Søg
Søg
Batak landsby Sumatra
SipisoPiso Waterfall
Red Island Beach
Canggu Surf Bali
Mojo_surf_group
Sumatra - Bukit Lawang Jungle trekking
Surfing, Bali, Indonesien

Eventyr på Sumatra & verdensklasse surfing

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 17.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 18 dage

Sumatra byder på store trekking- og naturoplevelser, og på øerne Bali og Java venter der et oplevelsesrigt surfkursus i billedskønne omgivelser.

Historie, vandfald, regnskov og spændende dyreliv - Sumatra har uendeligt meget at byde på! Oplev de vilde orangutanger i Sumatras frodige jungle på en fantastisk trekkingtur. På turen oplever du Sumatras regnskov og fantastiske dyre- og planteliv på tæt hold. I junglen overnatter du primitivt - men det er sådan du oplever junglen bedst!
Herefter bestiger du den storslåede Sibayak vulkan og oplever batakfolket og ø-befolkningens spændende historie på Somosir ved Lake Toba.

Efter Sumatra går turen videre til Bali, hvor der venter dig en surfskole på henholdsvis Bali og Red Island ved Java. Surfskolen kombinerer 2 af de absolut bedste surfdestinationer i hele Asien. Områderne gør det endvidere muligt at kombinere verdensklasse surfing med store naturoplevelser. Det er muligt at forlænge rejsen på egen hånd efter dit program afsluttes. Her kunne Balis spændende kultur og natur være interessant at opleve på egen hånd eller du kan bruge Bali som springbræt til din videre rejse rundt i Indonesien.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Indonesien her

Sæson

Indonesien kan besøges hele året, da her er en konstant temperatur på 28-32° C. Indonesien har to årstider. Regntiden fra november til marts, og tørtiden fra april/maj til oktober. De fleste rejsende foretrækker tørtiden, hvor vejret er mest stabilt, selvom du stadig skal regne med en byge i ny og næ. I regntiden kan det regne voldsomt, men som regel kun i kortere tid ad gangen.

November til marts er også regntid på Sumatra og ofte regner det mere på Sumatra end på Bali. Vores forår og efterår vil derfor være at foretrække.

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark
Der er afrejse fra Danmark mod eventyr i Indonesien

2. dag: Ankomst Medan - Sumatra
Ved ankomsten til Medan bliver du mødt af din chauffør, som kører dig til dit hotel, hvor resten af dagen kan bruges til at slappe af efter flyrejsen.

3. dag: byrundtur i Medan - Bukit Lawang
Dagen starter med en lille byrundtur, hvor du besøger Maimun Paladset, der er bygget i 1888 i mellemøstlig byggestil og som tilhører sultanan af Deli. Desuden besøges den store Moske Almashum, bygget i samme periode. Dernæst kommer du forbi det farvestrålende kinesiske tempel Vihara Gunung Timor, hvorefter du kører ca. 3 timer mod Bukit Lawang, en lille turistby beliggende i udkanten af Gunung Leuser National Park. Det er det bedste udgangspunkt for at spotte de store orangutanger. Desuden er parken en af de største nationalparker i verden med over 800,000 hektar ren regnskov og hjem for et stort antal af pattedyr, tigre, orangutanger, gibbonaber, elefanter og næsehorn. På vejen stoppes der ved en af de mange palmeolieplantager og lokale markeder. Ved ankomst til Bukit Lawang er der tid til at slappe af og nyde udsigten fra dit værelse.

4-5. dag: Orangutanger og trekking i junglen
Efter morgenmaden starter din trekkingoplevelse ind i Gunung Leuser National Park - ca. 6 timers vandring venter dig denne dag og den efterfølgende dag. Det er kuperet terræn der godt kan få din puls op. Her er gode muligheder for at se vilde aber, og måske er du så heldig at en vild orangutang krydser din vej. Guiden fortæller undervejs om regnskovens fauna og flora. Du overnatter i to forskellige overnatningslejre og begge overnatningssteder består af simpel bivuak lavet af bambusstænger og grene. Begge junglecamps består kun af det mest basale. Guiderne vil lave lokal mad og aftenen kan blive brugt til at spille kort eller sidde omkring lejrbålet og snakke med gruppens øvrige deltagere.

