Information om din rejse og COVID-19 Læs mere
44 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 39.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Danmarks mest unikke højskoleophold i udlandet finder du lige her! Du får et højskoleophold, som er ”All Inclusive” på en af verdens smukkeste lokationer. Ud over topengageret personale og et program, der bakker op om de grundlæggende højskoleværdier, fællesskab og kompetenceudvikling, kan du her se hvorfor dette ophold lige er noget for dig:

Venner for livet
En af grundværdierne i højskoletankegangen er fællesskab, hvilket vi vægter rigtig højt på vores ophold. Gennem hele opholdet vil der være en rød tråd i fællesoplevelser og sammenhold. Glæd dig!

Kend dine styrker
Vi laver en personlighedstest på dig, hvor du vil få personlig feedback på dine styrker og hvordan du "spiller" dig selv bedst. Altsammen med fokus på at blive en bedre udgave af dig selv.

Lær noget nyt
På højskolen bruger du to uger på valgfag. Der vil være fem forskellige valgfag, som du kan vælge to af. Der er dygtige undervisere på alle valgfag, så du kan være sikker på at du udvikler dig. Mulighederne er:
 • Dykning
 • Kite Surfing
 • Guitar
 • Yoga og meditation
 • Frivilligt arbejde

Kulturforståelse
Det er vigtigt for os, at du lærer lokalområdet at kende, og at vi sammen gør en forskel for de lokale. Det kan være ved at hjælpe til i en skole, hjælpe til med at bygge lokale både, rengøre en strand m.m. Vi skal kunne gøre lokalområdet til et bedre sted for hvert hold vi har derude.

Valgfag
 • Dykning: Palawan er et paradis for både dig, som ønsker at tage dit første dykkercertifikat. På denne uge vil du blive certificeret ”PADI Open Water Diver”. En top erfaren dykkerinstruktør vil ugen igennem undervise dig i teori, hjælpe dig på dine første dyk og til slut på ugen vil du have flere ”fun dives”, hvor du rigtig kan nyde den nye verden under havets overflade.
 • Kite Surfing: En erfaren kite surfe-instruktør vil i denne uge give dig et certificeret kursus i Kite Surfing. Du vil blive klogere på hvordan du læser vinden og bruger dens kræfter til at kite surfe. Vi tilbyder dette valgfag i en af verdens bedste omgivelser, så du kan roligt begynde at glæde dig til smagen af saltvand og farten på bølgerne.
 • Guitar: I denne uge vil du dag for dag blive bedre til at spille guitar. Vi har en erfaren, lokal guitarunderviser på stedet, der med lærebog og undervisning vil kunne lære dig guitarspillet. I prisen for dit ophold på højskolen er din hel egen guitar inkluderet, hvis du vælger dette valgfag. Glæd dig til at imponerere de andre ved bålet på stranden.
 • Yoga og meditation: Bølgens brus og de flotte området, du bevæger dig i, er oplagte til at dykke mere ind i dig selv. Gennem valgfaget yoga og meditation er der fokus på indre ro, åndedrætsøvelser og mindfulness.
 • Frivilligt arbejde: Der er altid noget, vi kan hjælpe med hos de lokale familier, du bor omkring. Det kan være bygge en ny båd, som de kan fiske fra, hjælpe til i landsbyskolen eller andre oplagte emner. Valgfaget skræddersyer vi lokalt efter dine forventninger og kompetencer. Glæd dig til et større filippinsk kulturkendskab, og til at gøre en god gerning og selv se forandringen, der vil være med til at ændre de lokales hverdag.

Hvor bor vi?
Du vil primært have tre baser under dit højskoleophold. De første 35 dage vil du bo i det, vi kalder ”Island House” på Popototan Island, en af de vestligste øer i Palawanområdet i Filippinerne, og på ”Secret Island”, som er en ubeboet ø, der ligger ca. 6 timers sejlads fra ”Island House”. Begge steder bakker op om fællesskab, og er unikke baser i forhold til jeres valgfag. Forvent ikke luksus, men steder, der har den rigtige beliggenhed, og hvor eventyret er i højsædet. De sidste dage på turen bliver en rundrejse i det nordlige Filippinerne, hvor I sover forskellige steder, inden I flyver hjem fra Manila.

