KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
2 måneder
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 49.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Kom med og oplev Hong Kong, Filippinerne og Vietnam på dette uforglemmelige højskoleophold sammen med andre danske unge. Tag på dit livs eventyr, alt imens du danner nye venskaber og nyder højskolefællesskabet på nogle af de smukkeste destinationer i verden.

Rejsen starter i Hong Kong, som er bedst kendt for sine gigantiske skyskrabere, lange shopping-gader og futuristiske stemning, men Hong Kong rummer også hyggelige fiskersamfund, strande, bjerge og templer. I disse kontrastfyldte omgivelser skal I lægge fundamentet for et fantastisk højskolefællesskab, lære hinanden meget bedre at kende gennem sjove aktiviteter og teambuilding - og ikke mindst udforske Hong Kong både til vands og til lands.

Efter nogle oplevelsesrige dage tager I videre til øriget Filippinerne. Her har I for en stund en base på den øde ø Secret Island, der med sit krystalblå hav og kridhvide sandstrande i sandhed er paradis på jord. På denne ø, langt fra hverdag og wifi, kan I udfordre jer selv med to forskellige valgfag, og på et fem-dages forløb vil I sammen med jeres højskolelærer fokusere på personlig udvikling. Morgensang, bålaftner, beach volley, spilhygge og temafester er blot nogle af de aktiviteter, I kan glæde jer til. Efter nogle magiske uger går turen videre til Coron og Island House, som danner rammen for nogle unikke oplevelser, som ikke fås andre steder. I skal blandt andet se jeres livs smukkeste solnedgang, når I overnatter på toppen af Dalara Moutain. I kommer også helt tæt på en filippinsk familie på ”Mærk Verden-dagen”, og oplever eventyrlige laguner på ø-hop.

Eventyret sluttes af i skønne Vietnam. Vi tager på farten for at opleve alt det bedste, som Vietnam har at byde på. Glæd jer til en perfekt sammensat rejse fra nord til syd, hvor I blandt andet skal på sejltur i smukke Halong Bay, på grotte- og jungleeventyr i Phong Nha Ke Bang nationalpark, bo i Vietnams hyggeligste by Hoi An, køre på motorcykel fra Dalat til Mui Ne, og nyde en lokal middag i Ho Chi Minh City. Undervejs vil der også være god tid til at slappe af, og skabe de hyggeligeste stunder med dine nye højskolevenner.

Rejseleder

Med på rejsen får I en dansk højskolelærer, der også fungerer som rejseleder. Undervisningen i personlig udvikling er varetaget af højskolelæreren og foregår på dansk. På valgfagene vil der være lokale undervisere, og undervisningen vil foregå på engelsk.

