jeres hostel i Quilotoa og kørt til Baños. Baños er lille og hyggelig by, som byder på et utal af adventuremuligheder, hvad enten I er til vandring, rafting eller mountainbiking. Er I mere til afslapning, er byen også kendt for sine varme kilder. Den aktive vulkan Tungurahua er det helt store trækplaster, og med lidt held, vil I opleve vulkanen i udbrud og se masser af lava flyde ned ad vulkanen om natten. (M)
19-20. dag: Adventure ved Baños
Lej mountainbikes og cykl til de mange smukke vandfald i området eller prøv kræfter med de mange adventureaktiviteter ved Baños. (M)
21. dag: Baños til Amazonlodge ved Tena
I dag går turen til Amazonas, hvor I skal bo på en fed lodge. Alle aktiviteter og mad er inkluderet under jeres ophold på lodgen. (M,F,A)
22-23. dag: På eventyr i Amazonas
Dagene byder på masser af spændende ture i Amazonas for at spotte vilde dyr, besøge indianerlandsbyer, lære om Amazonas unikke plante- og dyreliv samt masser af adventure aktiviteter. Nyd en kold øl om aftenen til solnedgang over Amazonas fra jeres lodge. M,F,A)
24. dag: Tena til Papallacta
I bliver hentet på jeres lodge ved Tena og kørt til Papallacta, en lille bjerglandsby med varme kilder. Her kan I nyde dagen og slappe af i de varme kilder, efter tilbringe nogle aktive dage i Amazonjunglen. (M)
25. dag: Papallacta til Otavalo
Fra Papallacta kbliver I kørt til den farvestrålende indianerby Otavalo, hvor indbyggerne går klædt i deres respektive landsbys særegne klædedragter. (M)
26-27. dag: Indianermarked og trekking i og omkring Otavalo
Otavalo byder på et væld af aktiviteter og der er virkelig god trekking i bjerglandskabet udenfor byen. Men, highlight er klart markedsdagene i byen, hvor indianerstammer fra omkringliggende landsbyer kommer til byen for at sælge deres varer. Her kan I købe kunsthåndværk og vævede tæppe samt frisk frugt og grønt. Vævning er et håndværk som har fulgt Otavalo-indianerne i ca. 4.000 år. Det er fantastisk at bevæge sig rundt på markedet og opleve stemningen og se de lokale handle med hinanden. (M)
28. dag: Otavalo til Quito
Det er blevet tid til at tage afsked med farverige Otavalo. I bliver kørt tilbage til jeres hotel i Quito og har resten af dagen på egen hånd. (M)
29. dag: Afrejse fra Quito
I bliver hentet på jeres hostel i Quito og kørt i lufthavn, hvorfra I pågebynder jeres hjemrejse til Danmark. (M)
30. dag: Ankomst til Danmark
I ankommer til Danmark efter et fantastisk rejseeventyr i Ecuador og Galapagos.

Bemærkninger

Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.
Vælger du at kombinere turen med en anden Backpacker Adventure rejse, vil du få 500 kr. rabat pr. rejse samt rabat for de flybilletter, som ikke benyttes.

Vær opmærksom på, at højdesyge kan opstå på alle treks, uanset om de anbefalede retningslinjer på området overholdes (For yderligere information henvises til Statens Serum Institut).
Ligeledes skal det bemærkes, at en del treks ikke overholder de anbefalede retningslinjer vedrørende for eksempel overnatningshøjde, da de ellers ikke kan gennemføres.
Alle Jysk Rejsebureaus trekkingture er gennemprøvede, og vi oplever sjældent, at vores rejsende får højdesyge. Dog er det særdeles vigtigt, at du søger ned i højde, hvis du mærker symptomer på højdesyge (for eksempel hovedpine, åndenød og opkast). Højdesyge er en akut tilstand, der skal tages meget alvorligt.
Du bør kontakte din læge og diskutere muligheden for at forebygge højdesyge i forhold til dit trek. Jysk Rejsebureau refunderer ikke trek, som bliver påvirket eller afbrudt på grund af højdesyge.

Afrejsedatoer

Status Rejseperiode Tilmeldingsfrist Pris
Ledige pladser Rejseperiode15.10.21 - 13.11.21 Tilmeldingsfrist24-09-2021
27.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode06.11.21 - 05.12.21 Tilmeldingsfrist27-09-2021
27.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode06.01.22 - 04.02.22 Tilmeldingsfrist07-11-2021
27.995,-
Reserver
Tryghedsgaranti

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Rejsen sælges som en hel ”pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.

Gruppestørrelse

Maks 20 personer

Næste: 15-10-2021
Se alle afrejsedatoer

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Quito / Quito - Galapagos / Galapagos - Quito / Quito - København (inkl. bagage)
 • IYTC ungdomsrabatkort
 • Frihed til at opleve Ecuador og Galapagos på egen hånd med din gruppe
 • Engelsktalende lokalguide på alle inkluderede ture
 • Infomøde i Aarhus før afrejse
 • Måltider ifølge program
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden
 • Ecuador
 • Afhentning i lufthavnen i Quito
 • Byrundtur i Quito
 • 2 overnatninger på hostel i Quito
 • PCR-test på hostel (skal bruges for at rejse til Galapagos)
 • Galapagos
 • Afhentning i Baltra lufthavn og transfer til Isabela Island
 • 3 overnatninger på hostel på Isabela Island
 • Offentlig speedbåd fra Isabela til Santa Cruz
 • 4 overnatninger på hostel på Santa Cruz
 • Transfer til Baltra lufthavn
 • Ecuador
 • Afhentning i lufthavnen i Quito og transfer til Mindo
 • 4 overnatninger på hostel i Mindo
 • Transport fra Mindo til Cotopaxi
 • 2 overnatninger på lodge ved Cotopaxi
 • Transport fra Cotopaxi til Quilotoa
 • 2 overnatninger på hostel ved Quilotoa
 • Transport fra Quilotoa til Baños
 • 3 overnatninger på hostel i Baños
 • Transport fra Baños til Tena
 • 3 overnatninger på Amazonlodge ved Tena
 • Transport fra Tena til Papallacta
 • 1 overnatning på hostel i Papallacta
 • Transport fra Papallacta til Otavalo
 • 3 overnatninger på hostel i Otavalo
 • Transport fra Otavalo til Quito
 • 1 overnatning på hostel i Quito
 • Transport fra Quito til lufthavnen

Prisen er eksklusiv

 • Ture og oplevelser, der ikke er nævnt i programmet
 • Nationalparkgebyr (100 USD), Galapagos, Ecuador
 • Turistkort (20 USD), Galapagos, Ecuador
 • Havneafgift (5 USD), Galapagos, Ecuador
 • Bådtaxa (1 USD), Galapagos, Ecuador
 • Ture på Galapagos, Ecuador
 • Drikkepenge - det er god skik at give drikkepenge
 • Drikkevarer
 • Måltider, der ikke er nævnt i programmet
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer

Prisbemærkning

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Der opkræves et depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Ønsker du at annullere rejsen inden tilmeldingsfristen, kan du modtage et gavekort på det indbetalte beløb eller benytte det til en anden rejse.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Kalender

Backpacker Adventure

Status
Rejseperiode
Frapris pr. pers.
25.09.21 - 29.10.21
17.995,-
29.09.21 - 27.12.21
28.995,-
02.10.21 - 05.11.21
17.995,-
15.10.21 - 13.11.21
27.995,-
Til top