Infomøde
Ca. en måned inden afrejse til Filippinerne afholder vi et infomøde i Aarhus, hvor der er lagt op til hygge, praktisk info og gennemgang af turen. Her vil du møde de andre, der er med på dit højskoleophold, så rejsen starter allerede her. Efter mødet går vi ud og spiser fælles aftensmad.

All Inclusive
Formuleringen ”all Inclusive” lyder måske som noget fra en charterferie sydpå, men vi er rigtig stolte over at kunne tilbyde dette højskoleophold storset inklusiv alt. Det betyder, at din egenbetaling lokalt på denne rejse vil være på et absolut minimum. I dette højskoleophold er alle overnatninger, valgfag, udflugter m.m. inkluderet. Din egenbetaling lokalt afhænger derfor af dit forbrug i dine weekender(fridage), på ture, samt de ekstra snacks, du køber.

Personale
På højskolen vil du opleve både dansk og lokalt personale. Vores højskoleleder, har kendskab til lokalområdet. På selve valgfagene vil du også opleve både lokale og danske undervisere.

Reunion lejr
Sidste weekend i august hvert år afholder vi reunion lejr i det natursmukke område omkring Silkeborg. Vi overnatter fra lørdag til søndag og det primære fokus vil være, at vi sammen hygger os. Forvent en lille egen betaling for arrangementet.

Bedste rejseperiode

Filippinerne har to årstider. Tørtiden ligger i perioden november til maj. Her ligger gennemsnitstemperaturen på ca. 28 grader. Regntiden ligger fra juni til oktober og her stiger gennemsnitstemperaturen til ca. 32 grader. I regntiden forekommer der kraftige tropiske regnskyl, men der er sjældent tale om heldagsregn, og Filippinerne kan sagtens besøges i denne periode.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark
I mødes i lufthavnen og tjekker ind samlet, så I får en god start på rejsen mod Filippinerne.
2. dag: Ankomst til Manila
Ankomst til Filippinernes hovedstad, Manila. Her bliver I hentet i lufthavnen og indlogeret på et guesthouse en enkelt nat. Resten af dagen er til fri disposition. Er der tid til det, vil vi anbefale dig at besøge Manilas historiske centrum Intramuros, Rizalparken, eller tage på det spændende lokale marked Divisoria, eller det gigantiske Mall of Asia.
3. dag: Fra Manila til Popototan
Om morgenen bliver I hentet ved jeres guesthouse og starter rejsen til øen Popototan Island, hvor I finder jeres højskolebase. I skal flyve med et charmerende lille indenrigsfly til Coron, Busuanga. Herefter bliver I hentet af vores chauffør, Eric, der vil køre og synge jer til en lille, hyggelig by, kaldet Conception. I kan her nyde en kold mango-shake på danske Tattoo-Mikes café, inden I sætter kursen mod Popototan i en banka (båd). Turen er helt spektakulær igennem et ø-område, der to år i træk er blevet kåret til et af de smukkeste steder i verden. Resten af dagen bruger I på at pakke ud, finde jer godt tilrette i den tropiske villa og nyde solnedgangen med en noget kold drik i hånden. (A)
4-5. dag: Højskolen i Filippinerne (Pass Island)
De første to dage bruger I på at lære området og hinanden at kende. Det er vigtigt for os, at alle trives og nyder at være på højskolebasen. I tager rundt på en af de nærliggende øer og slutter dagene af på Twin Island, hvor I ser solnedgangen over det Sydkinesiske hav sammen. I løbet af de første dage skaber I sammen rytmer med fælles måltider, hygge på terrassen om aftenen, morgenaktiviteter, og gode højskoleindslag som morgensamlinger, fællessang og workshops. Hermed skaber vi sammen grundlaget for det højskolemiljø, der kommer til at danne rammen for hele dit ophold. (M,F,A)
6-7. dag: Eksotiske udflugter og højskoleworkshops (Bounty ø, Coron og Urs)
Området omkring Popototan Island har mange hemmelige steder at udforske, da der næsten ingen turisme findes så vestligt i ø-området. På vores ture til disse filippinske naturskatte får du muligheden for at udfordre dig selv både fysisk og mentalt. Disse dage er altså dedikeret til eksotiske udflugter til de bountystrande, området er berømt for. I nyder hinandens selskab i det nye miljø, hvor I kan spille beachvolley på hvide sandstrande, eller lære at slack line mellem palmetræer. I disse dage starter også forskellige højskole workshops, hvor I kommer til at prøve kræfter med personlig power, kommunikation, filippinsk kulturforståelse og bevægelse. (M,F,A)
8. dag: Coron (Coron City, Marked & hot springs)
I tager en enkelt dag på udflugt til Coron, som er en større by på øen Busuanga. Her skal I opleve det lokale marked med friske råvarer, udforske byen på en tricycle (lokal motorcykeltaxa) og komme helt tæt på den filippinske kultur og lokalbefolkning. Vi runder turen af med en lækker svømmetur i Hot Springs, inden I vender tilbage til jeres base på Popotoptan. (M,F,A)
9-10. dag: Fridage på Popototan
I disse dage bestemmer du helt selv hvordan din dag skal se ud. Måske du vil besøge den lokale landsby og deres skole? Snorkle på et af de smukkeste koralrav i området, som er lige ude foran jeres base? Nyde stilheden i hængekøjen med en god bog, eller udforske området i kajak eller på SUP-board. (M,F,A)
11-15. dag: Valgfag (Dykning, Guitar, Yoga, Frivilligt arbejde)
Du har måske længe gået og tænkt på hvordan det er er trække vejret under vand. Nu har du muligheden for at åbne dørene for en helt ny verden – nemlig livet under vand! Bliv certificeret dykker i et af de smukkeste områder i verden. Vores danske instruktør vil give dig den bedste start og muligheden for at dykke overalt i verden! Du har også mulighed for at lave frivilligt arbejde i form af bæredygtige projekter, undervisning eller andet i landbyen Maclalambay. Det kan også være at dagene skal starte med en guitar i hånden, eller morgenyoga på vores flydende tømmerflåde - det er op til dig! (M,F,A)
16-18. dag: Adventure (Hygge-Robinson)
Har du nogensinde overvejet, hvordan du ville klare dig i Robinson? På højskolen får du chancen for at udfolde dine outdoor skills og udfordre dig selv i autentiske omgivelser. Fang din egen aftensmad, byg din base med få midler, og tilbered din mad over bål eller i en hjemmelavet rygeovn. (M,F,A)
18. dag: Afgang mod Secret Island
Et nyt øde eventyr venter! Det er blevet tid til at pakke tasken og sejle mod Secret Island. Secret er en charmerende og fredfyldt lille øde ø ude i Sulu Sea – langt væk fra hverdagens travlhed og distraherende teknologi. Her skal I bo i bambushytter lige ned til vandet, nyde jeres måltider omkring det lange spisebord i fællehuset, nuppe en lille lur i de små cozy områder med hængekøjer og daybed, og nyde en kold øl eller drink i beach baren. I bruger aftenen på at møde de instruktører, der skal tage hånd om jer de næste par uger, og pakke tasken ud i de charmerende bambushytter. (M,F,A)
19-23. dag: Valgfag (Kitesurf, Guitar, Yoga, Frivilligt arbejde)
Udfordr dig selv med kitesurfing, wakeboard og Stand Up Paddle, lær at spille guitar, dyrk yoga på stranden eller skab endnu mere kulturudveksling med de lokale. Du vælger selv hvilke oplevelser, erfaringer og kompetencer, denne uge skal give dig! (M,F,A)
24-25. dag: Fridage på Secret Island
Du bestemmer hvordan dagene skal se ud. Du kan ligge i hængekøjen og læse en god bog, spørge den lokale fisker om du må komme med på dagens fisketur, snorkle på revet omkring øen, eller besøge den lokale skole på naboøen. Mulighederne er mange! (M,F,A)
26-29. dag: Kulturelle møder og frivilligt arbejde
I Filippinerne vil du opleve, at smilet sidder løst hos de lokale, og at hjælpsomheden er stor trods fattigdom. Højskolen arbejder på at skabe en kulturudveksling, der både kan komme lokalsamfundet og dig til gode. I Nangalao, som er den lille landsby på naboøen Nangalao, skal I de næste fire dage bruge en masse god energi. Der er mange måder at hjælpe landsbyen på, og her er du med til at bestemme hvordan dagene skal se ud! Måske har du lyst til at tilbyde en fysisk og praktisk hjælpe ved at male eller bygge sammen med de lokale? Måske du vil hjælpe med undervisning i bæredygtighed, engelsk eller læring gennem leg? Det kan også være i du vil udfordre dem i nationalsporten basketball? (M,F,A)
30-31. dag: Fridage på Secret Island
Inden vi holder weekend, hvor du kan bruge dagene på at kitesurfe, slappe af under palmerne eller besøge Nangalao, bruger I formiddagen på en opsamling af jeres kulturelle møder. Alle giver et indblik i deres oplevelser. Hvad er det for nogle tanker, I har gjort jer under forløbet, og hvad er det, I tager med jer videre på jeres rejse og i livet. (M,F,A)
32-34. dag: Farvel til Secret, men et gensyn med Popototan
På vejen tilbage til Popototan, hvor I trækker stikket et par dage, besøger I Corons kendte ferskvandssøer, Kayangan og Barakuda Lake. Her nyder I hinandens selskab og området omkring inden kursen sættes mod jeres base endnu engang. Der er stadig nogle skjulte skatte og fantastiske bountystande, I ikke har udforsket endnu, og dem skal I selvfølgelig besøge, alt imens I kigger tilbage på de uger, I har tilbragt sammen, og frem på den uge, I skal tilbringe i det nordlige Filippinerne. (M,F,A)
35. dag: Afrejse fra Popototan og ankomst til Manila
I dag forlader I Popototan Island for at rejse mere nordpå mod nye, eksotiske eventyr. Efter ankomst til Manila bliver I hentet i lufthavnen og indlogeret på et guesthouse en enkelt nat. (M,F,A)
36-42. dag: På eventyr i det nordlige Filippinerne
Kursen er sat mod det nordlige Filippinerne! Her kan I forvente 7 dage med fuld adventure. I vil gå på opdagelse i de frodige risterasser, tage en dukkert under brusende vandfald og bestige den mægtige mt. Amuyao. I vil komme ud hvor asfalten ender, og få en lokal adventureoplevelse inden turen igen går retur til Manila. (M,F,A)
42. dag: Manila
Efter nogle hårde dage i det nordlige Filippinerne er I nu retur i Manila. Her kan I udforske byen om dagen, inden vi om aftenen afholder en afskedsmiddag for jer. (M,F,A)
43. dag: Afrejse fra Filippinerne
I påbegynder jeres rejse til Danmark eller videre ud i verden. I drager fra hovedstaden Manila til lufthavnen mod jeres fly og videre rejse. (M) Højskolen er et perfekt afsæt til at rejse mere i Filippinerne eller fortsætte ud i verden. Kontakt din rejsekonsulent for at høre mere om mulighederne.
44. dag: Ankomst Danmark
Ankomst til Danmark efter fantastiske eventyr i Filippinerne.

Overnatninger

1 overnatning på guesthouse i fællesværelse i Manila
34 overnatninger i fællesværelse på højskolen
6 overnatninger på guesthouse i fællesværelse i det nordlige Filippinerne
1 overnatning på guesthouse i fællesværelse i Manila

Bemærkninger

For at kunne deltage på et dykkerkursus skal du udfylde en sundhedsattest inden kurset kan begynde. Det er vigtigt, at du læser denne godt igennem, og skulle der være punkter, hvor du svarer positivt (Astma, graviditet, hjertesygdomme og lignende) er det vigtigt, at du henvender dig til egen læge for forhåndsgodkendelse inden afrejse.

Det er muligt at kombinere denne rejse med en Backpacker Adventure grupperejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.
Vælger man at kombinere med en Backpacker Adventure rejse, så vil man få 500 kr. rabat pr. rejse, og rabat for de flybilletter, som ikke benyttes.

Denne rejse vil være oplagt at kombinere med følgende Backpacker Adventure rejser:


Ved tilmelding til turen efter tilmeldingsfristen (60 dage inden afrejse) kan det forekomme, at du ikke vil flyve sammen med hovedgruppen. Ring til din rejsekonsulent for at få bekræftet om dette er tilfældet.

Afrejsedatoer

Status Rejseperiode Tilmeldingsfrist Pris
Ledige pladser Rejseperiode07.11.20 - 20.12.20 Tilmeldingsfrist
39.495,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode09.01.21 - 21.02.21 Tilmeldingsfrist
39.495,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode20.02.21 - 03.04.21 Tilmeldingsfrist
39.495,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode03.04.21 - 15.05.21 Tilmeldingsfrist
39.495,-
Reserver

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Rejsen sælges som en hel ”pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.

Gruppestørrelse

Minimum 4 og maks 20 personer. Valgfag gennemføres ved minimum 3 personer pr. hold.

Næste: 07-11-2020
Se alle afrejsedatoer

Pakkeliste

 • Badetøj
 • Snorkel og maske
 • Gode vandresko
 • Regnslag
 • Luftigt tøj til varmt klima
 • Varmt tøj til kølige aftener
 • Solbriller og solhat/kasket
 • Solcreme
 • Myggebalsam
 • Personlig medicin

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Manila t/r (inkl. bagage)
 • 1 overnatning på guesthouse i fællesværelse i Manila
 • Indenrigsbillet Manila - Busuanga t/r (inkl. bagage)
 • Transport til og fra Popototan
 • 34 overnatninger i fællesværelse på højskolen
 • Måltider ifølge program
 • 7 dages adventure tur til det nordlige Filippinerne inkl. transport, overnatninger, ture og oplevelser
 • 1 overnatning på guesthouse i fællesværelse i Manila
 • Valgfagene på højskole opholdet
 • Dagsture ud fra Popototan/ Island House
 • Fri brug af kajak og SUP på højskole
 • Invitation til reunion lejr

Prisen er eksklusiv

 • Aktiviteter i weekenderne
 • Måltider i Manila ved ankomst og afrejse
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Visum til Filippinerne (søges ved personligt fremmøde på ambassaden i København)

Prisbemærkning

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Det koster 2.500 kr. i depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Rejsekonsulent Jeppe Dehn Pedersen

Jeppe D. Pedersen

Rejsekonsulent

jepe|jr.dk
Rejsekonsulent Louise Hesselbjerg Andersen

Louise Hesselbjerg Andersen

Rejsekonsulent

land|jr.dk
Rejsekonsulent Steffi N. Madsen

Steffi N. Madsen

Rejsekonsulent

stma|jr.dk

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Kalender

Backpacker Adventure

Status
Rejseperiode
Frapris pr. pers.
20.07.20 - 23.08.20
20.995,-
03.08.20 - 16.09.20
23.995,-
03.08.20 - 06.09.20
20.995,-
Til top