Dagsprogram

Fold program ud
Afrejse fra Danmark
I mødes i Københavns Lufthavn med jeres højskolelærer, og tjekker ind sammen før eventyret starter, og flyet afgår mod Hong Kong.
Uge 1: Hong Kong – Ankomst, streetfood-tur og teambuilding
Ved ankomst til Hong Kong tager I med offentlig transport til jeres hostel, hvor I skal bo de næste seks nætter. I starter første dag på højskolen med en velkomstmiddag. I hele den første uge er fokus på at få rystet gruppen rigtigt godt sammen ved blandt andet at synge morgensang, have fællesspisning, lave samarbejdsøvelser, hygge med jeres første højskoleaften og lære hinanden og byen bedre at kende, mens I dyster i Amazing Race-konkurrencen. I skal selvfølgelig også ud og opleve Hong Kong by. En af de bedste måder at gøre det på er gennem smagssanserne; så glæd jer til en streetfood-byrundtur, som tager jer helt tæt på Hong Kongs energiske gade- og kulturliv, hvor I både smager de lokale delikatesser, lærer om traditionel te fra en te-mester, og måske får spået jeres fremtid af en fugl. Derudover kommer pulsen helt op, når I skal ud og vandre ved Dragons Back Trail og sejle kajak i Sai Kung Country Park, hvor I vil blive belønnet med de vildeste udsigter over bjerge, skov og hvide sandstrande. I alle ugerne er der indlagt en eller to dage uden aktiviteter. Her kan I blandt andet bruge tiden på at slappe af, udforske det område I er i, eller måske planlægge den næste højskoleaften. På den sidste dag i denne uge flyver I fra Hong Kong til Coron i Filippinerne, hvor I har en enkelt overnatning inden ø-eventyret starter. (M)
Uge 2: Filippinerne – Secret Island, personlig udvikling og ø-livet
Glæd jer til et vaskeægte eventyr på en øde ø! Om morgenen bliver I hentet ved jeres guesthouse og kørt til havnen, hvorfra I sejler ud til Secret Island. Ved ankomst til øen indlogeres I i autentiske bambushytter, og oplever den første smukke solnedgang ud af mange. At være på Secret Island er en øvelse i at være tilstede i nuet. Her er der ingen wifi, så der er ingen forstyrrende iPhone, der skal tjekkes. Det gør Secret Island til de perfekte omgivelser for at dyrke fællesskabet, højskoleånden og kigge indad. Der venter nogle lærerige dage med personlig udvikling, hvor I helt sikkert kommer til at lære jer selv bedre at kende. Vi har udviklet et forløb på fem dage med temaer som selvforståelse, samarbejde, kommunikation og mindfulness. Formålet med dagene er, at I hver især bliver klogere på jer selv, men også får nogle redskaber, som I kan bruge fremover, når hverdagen rammer derhjemme. Forløbet består af både anderledes og sjove øvelser, som er langt fra den normale stillesiddende klasseundervisning, man kender alt for godt. (M,F,A)
Uge 3-4: Filippinerne – Secret Island, valgfag og temafest
I disse to uger er det tid til at lære noget nyt, så giv jer selv en udfordring gennem et af vores valgfag. Der er to valgfagsuger, så man kan nå at prøve to forskellige valgfag. Lige meget hvilket fag I vælger, har vi sørget for dygtige og engagerede undervisere, så I er i sikre hænder. I kan frit vælge mellem fem forskellige valgfag, og vi arbejder hele tiden på at udvikle flere fag. Yoga, frivilligt arbejde og fra jord til bord er allerede inkluderet i prisen. Hvis du ønsker at kitesurfe eller tage dykkercertifikat, kan dette tilkøbes. Alle forløb strækker sig over fire dage, men varierer i timetal. Valgfagene: Er du nysgerrig på den magiske verden under havoverfladen? Så har du muligheden for at vælge dykning som valgfag. Du bliver i løbet af ugen certificeret ”PADI Open Water Diver”. Har du lyst til at prøve kræfter en ægte udfordring og lære at kitesurfe i et af verdens bedste kitesurfing-områder? Så brug en af ugerne på at lære at kitesurfe. Yoga er til dig som gerne vil bruge din krop, finde indre ro og lære dig selv bedre at kende på et dybere niveau. Tag med i køkkenhaven - vær med til at dyrke, høste og tilberede lokale grøntsager. Pattegrisen skal slagtes, og hele højskolen skal smage på ugens forberedelser til en storslået middag, hvor al maden kommer direkte fra jord til bord. Hjælp lokalsamfundet, når du bidrager med frivilligt arbejde på naboøen. De lokale melder selv ind, hvor der er brug for hjælp; det kan være undervisning på den lokale skole, renovering af bygninger, beach clean-up eller noget helt fjerde. Valgfagsugerne afsluttes med et brag af en temafest! Dagen efter bliver I sejlet til Coron og derfra videre til Island House, som er et dejligt hus med skøn havudsigt, hængekøjer og en fin lille lokal landsby lige i nærheden. (M,F,A)
Uge 5: Filippinerne – Island House, “Mærk Verden-dag” og Dalara Mountain
Det er tid til at skifte ø, og I skal i denne uge dele tiden mellem hyggelige intime rammer på Island House, og den charmerende, travle by Coron, hvor I kommer helt tæt på de lokale og naturen. Den første dag er jeres ”Mærk Verden-dag”, hvor I besøger den lokale landsby - her bruger I dagen med en lokal familie i mindre hold. I skal blandt andet lave mad i familiens primitive køkken, hvor I får en dybere indsigt i den filippinske kultur og deres mange traditioner. Glæd jer også til at skulle dyste mod hinanden, lave mad over bål og overnatte på en øde ø i højskolens fedeste konkurrence; Robinson. Derudover skal I hjælpe til i Edens Garden, som er en farm styret af lokale, hvor I kommer til at plante træer, fodre dyr og hjælpe til i rismarkerne. Der bliver også tid til bålhygge og svømmeture i floden. Ikke nok med det så skal I også bestige Dalara Mountian og overnatte på toppen, hvor I bliver belønnet med den smukkeste solnedgang. Hele ugen afsluttes med et ø-hop omkring Coron, hvor I blandt andet kan svømme i de blå laguner og opleve det farverige undervandsliv. Den sidste dag flyver I fra Coron til Hanoi i Vietnam, og her skruer vi en tand op for farten. (M,F,A)
Uge 6: Vietnam - Hanoi, Halong bay og Phong Nha Ke Bang nationalpark
Eventyret i Vietnam starter i den charmerende hovedstad Hanoi, og i løbet af ugen bevæger I jer via Halong Bay, Ninh Binh og Phong Nha Ke Bang til Hoi An. Glæd jer til en oplevelse udover det sædvanlige! I skal nemlig udforske Hanoi bag på en motorcykel; her kommer I helt tæt på vietnamesernes hverdag, når I snor jer gennem skjulte gader, oplever lokale markeder og smager på de bedste gadekøkkener. Næst venter jer en sejltur, hvor I overnatter i majestætiske Halong Bay på en lækker husbåd, og oplever smukke solopgange og solnedgange. Derefter tager I videre til de imponerende klipper i Ninh Binh, og fortsætter med nattog til Dong Hoi, hvor I skal på grotte- og jungletrek i Phong Nha Ke Bang nationalpark, der huser nogle af verdens største grottesystemer gemt inde i en frodig jungle. I slutningen af ugen ankommer I til skønne Hoi An. (M)
Uge 7: Vietnam - Hoi An, streetfood-cykeltur og tid til højskolelivet
I denne uge har I base i Vietnams hyggeligste by Hoi An. Byen består af smalle, charmerende gader, farverige lanterner, gule huse og tilmed en strand. Mange rejsende beskriver Hoi An som deres favorit-by i Vietnam, og det er slet ikke uden grund! I starter ugen ud med en streetfood-cykeltur, hvor især jeres øjne og smagsløg bliver forkælet, mens I cykler gennem Hoi Ans hyggelige gadeliv. I har herefter nogle dage til at slappe af, tage på café eller få skræddersyet et lækkert sæt tøj. Ugen byder også på en masse hyggelige højskoleaftner og -arrangementer; om det er omgang varulv, escape room eller tour te chambre, så er der tid til det hele, inden I igen skal på farten og tager natbussen til Dalat. (M)
Uge 8: Vietnam - Dalat, motorcykel-eventyr, Mui Ne og afskedsmiddag
I rejser til byen Dalat, som er særligt kendt for sit evige forår, dragende natur og ikke mindst mange muligheder for alle adrenalinjunkies. Her finder I betagende vandfald, bjerge, søer og floder, som blot venter på at blive udforsket enten på to ben, i en kajak, på ATV, ved at rapelle eller riverrafte. Fra Dalat til Mui Ne venter der det fedeste motorcykel-eventyr. I har hver jeres motorcykel og chauffør, som sørger for, at I trygt og sikkert kommer frem, alt imens I får helt unikke oplevelser i selskab med de lokale. På vejen kommer I forbi blomsterfarme, kaffeplantager og smilende lokale i vejkanten. I krydser storslåede bjergpas, og kan nyde de imponerende udsigter over de udstrakte sandklitter, der pryder landskabet, mens de lokale bønder passer deres afgrøder på markerne. I ender i Mui Ne, hvor I har en dag til at udforske den lille fiskerby, inden I drager videre til storbyen Ho Chi Minh, hvor højskoleopholdet slutter med en fabelagtig afskedsmiddag. Herefter er det tid til at pakke backpacken for sidste gang. Rig på fantastiske oplevelser, nye venskaber og dejlige minder, sætter I kursen mod Danmark. (M)
Ankomst til Danmark efter et fantastisk højskoleophold
I ankommer til Danmark fyldt op med eventyr og nye oplevelser. I siger højest sandsynligt ikke farvel, men 'på gensyn' til hinanden i lufthavnen.