6. dag: Jungletrekking – Tubing til Bukit Lawang
Om morgenen vil du blive vækket af lydene fra dyrene i junglen, hvilket er helt magisk. Efter din morgenmad venter dig ca. 3-4 timers trek i parken, hvor du kan opleve mere af junglens spændende dyreliv. Din trekkingtur slutter ved floden, hvor din Tubing-oplevelse starter. Du vil lade dig flyde i et stort bildæk ned ad floden i ca. 20 minutter mod Bukit Lawang. Det er en sjov og afslappende oplevelse at se naturen glide forbi dig. Resten af dagen er fri. (M)

7. dag: Bukit Lawang - Berastagi
Der venter dig en længere køretur idag på grusvej til Berastagi. Der vil være besøg på det lokale marked inden der køres til dit hotel. Fra byen er der er en smuk udsigt over bjerglandskabet. Berastagi er en billedeskøn bjerglandsby som ligger mellem to aktive vulkaner Sinabung (2,414) og Sibayak (2,172m). Batak Karo folket lever i området som den primære stamme. (M)

8. dag: Trekking på Sibayak vulkanen - Sipiso Piso vandfaldet - Lake Toba - Samosir
Den 2,172 m. høje vulkan ligger tæt ved Berastagi. Det er en af de lettere vulkaner at bestige i Indonesien, og kan klares af alle som er i almindelig god form. Der er start fra Jaranguda bare 3 km fra byen. Det er bestemt godt at starte tidligt, da den bedste udsigt er lige efter solopgang. Du bliver hentet tidligt og kørt til startstedet. Her starter du din opstigning, som tager cirka 1 time til toppen. Første del er gennem et grønt skovområde. Ofte kan du høre abernes kald på denne del af ruten. Efterfølgende går ruten gennem et bjerglandsskab. Når du kommer til toppen kan du ane svovl og bobler der kommer op fra vulkanen. Der er en fantastisk udsigt fra toppen og der vil være tid til at nyde omgivelserne. På returvejen går du mod Raja Berneh, hvor der er tid til at opleve de naturligt varme pools. Herefter går turen tilbage til dit hotel, hvor du får morgenmad inden du fortsætter din rundrejse videre mod Lake Toba. Denne kratersø er blandt de dybeste og største i verden. På vejen gør du stop i Dokan, som er en af de små Batak Karo landsbyer, hvor du på tæt hold kan se de traditionelle langhuse. Du gør desuden stop ved Sipiso Piso vandfaldet, som med en højde af 120 meter falder ned i den nordlige del af Lake Toba. Du besøger det smukke træpalads (Rumah Bolon) som blev lavet af den tidligere konge Batak Simalungun i Pematang Purba. Der er fantastiske udsigtspunkter og specielt i Simarjarunjung ser du en stor del af den storslåede Lake Toba. Hen på eftermiddagen ankommer du til Parapat, som ligger lige ned til søen. Herfra krydses der med båd (ca. 45 min sejllads) over til øen Samosir, som er en vulkansk ø i midten af Lake Toba. (Denne ø er på størrelse med Singapore). Du overnatter i den lille by Tuktuk, på den østlige side af øen Samosir. Din chauffør bliver tilbage i byen Parapat og følger ikke med dig til Samosir. (M)

9-10. dag: Oplevelser på egen hånd på øen Samosir
Det er en stor oplevelse at udforske øen på egen hånd og der findes mange gode vandreruter. Du kan også bade i det klare vand i Lake Toba.
Der findes flere traditionelle Batak landsbyer på øen. En af disse landsbyer hedder Tomok, hvor du kan se nogle gamle, men stadig meget smukke dekorerede sarkofager. I byen Ambarita kan du opleve gamle bygninger og byens meget specielle retssal, hvor alt inventaret er lavet af sten fra det lokale stenbrud. I Simanindo kan du stadig opleve Batak Toba folkedansen opført af de lokale beboere. Hele øen er kendetegnet ved den imødekommende og gæstfrie lokalbefolkning som med til at give dig en uforglemmelig oplevelse på Sumatra.(M)

11. dag: Samosir island – Medan - Bali - Canggu
Tidlig om morgenen krydser du Lake Toba med båd for at komme retur til Parapat. Her starter din transfer til lufthavnen i Medan, en køretur på cirka 4-5 timer. På vejen passerer du Pematang Siantar og Tebingtinggi,og du kommer forbi de mange lokale plantager som primært dyrker palmeolie, gummitræer og kakao. Du flyver fra Kualanamu lufthavnen (Medan) til Denpasar Lufthavnen på Bali med et kort stop i Jakarta på vejen. Herfra vil der være kørsel til din surfskole i Canggu. Resten af dagen er på egen hånd. (Surfskolen starter altid om lørdagen) (M)

12. dag: Canggu - Red Island (Java)
Dagen starter med en surflektion ud fra Balis sydlige kyst, hvorefter du vil blive hentet ved surfskolen i Canggu og kørt til den nordvestlige kyst. Herfra skal du med båd til Java og videre til Red Island, hvor surfskolen er omgivet uberørt stand og regnskov. Du er fremme sidst på eftermiddagen. (MFA)

13 - 15. dag: Surfskole på Red Island og strandopleveler
De næste dage står i surfingens tegn og du vil have en god chance for at lære det fra bunden i samarbejde med de lokale surfguides. Campen på Red Island ligger i en afsidesliggende bugt omgivet af bjerge. Stranden ved surfcampen er utrolig flot og et ideelt sted af slappe af mellem surflektionerne. Du har mulighed for at tage på udflugt til Alas Purwo Nationalparken, som er kendt for sin variation i dyreliv og store koncentration af hjorte. Du har rig mulighed for at tage på bådture på egen hånd. Du kan også tage på en storslået vulkantur til Kawah Ijen vulkanen. Red Island danner sammen Bali de perfekte rammer for surfing i uforglemmelige og eksotiske omgivelser.