Overnatninger

Noget af det bedste ved højskoleophold ved Jysk rejsebureau er, at alle overnatninger er inkluderet under hele rejsen. De specifikke overnatningssteder vil fremgå i programmet.

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Rejsen sælges som en hel ”pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.

Gruppestørrelse

Minimum 10 og maksimum 20 personer. Valgfag gennemføres som udgangspunkt ved minimum fire personer pr. hold.

Næste: 11-01-2025
Se alle afrejsedatoer

Pakkeliste

 • Badetøj
 • Snorkel og maske
 • Gode vandresko
 • Regnslag
 • Luftigt tøj til varmt klima
 • Varmt tøj til kølige aftener
 • Solbriller og solhat/kasket
 • Solcreme
 • Myggespray
 • Førstehjælpssæt (plaster, forbindinger, hovedpinepiller, mm.)
 • Personlig medicin

Afrejsedatoer

Status Rejseperiode Udrejse Tilmeldingsfrist Pris
Ledige pladser Rejseperiode11.01.25 - 11.03.25 UdrejseKøbenhavn Tilmeldingsfrist12-11-2024
49.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode30.03.25 - 28.05.25 UdrejseKøbenhavn Tilmeldingsfrist29-01-2025
49.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode12.01.26 - 12.03.26 UdrejseKøbenhavn Tilmeldingsfrist13-11-2025
49.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode16.03.26 - 14.05.26 UdrejseKøbenhavn Tilmeldingsfrist15-01-2026
49.995,-
Reserver

Prisen er inklusiv

Altid inklusiv
 • Dansk højskolelærer/rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers nødtelefon, 365 dag om året
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden
 • Vejledning vedr. visum og indrejseregler
 • Fysisk info- og ryste sammen møde inden afrejse
 • Oprettelse af privat Facebook-gruppe
 • Detaljeret rejsedokumenter og turbeskrivelse inkl. pakkeliste
 • Alle fly under hele opholdet jf. program
 • Alle overnatninger under hele opholdet jf. program
 • Al lokal transport på rejsen inkl. lufthavnstransport jf. program
 • Dygtige lokale engelsktalende guider
 • Teambuilding med højskolelæreren
 • Fem dages undervisning i personlig udvikling
 • Mærk Verden-dage
 • Spændende og udfordrende valgfag jf. program
 • Højskoleaftner med spil, hygge, temafester mm.
 • Bevis for deltagelse i højskolen, undervisning og valgfag til fx. kvote 2 ansøgninger
 • Specialudviklet højskoleophold til unge med fokus på fællesskab, tryghed, lokalt engagement, eventyr, natur, kultur og personlig udvikling
Specifikt for dette ophold
 • Flybillet København – Hong Kong / Hong Kong - Coron / Coron - Hanoi // Ho Chi Minh – København (inkl. bagage)
 • Transport til og fra lufthavnene i Hong Kong, Coron, Hanoi, Da Nang, Dalat, Ho Chi Minh
 • Transport til og fra alle inkluderede aktiviteter og ture under hele opholdet
Hong Kong
 • Togbillet fra Hong Kong lufthavn til hostel
 • Seks overnatninger på hostel i Hong Kong centrum
 • Morgenmad alle dage i Hong Kong
 • Teambuilding med din højskolelærer
 • Velkomstmiddag
 • Amazing Race
 • Streetfood-byrundtur i Hong Kong
 • Dragons Back Trail trekkingtur
 • Kajaktur i Sai Kung Country Park
 • Togbillet fra hostel til Hong Kong lufthavn
 • Fillippinerne
 • Transfer fra lufthavnen i Coron til jeres hostel
 • En overnatning i Coron
 • Transport fra Coron til Sceret Island
 • 17 overnatninger på Secret Island
 • Morgenmad, frokost og aftensmad alle dage på Secret Island
 • Halv dags undervisning i Filippinsk
 • Besøg i den lokale landsby ved Secret Island
 • Beach clean up på Secret Island
 • Hike til toppen af Secret Mountain
 • To valgfagsperioder: Yoga, frivilligt arbejde eller fra jord til bord
 • Beachvolley turnering
 • Spilaftner og temafester
 • Bålarrangement på stranden
 • Transport fra Secret Island til Island House
 • Fem overnatninger på Island House
 • Morgenmad, frokost og aftensmad alle dage på Island House
 • Mærk Verden-dag i landsby ved Island House
 • Robinson dyst ved Island House
 • Transport fra Island House til Edens Garden
 • Farming oplevelse i Edens Garden inkl. overnatninger og alle måltider
 • Transport fra Edens Garden til Coron
 • Tre overnatninger i Coron
 • Morgenmad alle dage i Coron
 • Trekking og overnatning på Dalara Mountain
 • Ø-hop ved Coron
 • Transport til lufthavnen i Coron
Vietnam
 • Transfer fra lufthavnen i Hanoi til jeres hostel
 • Tre overnatninger i Hanoi
 • To-dages tur til Halong Bay inkl. transport og overnatning
 • En overnatning i Ninh Binh
 • Halvdagstur til Tam Coc i Ninh Binh
 • Nattog fra Ninh Binh til Dong Hoi inkl. transport til og fra toget
 • To overnatninger i Dong Hoi
 • Dagstur i Phong Nha Ke Bang Nationalpark
 • Transport fra Dong Hoi til Hoi An
 • Seks overnatninger i Hoi An
 • Street food-cykeltur i Hoi An
 • Natbus fra Hoi An til Dalat
 • To overnatninger i Dalat
 • To-dages motorcykel-tur fra Dalat til Mui Ne
 • To overnatninger i Mui Ne
 • Bus fra Mui Ne til Ho Chi Minh City
 • Tre overnatninger i Ho Chi Minh City
 • Morgen-scootertur i Ho Chi Minh City
 • Afslutningsmiddag i Vinh Khanh Street i Ho Chi Minh City
 • Transfer fra jeres hostel til lufthavnen i Ho Chi Minh City

Prisen er eksklusiv

 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
 • Rejse- og afbestillingsforsikring


Hvis du ikke ønsker et af de allerede inkluderede valgfag i uge tre og fire, udbyder vi to valgfag som tilkøb, prisen er:
 • Prisen for et dykkercertifikat er 4.300 kr.
 • Prisen for et kitesurfingkursus er 3.400 kr.

Prisbemærkning

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Der opkræves et depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Ønsker du at annullere inden tilmeldingsfristen, kan du modtage et personligt gavekort på det indbetalte beløb eller benytte det til en anden rejse.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top