16. dag: Red Island (Java) - Canggu
Der vil være surfing om morgenen inden der er afgang til Bali. Du ankommer umiddelbart inden aftensmaden til Canggu surfskole. (M, F, A)

17 dag: Canggu - Denpasar Lufthavn
Efter morgenmaden har du lidt tid inden du skal tjekke ud. Surfskolen kan være behjælpelige med din videre transport til lufthavnen eller til anden indonesisk destination. Hjemrejsen er fleksibel, hvilket betyder at du kan forlænge rejsen for at opleve mere af Bali og Indonesien på egen hånd efter afslutningen på programmet. Tal med din rejsekonsulent om mulighederne. (M)

18 dag: Ankomst Danmark
Du ankommer til Denmark i løbet af dagen med rygsækken fuld af oplevelser.Overnatning:
1 overnatning på budgethotel i Medan
2 overnatninger på budgethotel i Bukit Lawang
2 overnatninger i simpel telt / bivuak i junglen ved Bukit Lawang
1 overnatninger på hotel i budgethotel i Berastagi
3 overnatninger på lokalt guesthouse på øen Samosir
2 overnatninger på surfcamp i Canggu i fælles dormværelse
4 overnatninger på surfcamp på Red Island i fælles dormværelse
M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet kan starte hver dag, dog skal ankomsten til Bali altid være en lørdag, da det er startdagen for surfprogrammet.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 17.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.


Prisbemærkning

Rejseforslaget er sammensat som inspiration - Kontakt Jysk Rejsebureau og få skræddersyet din rejse. Forslaget gælder i udvalgte perioder.

Højsæsonstillæg fra:
01 juli. - 30 august
15 december - 05 januar

Ring til vores rejsekonsulenter med speciale i Indonesien og hør nærmere

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Sværhedsgrad

Moderat

Prisen er inklusiv

 • Flyrejse Danmark - Sumatra // Bali - Danmark t/r inkl. skatter og afgifter
 • Transport på Sumatra og Bali som beskrevet i programmet
 • Indenrigsflybillet fra Medan til Denpasar
 • Bil, benzin og lokale chauffører på Sumatra og Bali
 • Entreeer til de forskellige seværdigheder som er nævnt i programmet
 • Måltider ifølge programmet
 • Lokal guide til jungletrek i Bukit Lawang
 • Basic campingudstyr inkl. simple madrasser og tæpper
 • Lokal jeep fra Bukit Lawang til Tangkahan (ingen aircondition)
 • Lokal guide på jungletrek i Tangkahan
 • Se Elefanter i Tangkahan
 • Lokal guide ved bestigning af Sibayak vulkanen
 • Surfkursus ved Canggu på Bali og Red Island på Java.

Prisen er eksklusiv

 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Lommepenge
 • Aktiviteter og entreer på Bali
 • Lokal afrejseskat
 • Kamera/videoafgift i Gunung Leuser National Park
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Tilvalgsprodukter

fra: 6.295,-

Java Overland

Denne tur byder på smukke templer, heriblandt det interessante Borobudur tempel, en tur til Mt. Bromo vulkanen på hesteryg og smuk natur.

Varighed: 5 dage
fra: 4.995,-
Komodovaran, Komodo, Indonesien

Komodo for backpackeren

Er du backpacker med god tid og mod på eventyr? Så er denne 5 dages sejltur fra Lombok til Komodo og retur lige noget for dig!

Varighed: 5 dage
fra: 4.995,-
Komodo

Komodo/Rinca Ekspeditionen

Mødet med de verdensberømte Komodo-varaner er højdepunktet på denne tur. Men også livet ombord på båden, øens skønne natur og det vilde dyreliv er med til at gøre turen mindeværdig.

Varighed: 3 dage
fra: 695,-
Vulkan Batur, Indonesien

Vulkan Batur

Oplev den aktive vulkan Batur på helt tæt hold, og nyd den fantastiske udsigt fra kraterkanten.

Varighed: 1 dag

Gratis rejseforedrag

Indonesien og Bali: 15-01-2019 18:00:00 : 12171
København
15. januar 2019 kl. 18:00

Indonesien og Bali

Indonesien og Bali: 31-01-2019 18:00:00 : 12197
Herning
31. januar 2019 kl. 18:00

Indonesien og Bali

Indonesien og Bali: 04-02-2019 18:00:00 : 12039
Aarhus
4. februar 2019 kl. 18:00

Indonesien og Bali

Se mere her

Servicecenter

Indonesien Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter Indonesien
Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: